Modern Warfare 2 | PS3 | Online Multiplayer

آرش اگه بشه بچه ها رو تو Public جمع کرد خیلی خوب میشد ! هم RANK ها بالا میرفت هم دیگه ...
کار غیر ممکنی نیستا.بیاین بریم lvl بگیریم بابا.من دیشب بازی رو خریدم یکم با شما بازی کردم دیدم با lvl1 نمیشه.رفتم public تا یکم lvl بره بالا.:biggrin1:

وای اند خنده بود تنهاbabyبازی من بودم با ارش کلی خندیدیم هدشاتش میکردم یار من بودا
اصلان هم که عصاره فحش البته بعد از نیکنام

سلام
کی گفته؟:biggrin1: من baby تر بودم:biggrin1: بذا هدست بگیرم میگم فش چیه:-":biggrin1: بچه ها ساعت 10 بهتر نیستش؟:p 9 ویکتوریا داره:laughing:
با تشکر

يه مپ بود كه اسمش يادم نيست. انقدر بزرگ بود(اغراغ بود) رو هارد ك*ر بود ديگه بعد هر دفعه كه ميمردم 1ثانيه بعد دوباره...
تيم بندي هم يه فكري كنيم بابا .يه تيم 7 نفر يه تيم 4 نفر.
خوبي u2 همين بود كه قبل بازي معلوم بود.

سلام
بچه ها من امشب نمیتونم بیام . اصلا حس و حال بازی کردن ندارم ، الان از دانشگاه اومدم باز فردا ساعت 4 صبح باید بلند شم برم دانشگاه .
امشب باید یکی دیگه هاست بشه ، گفتم اینجا بگم که نگید آرش بد قول ِ :دی
در ضمن Modern Warfare 2 : Grand Tournament ... More Information 11th December
سلام
دوستان خواهشن اگه میتونین خف کم بکنین تو مپهای بزرگ بیشتر اسنایپ بردارین نوبتوب نزنین فوش زیاد بدین:biggrin1:زیاد زرزر نکنین :-"
خدایت بیامرزد نیکی :دی شانس آوردی حسدم رسید خونه وگرنه امشب بد جوری تو یکی رو کار داشتم :دی

آخرین ویرایش:
آرش ببین قانون برایه تورنومت بزار اگر کسی نوب توب یا کمپ کنه کله تیم از مسابقات حذف بشن
این قانون شدنی نیست!!!
گیم پلی بازی خیلی سریعِ...rush بازی در بیاریم یه خر تو خری میشه!اونورش ناپیدا...من امتحان کردم...همون یه عده کمپ بزنن بهتره!
کلا آنلاین mw و cod رو من به یه دلیل دوست دارم اونم خراب کردن کمپ کمپر هاست!نمیدونی چه لذتی داره:love::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or