Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

من مشغول بازی در مرحله ی Loose Hotel بودم که ناگهان این ارور اومد ::confused:

میگه دیگه جا نداری تقریبا 5 mb باید خالی کنی از درایوی که بازی توش نصبه یه 6 mb کم کن واسه محکم کاری (اگه نمیخوای اطلاعاتت پاک بشن کپیشون کن تو یه درایو دیگه)

سلام دوستان

من که بازي رو 6 بار تمام کردم و همه درجات سختي رو به پايان رسوندم که البته بگم Veteran اين بازي از نسخه اولش منطقي تر بود و همانند نسخه اول (COD4) همينطور نارنجک نمي افتاد طرفت که بعد ندوني از کدوم طرف فرار کني اخرشم رته ته .......
برو بکس من تمام اينتل ايتم ها رو هم جمع کردم
اولا : يکي بگه اينا چي کار ميکنه که باعث شد من مرحله مک تاويش تو برفي رو ميگم 13 بار برم تا بفهمم اونا کجا هستند و يا همينطور ولولراين رو 17 بار و..........
دوم :هرکي احيانن ميخوهد جمع کند بگه تو سختاش کمکش کنم که کارش به 6 بار تمام کردن نکشه
سوم : من گيم نت دارم ميخواهم لن کنم يکي يه کمکي کنه
چهارم : داستان رو خوب بلدم بپرسيد
اینو ببینید : http://irgamer1.persiangig.com/mw2%20vahid47.jpg

آخرین ویرایش:
میگه دیگه جا نداری تقریبا 5 mb باید خالی کنی از درایوی که بازی توش نصبه یه 6 mb کم کن واسه محکم کاری (اگه نمیخوای اطلاعاتت پاک بشن کپیشون کن تو یه درایو دیگه)

سلام من کلا" یه درایو دارم،12 مگ هم پاک کردم،باز همین ارور را میده :-":confused:

سلام .
منم این بازیو برای دومین بار تموم کردم .
((ولی واقعیت رو بگم اینقدر تو اون مرحله ای که general sepherd من و یارانم رو نامردی میکنه و آتیشمون میزنه و مرحله آخر قسمت آخرش وقتی که price و sepherd دارند با هم میجنگند اینقدر که زیبا ساخته بودنش که من نزدیک بود گریه ام بگیره _ ولی وقتی با چاقو میکشمش انگار یه پارچ آب خنک ریختن روم _))
ولی یه جای داستان گنگ بود :
1-وقتی sepherd منو آتیش میزنه قطعا من میمیرم ولی چرا تو مرحله های بعدی هستم !!!!!!!
2-قسمت اول مرحله second sun قبلا بود .(چرا باید دوباره این قسمت که قبلا بود تکرار بشه ؟؟!!!)

1-وقتی sepherd منو آتیش میزنه قطعا من میمیرم ولی چرا تو مرحله های بعدی هستم !!!!!!!
2-قسمت اول مرحله second sun قبلا بود .(چرا باید دوباره این قسمت که قبلا بود تکرار بشه ؟؟!!!)
1.بله؟؟؟؟؟؟؟؟ تو مرحله بعدی که دیگه نقشتون Roach نیست، بلکه شما در نقش کاپیتان مک تیویش بازی می کنید

2.اگه یادتون باشه قبل از Second Sun شما طی یه ماموریت کاخ سفید رو فتح می کنید و در آخر همون ماموریت شما در حال نگه داشتن موقعیت بودید که یه باره ماموریت تموم میشه، حالا در Second Sun بعد از انفجار اون بمب EMP باید راهتون رو به سمت کاخ سفید در پیش بگیرید چون دوباره کاخ سفید به دست روسها افتاده (در حقیقت ماموریت قبلیتون شکست خورده) و در مرحله بعدی( مرحله بعد از Second Sun) اینبار دیگه قراره نیروی هوایی کار کاخ سفید رو یکسره کنه تا بازمانده های روسها همگی کشته بشن و پیروزی حتمی بشه و شما باید قبل از رسیدن نیروی هوایی کاخ سفید رو پاکسازی کنید و به نیروی هوایی علامت لغو عملیات هوایی رو بدید.

آخرین ویرایش:
دستتون درد نکنه که سوالات منو پاسخ دادید .
ولی یه سوال برای چی وقتی من sepherd رو با چاقو کشتم price منو soap صدا کرد ؟؟؟؟؟
راستی راستی من دیگه جای mac tavish بعد از اون مرحله بازی میکنم ؟؟!!

آقایون بازیبازای محترم،ظاهرا هیچ کدوم به قوانین سایت توجه ندارن!

اگه زحمتی نیست مطالبی رو که به داستان بازی مربوطه داخل:
قرار بدید، لطفا!!!!

دستتون درد نکنه که سوالات منو پاسخ دادید .
ولی یه سوال برای چی وقتی من sepherd رو با چاقو کشتم price منو soap صدا کرد ؟؟؟؟؟
راستی راستی من دیگه جای mac tavish بعد از اون مرحله بازی میکنم ؟؟!
!

چون Roach مرده و ماموریت Ramirez هم تموم شده و شما در نقش Soap بازی میکنید. :cheesygri

بله

دوستان یک چیزه جالبی که تو این بازی بود آخرین مرحله بود که قرار بود ژنرال رو بکشیم این کاپیتان پرایس از ژنرال چه کتکی خورد

من انقدر خندیدم ...... جالب بود کاپیتان پرایس واقعا خنده داربود چه کتکی خورد

من 3 تا دی وی دی شو دارم!!!نصبه دایرکت ایکس!!!!xfire هم ندارم یعنی عصاب واسم نمونده !!:eek::mad:

آقا من هم تو ACT III :Contingency گیر می کنه و میزنه بیرون
ارور Directx میده
نسخه 3 dvd
از سرزمین هم گرفتم

کسی نیست کمک کنه

Directx و درایور گرافیک رو آپدیت کنین. درست میشه.

داستان کامل بازی رو میخوام

اون قدر همه چیز سریع اتفاق میافته که من گیج میشم کی به کیه مثلا تو فرودگاه معلوم نبود من کیارو دارم میکشم !!!

یا تو قبرستون هوپپماها هم همینطور
و اینکه چرا اون نشامی آمریکایی اون سرباز رو کشت و بعد آتیشش زد
لطفا یه مطلب کامل بهم معرفی کنید

داستان کامل بازی رو میخوام

اون قدر همه چیز سریع اتفاق میافته که من گیج میشم کی به کیه مثلا تو فرودگاه معلوم نبود من کیارو دارم میکشم !!!

یا تو قبرستون هوپپماها هم همینطور
و اینکه چرا اون نشامی آمریکایی اون سرباز رو کشت و بعد آتیشش زد
لطفا یه مطلب کامل بهم معرفی کنید

ما اینجا داستان رو کامل شرح دادیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or