سلام
با درخواست سعید جان و اینکه خودشون خیلی وقته دارن Online بازی میکنن میخام بر خلاف میل خودم باز هم قرار بزارم .
این قرار با بقیه قرار ها فرق داره . فردا شب ساعت 8 شب به وقت تهران هر کسی که حضور خواهد داشت یه PM میده ، میتونه شامل هر چی باشه ، فحش ، ناسزا ، سلام و ... .
فردا هیچ Clan Tag یی فعال نخواهد بود . یعنی وقتی من شما رو توی Party دعوت می کنم همه باید بدون Clan Tag باشند . هاست خودم میشم مگر اینکه یکی هم تهران باشه و هم اینترنت 1 مگ با Upload یک مگ داشته باشه . اگر کسی با این وضعیت قرار داره میتونه به من بگه تا هاست عوض بشه .
اگر بازی با زیر 6 نفر شروع بشه ، یعنی فقط 6 نفر حضور داشته باشند بازی برگزار نمیشه و بنده هم دیگه هیچ قراری توی این بازی نخواهم گذاشت . حداقل تعداد باید 8 و حداکثر هم 12 نفر باشه .
فردا ساعت 8 بنده PSN منتظر دوستانی هستم که واقعا میخوان بازی کنن ولی خوب کسی نیست که متحدشون کنه .
از همین الان میتونید راجع به قرار فردا شب بحث کنید . امشب نزاشتم چون امروز عید ! هست و ملت همیشه عرب ما هم در حال دید و بازدید هستند .
سعید جان منتظرم .
محسن جان ما به زور افتخار میدیم؟!اینو خوب گفتی
واسه 10 نفر میفرستی 5 نفر به زور افتخار میدن :confused:

انصافا من هروقت Mandozma رو اینوایت کردم اومده .... !محسن جان ما به زور افتخار میدیم؟!![]()

بچه های ایرانی که همیشه هستن ! من هم هرقت اینواتشون میکنم , میان ! ادد لیسته شما حتما نا اهلن :biggrin1:درضمن به نظر من مسابقه کلن با کلن بزاریم ! اینطوری حالش بیشتره ! شاید اشتیاق بچه ها هم بیشتر بشه ! :biggrin1:
شما اگه دائما MW2 بازی کنید , کم کم آیدی کسایی رو که اکثر اوقات MW2 میزنن رو به راحتی بدست میارید البته از نوع ایرانی !! من ظرف 2 روز 68 تا آیدی پیدا کردم !درسته دوست عزیز ولی متاسفانه من هر موقع که تو لیستم نگاه میکنم متاسفانه همه از هم جدا هستند حالا من Freind های شما رو ندیدم ولی واقعا همینطور که هست.
یک نکته ی خیلی مهم اینه که :
بیشتر دوستان تو PSN شاید اصلا اسم این سایت و قرارهایی که اینجا گذاشته میشه رو نمیدونند و به همین علت خیلی ها رو اصلا من تو لیستم ندارم . ولی وقتی یک لیست کلی گذاشته بشه میشه نتایج خوبی ازش گرفت.
بنظر من برگزاری مسابقات زمانی انجام پذیر هست که بیشتر دوستان با هم آشنا شده باشند و حداکثر MW2 بازها ID هم رو داشته باشند بعد میشه همون کاری رو که تو XBL انجام دادیم رو اینجا انجام بدیم.

حرف شما متین دوست عزیز و من هنوز موفق به شروع بازی نکردم ولی دوستانم که باهام در ارتباط هستند و تو psn هم که پیگیری کردم این پراکندگی رو دیدم و متاسفانه دوستانم هم بیشتر اوقات با خارجی ها مشغول بازی بودند و هستند.شما اگه دائما MW2 بازی کنید , کم کم آیدی کسایی رو که اکثر اوقات MW2 میزنن رو به راحتی بدست میارید البته از نوع ایرانی !! من ظرف 2 روز 68 تا آیدی پیدا کردم !![]()
اقا يكي جواب سواتل هاي من رو بده ممنون ميشمسلام.من هم هستم فقط ADSL من 128 هست اگه ناراحت نميشيد بيام چون ميترسم يه وقت LAG بشه و 100 درصد ميشه و بقيه فوش بدن كه چرا نزديش چزا نكشتيش
ممنون اين هم ايدي من اگر ميشه من رو هم ادد كن.ممنون
AMIR_MGS44 اره.من رو هم ادد كنيد بعدش از كجا بفهمم ادد كردي من رو؟
راستي منظورت از CLAN TAG جيه؟ممنون
AMIR_MGS44
ببخشيد يه سوال ديگه:
اقا ارش جواب من رو هم ميدي؟پست قبلي من رو بي زحمت بخون جواب بده و بعدش اينكه اگر بازي من ريجنش 1 باشه و شماها ريجن بازيتون 2 باشه ميتونم باهاتون بازي كنم؟ريجن بازي من 1 هست
1 - اگه پینگت خوب باشه لگ نمیخوریاقا يكي جواب سواتل هاي من رو بده ممنون ميشم