AghaReza
کاربر سایت
دوستان شما هم مشکل fetching دارید؟
2 روزه نمیزاره بازی کنم!
منم از 3 روز پیش این مشکلو داشتم. تو تنظیمات مودم ps3 رو گزاشتم تو dmz فعلا درست شده.
دوستان شما هم مشکل fetching دارید؟
2 روزه نمیزاره بازی کنم!
دوست عزیر می شه یکم بیشتر توضیح بدی چیکار کردی ؟ مرسیمنم از 3 روز پیش این مشکلو داشتم. تو تنظیمات مودم ps3 رو گزاشتم تو dmz فعلا درست شده.
ببین توی منوی اصلی بخش مولتی پلیر برو تو Options بعد تو اون منو صبر کن تا گزینه ی Facebo*k رو ببینی{ممکنه بعد 1 دقیقه بیاد یا 10 دقیقه} ، وقتی که اون بیاد نشون میده Fetching تموم شده 30 ثانیه دیگه صبر کن بعد برو تو بازی ،اساتید؛ بازی رو من تازه گرفتم ولی مشکل Fetching دارم، چند صفحه ای از این تاپیک رو هم خوندم ولی اطلاعات بدرد بخوری گیر نیووردم!
چه کنم؟
دوستان عزیز من امروز call of duty elite رو دانلود کردم و رو ps3 نصبش کردم و یه اکنت elite هم درست کردم حالا وقتی میرم داخل نرم افزارش همون اولش تا کانکت میشه ارور میده پیغامشم اینه:
Bad Server Response" There was error communicating with the Call of Duty ELITE service. Returning to the start screen
اگه کسی اطلاعات داره ممنون میشم کمک کنه چون میخوام به premium آپگریدش کنمآپگریدش کنم
اگرم وصل بشی نمیتونی بازی کنی بعداز این آپدیت وضعیت کانکشن کن فیکون شده حتی من امروز که بازی میکردم بعضی از اروپایی ها کانکشن بارشون که برایه پینگ هست (؟) رنگش زرد بود بعضیام قرمز خیلی کم سبز داشتیم تو هر لابی. دیگه خودت برایه ما بدبخت بیچارهارو حساب کن که چی میشه یه اپسیلون بار قرمز اون تهش دیده میشه . ولی باید درست بشه .دوستان هم مشکل وصل نشدن دارن؟
من که بلکل نمیتونم وصل شم