Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

من بازی میکنم با ایرانیا البته بیشتر knife.vs.strike میزنن که اوایل حال میداد ولی بعد تکراری شد البته mode های دیگه هم میزنن ولی کم. باید اشنا داشته باشی بعد به اونا join بشی تعداد ایرانی ها زیاده ولی همشون متفرق هستند باید یه برنامه ریزی کنیم که همه باهم بازی کنیم من هنوز نفمیدم چجوری باید سرور یا هاست بشی یکی که پینگش خوبه باید هاست بشه بقیه بهش join بشیم با خارجی ها نمیتونم بازی کنم چون deley دارم اونا زودتر منو میبینن ولی من هرچی تیر میزنم بازم زنده هستند وگرنه اندازه گاو هم بازی بلد نیستند:| در عوض یه بار با ایرانیا search and destroy بازی کردم تا سرمو میاوردم بالا سرم میرفت:-o

فک کنم اینطوریه که کسی که بقیه رو invite میکنه خود به خود هاست میشه برای اون طرف.

-------------

به نظرتون چه اسلحه/config ای برای بازی close combat و medium range مناسبه؟ ACR تو medium range خوبه ولی rate of fire پایینی داره. در مورد MP 7 جدیدا میخونم و ظاهرا باهاش میشه بدون Red Dot هم Medim Range رو زد چون iron sight خوبی داره. نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
فرقي نداره كي invite كرده قبل از شروع هر بازي توي Pre Game lobby سيستم به دنبال هًُست ميگرده و كسي رو كه بهترين كانكشن رو داشته باشه به عنوان هُست انتخاب ميكنه .
----
شخصا ACR رو خيلي قبول دارم ، ولي MP7 رو با هيچي عوض نمي كنم ، چون Mobility سري Assualt Rifle ها كلا از SMG ها كمتره همين باعث ميشه سرعت دويدن پايين بياد ولي سرعت دويدن با MP7 حداكثره ... ( كلا واسه من سرعت مهمه)
بعد اگه تو روي proficiency , MP7 رو روي Kick بزاري لگد اسلحه به شدت پايين مياد و تو ميتوني اهداف Long Range رو به راحتي بزني ديگه Medium Range و Close Range كه سهله ! هيچ اسلحه اي دقت MP7 رو نداره.

كلا همه چيز به خود آدم بستگي داره بايد ببيني با چي راحت تري .

فرقي نداره كي invite كرده قبل از شروع هر بازي توي Pre Game lobby سيستم به دنبال هًُست ميگرده و كسي رو كه بهترين كانكشن رو داشته باشه به عنوان هُست انتخاب ميكنه .
----
شخصا ACR رو خيلي قبول دارم ، ولي MP7 رو با هيچي عوض نمي كنم ، چون Mobility سري Assualt Rifle ها كلا از SMG ها كمتره همين باعث ميشه سرعت دويدن پايين بياد ولي سرعت دويدن با MP7 حداكثره ... ( كلا واسه من سرعت مهمه)
بعد اگه تو روي proficiency , MP7 رو روي Kick بزاري لگد اسلحه به شدت پايين مياد و تو ميتوني اهداف Long Range رو به راحتي بزني ديگه Medium Range و Close Range كه سهله ! هيچ اسلحه اي دقت MP7 رو نداره.

كلا همه چيز به خود آدم بستگي داره بايد ببيني با چي راحت تري .

من خیلی offensive و rush بازی میکنم و ACR تو مپ هایی که بزرگ باشن خوبه ولی درگیری نزدیک که میشه قشنگ هیچی برای گفتن نداره؛ البته ایراد از بازی منم هست چون پیش اومده تو درگیری نزدیک هم با ACR من فرگ شدم.
حالا این دفعه که MP 7 بازشد تست میکنم.

راستی نظرت در مورد ACR+Silencer چیه؟ من احساس می کنم اینقدر range اسلحه پایین میاد که فواصل متوسط رو هم نمیتونه بزنه و خیلی سخت فرگ میگیره.

مشکل دیگه ای که من دارم و قبلا هم چند بار تو تاپیک گفتم اینه که هر دفعه که kill میگیرم، بلافاصله frag میشم، حتی با silencer. نمیدونم از جاگیری اشتباه من هستش یا خطر تیرم رو میبینن متوجه میشن کجام یا بعد از فرگ باید جام رو سریع عوض کنم یا چی ولی این باعث میشه خیلی خیلی کم بتونم Kill streak بالایی بگیرم. ویدئوهایی هم که دیدم اکثرا کمپ میکنن kill streak میگیرن ولی اصلا نمیخوام و نمیتونم اون کارو بکنم. به نظرت مشکلم کچاس؟

مساله دیگه اینه که فک کنم آماری که بازی از اسلحه ها میده درست نیست، مثلا همین MP 7 که آماری که تو create a class ازش میبینیم مخصوصا rate of fire از اسلحه قبلی خودش یعنی PM-9 کمتره ولی تو بازی اینطور نیست و کسی از اون عملا استفاده نمیکنه. نظر شما چیه؟

Status هایی که زیر اسلحه ها نوشته که شعر گفته :d باید با خود اسلحه بری و تست کنی تا مثلا Rate Of Fire ـش بیاد دستت.
ACR+Silencer بدک نیست ، ولی اگه از
assissin-perk.jpg
استفاده نکنی اون Silencer زیاد به کارت نمیاد چون اگه توجه کنی 100بار تو یه راند UAV میزنن ...
سعی کن بعد از Kill گرفتن سریع جات رو عوض کنی تو یه مکان بیشتر از 1-2 Kill نمون چون لو میری ، در کل تو Cod زیاد میکشی و زیاد هم میمیری زیاد سخت نگیر :d

من خودم Class ـم این طوریه :
MP7 + Silencer + Kick
MP9+Silencer
Semtex
Flash

slightr-of-hand.jpg
این که سرعت ریلود رو زیاد میکنه
Quick-draw-pro-perk.jpg
این یکه سرعت هدف گرفتن رو زیاد میکنه
stalker-perk.jpg
این هم سرعت راه رفتن موقع هدف گرفتن رو زیاد میکنه

Kill Streak:
UAV.jpg

predator-missile.jpg

reaper.jpg

به هیچ وجه بیشتر از 5 ثانیه تو یه جا نمیمونم :d
با این Class شاید زیاد بمیری ولی مثل خر میکشی :d
این یه راند رو با خارجی ها با پینگ زرد رفتنم

البته همه این چیزایی که گفتم واسه TDM هست چون من بجز این مد چیز دیگه ای نمیرم ،کلا تو S&D و CTF و HQ هیچی حالیم نمیشه :d
==================================================================================

نخندین ولی هیچی ak 47 نمیشه اصلحه فوق العاده وحشتناکیه
چرا بخندیم عزیز ؟
AK47 یه اسلحه به شدت قدرت منده اگه بهش عادت کنی ، دهنه همرو سرویس میکنی ...

آخرین ویرایش:
نخندین ولی هیچی ak 47 نمیشه اصلحه فوق العاده وحشتناکیه البته برای من هنوز باز نشده ولی باهاش کار کردم با Silencer روانیه تفنگ میشه البته mp7 هم خیلی خوبه کلا دسته چون به پای mouse نمیرسه زیاد بدرد دور زدن نمیخوره البته منظورم از دور یعنی واقعا دور مگر اینکه یارو عین دوق یجا وایسه و تکون نخوره:d

کلا انتخاب اسلحه , به مهارتتون و سبک بازیتون ربط داره ,
اوصولا اگه rush می دید SMG کاربردی تره به خاطر سرعت بیشتری که داره , ولی اگه rush خرکی نمی دید , Asuallt بهتره ,

هر تفنگی هم یجوره , اگه بتونین باهاش بازی کنین هیچ فرقی نداره , ولی خب ACR و Scar-l و MP7 از همه ی تفنگ ها بیشتر طرفدار داره , به خاطر اینکه کنترلشون و تیر زدن با هاشون خیلی راحت تره , ولی اگه عادت کنین به ak-47 یا ump-45 , قطعا بهترین نتیجه رو می گیرید ,

در مورد perk ها هم , بستگی به مد ی داره که بازی می کنین ولی کلا به نظر من Stakler به طرز عجیبی آدم رو نوب می کنه , ناخود آگاه دستتون میره رو L1

به نظره من اسلحه فقط یکی اونم ump45 تویه mw2 قویترین اسلحه بود اما حالا تو هاردکور دمیج میده ادم ناراحت میشه برایه این اسلحه اونوقت یه اسلحه مثله mp7 میشه قویترین حیفه
اما من خودم mp7 اما ump یه چیزه دیگست کاش تو اپدیت های بعدی قویش کنن
من رو اسلحه m16 هم حساب می کنم
ali و baraka و مخصوصا mehdi nuke با اون اصلحه اکیمبوش ادمو امون نمی دن تو tdm ماشالا بچه های حرفه ای هستند و ما هم از ترسه اونا به S&D روی میاریم:d
اقا راستی این وقتی میخوای پرستیژ کنی تو پرستیژ شاپ یه گزینه نوشته یه کلاس رو انتخاب کنید و تو پرستیژ های اینده داشته باشید درسته من درست فهمیدم؟

آخرین ویرایش:
آقا ما از عاشقای این بازی هستیم:دی
نتمونم 512 پینگم 300 400 حدودا از ترس لگ وحشتناکش نخریدم!=((
با پینگ 300 هم بگی نگی میشه البته بازم لگ که هست بستگی داره به کی هاست شدی:d
ولی تا دلت بخواد ایرانی هستن تو mw3 با اونا بازی کنی دیگه حله:d

medi_nuke تو بازی سنتر هست؟ بازیش خیلی خوبه. FMG9 رو Akimbo میکنه ولی خیلی باهاش دقیق میزنه، من همین کانفیگ رو بازی کردم دقتم خیلی پرت و پلا بود.

در مورد پرستیژ شاپ، یه اسلحه یا perk یا هرچیزی رو انتخاب میکنی، بعد که لولت 1 میشه اون اسلحه برات باز هستش و نمیخواد لول آپ کنی اونو باز کنی، همینطور هر دفعه که پرسیتژ میکنی و لولت 1 میشه، اون اسلحه (و بقیه اسلحه/پرک/هرچی هایی که باهاشون این کارو کردی) باز میمونه.

به نظر من نوبانه ترین حرکت آكيمبو ـه اصلا تو فروم هل خارجي چرخ بزني هرچي بدوبيراهه بشون ميدن خود IW هم طي دوتا اپديت اول 25% بعد 50% از Rate of fire اسلحه ها اكيمبو كم كرده ، همينطوري پيش بره ممكنه كلا اكيمبو رو حذف كنن :d
به هر حال هرکی یه سبک بازی داره ، ولی من خودم حالم از اکیمبو به هم میخوره ، چون ربطی به حرفه ای بودن یا نبودن نداره ، فقط دوتا انگشت سالم نیاز داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or