Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

سلام
من الان اگه بتونم بازی کنم میخوام برم تو بازی
اگه هممون ایرانی باشیم بهتره چون سرعتامون متعادل تر میشه و پدر منه بدبخت :دی در نمیاد
چون چند روز پیش رسما ترکوندنم! پینگم داغون بود هی میمردم تیم مقابل هم 8 تا هلکوپتر و 2 هواپیما آورد!!!

آقا منم هستم ...
marmolak_dializi
.
.
.
.
با سلام به همه بچه های فروم ...
من مارمولک ام ...
بازی کال آف میزنم ...الان میخوام قرار بزاریم که سرور میسازم از بچه های فروم هر کی دوست داشت آیدی میدم و یا شماره میدم و آیدیتونو واسم اس ام اس کنید تا ادد کنم تا یه سرور کاملاً ایرانی در کنار هم داشته باشیم ...
شماره ام 09189269618 آیدیتونو واسم اس ام اس کنید تا ادد کنم ..
marmolak_dializi اینم psn منه هر کی هم خواست میتونه منو ادد کنه و پیام بده ...
خب حالا ساعات بازی ...
هر روز ظهر ساعت 2 تا 5 عصر ....
هر شب ساعت 11 ( چون بیشتر سریال ها هم اون موقع داده و تموم شده ) تا 4 صبح الی بیشتر هر کی خوابش نمیاد تا صبح پایه ایم ...
پس از دوستان عزیز خواهش میشه یا به شماره ام آیدیتونو اس ام اس کنید یا از توی پلی استیشن به آیدیم پیام بدین ...
خواهشن اینم بگم که هر روز یا هر شب حضور و غیاب میشه پس سعی کنید هر روز باشید چون به امید خدا از اونایی که بازیشون خوب هست تیم انتخاب میشه و با کشور های خارجی میتونیم مسسابقه بدیم ...
با تشکر از همه دوستان مارمولک

آقا دمشون گرم فقط همین و میشه گفت دیشب خونه ی یکی از دوستام یه 2 ساعت بازی کردم در یک کلام فوق العاده بود فکر نمیکردم انقدر جذاب باشه!
این بازی حجم کمی از اینترنت و مصرف میکنه نسبت به بقیه ی بازی ها/

فکر کنم در ازای هر ساعت 200 مگ بسوزونه ....
ولی بیشتر از پینگ استفاده میکنه ...

200کجا بود ؟؟ بین 80تا 150حداکثر ، اگه Host بشی بیشتر مصرف میشه !!!
منظورت رو از "بیشتر پینگ استفاده میکنه" رو هم نفهمیدم !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اقا‏ ‏من‏ ‏نته‏ ‏حجمی‏ ‏دارم‏ ‏میگم‏ ‏به‏ ‏ازایه‏ ‏هر‏ ‏یه‏ ‏ساعت‏ ‏چقدر‏ ‏حجم‏ ‏میخوره؟
قبل از اینکه تمام موارد بررسی کنید باید ابتدا از سرعت آپلود خودتون در مقایسه با سرعت دانلود خودتون مطمعن بشید در یک حالت کلی اگر فرض کنید بیشینه 150 تا بگیره اگر تناسبی بین دانلود آپلود شما بر قرار نباشه حجم اضافی برای سرور می فرستید ! دوستان هم که راهنمایی فرمودند برای مقدار حجم.این نرمال هست وقتی آپلود نرمالی داشته باشید در کنار دانلود. با این حال حجم مصرفی بالایی نداره و مقدار دقیقم نمی شه براش تعیین کرد...

آخرین ویرایش:
200کجا بود ؟؟ بین 80تا 150حداکثر ، اگه Host بشی بیشتر مصرف میشه !!!
منظورت رو از "بیشتر پینگ استفاده میکنه" رو هم نفهمیدم !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

آقا چرا میزنی ؟
باشه چشم اصلاً 50 مگ میسوزونه ... خوبه ؟
ما امتحان کردیم ساعتی 200 تا سوزونده ...
البته من خودم اینترنت نا محدود دارم وگرنه تست میکردم و عکس هاشو واست میذاشتم ...
الکی که حرف نمیزنم داداش ...
شما در اصل دارید با پینگ بازی میکنید ... برخلاف حجم اینترنت اینجا هر چی پینگ اینترنتت پایین تر باشه به سود شماست ...در آمریکا و کشورهای اروپایی پینگ اینترنتشون بین 50 تا 100 هستش این برای یه بازی مثل کال آف یعنی خدا ....
ما در ایران سرعت آپلود و دانلودمون یکی نیست همیشه یکیش کم میاره در اصل باید ثانیه ای 5 مگ دانلود و در اضاش 5مگ آپلود داشته باشیم ... اینجا معادل بین سرعت دانلود و آپلود میشه پینگ ....واسه اینه که وقتی بازی میکنیم همیشه 1 ثانیه یا 2 ثانیه عقبیم ...
من الان 512 دارم نامحدود تقریباً میشه گفت توی اکثر سرور ها 0/5 ثانیه عقبم ...

آقا چرا میزنی ؟
باشه چشم اصلاً 50 مگ میسوزونه ... خوبه ؟
ما امتحان کردیم ساعتی 200 تا سوزونده ...
البته من خودم اینترنت نا محدود دارم وگرنه تست میکردم و عکس هاشو واست میذاشتم ...
الکی که حرف نمیزنم داداش ...
شما در اصل دارید با پینگ بازی میکنید ... برخلاف حجم اینترنت اینجا هر چی پینگ اینترنتت پایین تر باشه به سود شماست ...در آمریکا و کشورهای اروپایی پینگ اینترنتشون بین 50 تا 100 هستش این برای یه بازی مثل کال آف یعنی خدا ....
ما در ایران سرعت آپلود و دانلودمون یکی نیست همیشه یکیش کم میاره در اصل باید ثانیه ای 5 مگ دانلود و در اضاش 5مگ آپلود داشته باشیم ... اینجا معادل بین سرعت دانلود و آپلود میشه پینگ ....واسه اینه که وقتی بازی میکنیم همیشه 1 ثانیه یا 2 ثانیه عقبیم ...
من الان 512 دارم نامحدود تقریباً میشه گفت توی اکثر سرور ها 0/5 ثانیه عقبم ...

این حرف های تخیلی چیه می زنی ؟
حداکثر 140 150 تا مصرف میشه , هیچگونه ارتباطی هم با سرعت نداره , سرعت آپلود و دانلود و .... :|

خیلی سادست , شما پینگت باید با host خوب باشه همین , در ضمن کشور های اروپایی پینگشون 50 100 نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or