Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

وقتي SMG ها يا Pistol ها رو به صورت دوتايي ميگيري ميشه اكيمبو
پرستيژ شاپ هم بعد از اينكه پرستيژ كردي ميتوني بري تو Barracks بعد Prestige Shop بعد با Token ـي كه داري يدونه از چيزا اونجا رو بگيري

میشه بگین ایت اکیمبو چیه؟من چون نمیتونم فعلا برم psn خبر ندارم چی میگین شما این پرستیج شاپ پولیه؟
در اسلحه ی دوم یا secendry یک گزینه است akimbo که اسلحه رو دوتا میکنه | پرستیژ هم یعنی بعد 80 تا لول میری تو پرستیژ مد مثلا من پرستیژ 2 هم

یعنی چیکار کنیم ip خارجی ها رو بزنیم؟
چون تمام ip های ایران الان مسدووووووووووودند
آخر PSN هم مثل یاهو ایرانی ها رو Divert میکنه به اون دنیا........اه اه اه........یکی شانس میاره تو آمریکا بزرگ میشه ما شانسمون کجا بوده تو رو خدا.......جهان 5......

اقایون این حالت pro که واسه اون 3 تا لول انجام میشه چجوریاست؟

هر Perk ـی که انتخاب میکنید , با انجام دادن چلنج هاش به Pro تبدیل میشه که یه قابلیت بیشتر رو بهش اضافه می کنه ,
چلنج هاش رو همینجوری به مرور زمان با استفاده از اون Perk کامل می کنید و Pro میشه ( مثلا چلنج Perk ماراتون اینه که چند مایل بدوید )

مثلا Perk Stakler بعد از اینکه Pro بشه , وقتی از رو Claymore و IMS و .. رد می شید یا یه تاخیر چند ثانیه ای می ترکن ,

( زیرش می نویسه )

آخرین ویرایش:
هر Perk ـی که انتخاب میکنید , با انجام دادن چلنج هاش به Pro تبدیل میشه که یه قابلیت بیشتر رو بهش اضافه می کنه ,
چلنج هاش رو همینجوری به مرور زمان با استفاده از اون Perk کامل می کنید و Pro میشه ( مثلا چلنج Perk ماراتون اینه که چند مایل بدوید )

مثلا Perk Stakler بعد از اینکه Pro بشه , وقتی از رو Claymore و IMS و .. رد می شید یا یه تاخیر چند ثانیه ای می ترکن ,

( زیرش می نویسه )
دمت گرم متوجه شدم

مشکلی من نداشتم چون همه رو راحت میوت میکنم مشکلش تا حالا به چشمم نخورده
راستی من یه مشکله خیلی وقت دارم تویه مدهای هارد کور وقتی یکی رو میکشم قاعدتا باید تایتل و امبلمه طرفو نشون بده اما من نشون نمیده اولا نشون میداد اما تازگیا نشون نمیده مشکلش چیه ؟؟؟

مشکلی من نداشتم چون همه رو راحت میوت میکنم مشکلش تا حالا به چشمم نخورده
راستی من یه مشکله خیلی وقت دارم تویه مدهای هارد کور وقتی یکی رو میکشم قاعدتا باید تایتل و امبلمه طرفو نشون بده اما من نشون نمیده اولا نشون میداد اما تازگیا نشون نمیده مشکلش چیه ؟؟؟

اون دونه دونه mute کردن رو نمیگم. قبلا وقتی تو options بازی میرفتی میشد voice volume رو کم کنی تا صدا نیاد ولی الان کار نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or