Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

دوستان مشکل از نت هست من کلا مشکلی ندارم و فتچینگ رو تو ۳۰ ثانیه رد میکنم و با خارجی ها هم همیشه پینگم ۲ خط هست برای اون دوستمون هم به نظرم شما بتل ۳ رو بگیر که هم مشکلی تو کانکت شدن نداره و همچنین بازی سرور داره و لگ هم به ندرت توش پیدا میشه کلا به درد ما ایرانی ها میخوره

دوستان مشکل از نت هست من کلا مشکلی ندارم و فتچینگ رو تو ۳۰ ثانیه رد میکنم و با خارجی ها هم همیشه پینگم ۲ خط هست برای اون دوستمون هم به نظرم شما بتل ۳ رو بگیر که هم مشکلی تو کانکت شدن نداره و همچنین بازی سرور داره و لگ هم به ندرت توش پیدا میشه کلا به درد ما ایرانی ها میخوره

دوستان یه چیز جالب من یکی از دوستام ریجن یک بازی رو داشتش من هم ریجن دو بعدش بازی هارو با هم عوض کردیم من دیگه مشکل Fetch ندارم!! ولی اون داره :d
در صورتی که قبلش اون مشکل Fetch نداشت ولی من داشتم! :d
راستی بازی در هر ساعت چند مگ حجم میگیره؟ ( چه در حالت Host و چه در حالت معمولی)

دوستانی که مشکل فتچ دارن با عوض کرن مدم مشکل من حل میشه
من یه مودم smc و یه دونه وایرلس TPLINK دارم وقتی با SMC میرم مشکل فتچ دارم ولی با TPLINK ندارم 100 بار هم امتحان کردم شما هم یه امتحانی بکنین هر موقع با TPLINK میرم هیچ مشکلی ندارم

سلام دوستان
من میخواستم perimium بخرم ولی مشکل دارم یعنی بازیم رجیون 2 هستش و اکانتم ماله آمریکا ! حالا من نمیدونم چکار کنم بتونم elite و تهیه کنم ! پرفایل هم نمیخوام عوض کنم چون سیوهام و نیاز دارم ! راهی نداره که بتونیم اینجوری عضو permium شم ؟

سلام دوستان
من میخواستم perimium بخرم ولی مشکل دارم یعنی بازیم رجیون 2 هستش و اکانتم ماله آمریکا ! حالا من نمیدونم چکار کنم بتونم elite و تهیه کنم ! پرفایل هم نمیخوام عوض کنم چون سیوهام و نیاز دارم ! راهی نداره که بتونیم اینجوری عضو permium شم ؟

بازیت رو با یه بازی رجین 1 تعویض کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or