Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

سلام بچه ها من امروز هرچی تلاش میکردم برم mw3 انلاین رو fetching profile گیر میکرد بعد اررور میداد قبلا بعضی وقتا اررور میداد ولی چند بار که تلاش میکردم میرفت یا نهایتا بعد چند ساعت میرفت امروز از خود صبح تا الان که ساعت 8 شب هست نمیره مشکل از کجاست؟نکنه بن شدم چون خیلی نوبم:dزیاد میمیرم

سلام بچه ها من امروز هرچی تلاش میکردم برم mw3 انلاین رو fetching profile گیر میکرد بعد اررور میداد قبلا بعضی وقتا اررور میداد ولی چند بار که تلاش میکردم میرفت یا نهایتا بعد چند ساعت میرفت امروز از خود صبح تا الان که ساعت 8 شب هست نمیره مشکل از کجاست؟نکنه بن شدم چون خیلی نوبم:dزیاد میمیرم

چه ربطی به نوب بودن داره ؟ :d

نه داداش سراسریه نت ها رو دوباره ترکوندن

این AK-47 هم تو Core بدجوری سرویس می کنه .

تو هاردکور معمولا health رو نصف میکنن، با pistol هم بزنی تقریبا همون اثر رو میکنه. دیده باشی یه سری اصلا با Beretta بازی میکنن چون mobility بالایی هم داره.

---

رو MP7 چی میبندین معمولا؟ silencer رو که روش میذارم اینقد range ـش کم میشه که عملا هیچ کاری نمیکنه واسه بیشتر از مثلا 10 متر رو.

کار ندارم الان نت اومده پایین:دی
اما در کل بگیرم به نظرتون؟! من Mw3 رو به عنوان بهترین شوتر قبول دارم ولی چون میگن باید پینگت عالی باشه الان دوغ 3 میزنم فعلا!
گفتم نظر برو بپ هم بدونم اصلا بگیرم یا نه از لحاظ لگ اینا چطوره؟

کار ندارم الان نت اومده پایین:دی
اما در کل بگیرم به نظرتون؟! من Mw3 رو به عنوان بهترین شوتر قبول دارم ولی چون میگن باید پینگت عالی باشه الان دوغ 3 میزنم فعلا!
گفتم نظر برو بپ هم بدونم اصلا بگیرم یا نه از لحاظ لگ اینا چطوره؟
خو الان ما خیلی اینترنت های درست و حسابی داریم:d

رو MP7 چی میبندین معمولا؟ silencer رو که روش میذارم اینقد range ـش کم میشه که عملا هیچ کاری نمیکنه واسه بیشتر از مثلا 10 متر رو.
البته من Silencer میبندم ، دور رو هم راحت میزنم ! باید بیشتر تیر زد {خیلی بیشتر :d } ولی خوب اگه عادت کنی راحت میزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or