Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

یه سوال دیگه مثلا CALL OF DUTY 5 که به برلین حمله کردیم واقعیت بود دیگه که رفتیم گرفتیمش بر اساس واقعیت درست کرده بودن
حالا این CALL OF DUTY 6 هم بر اساس واقعیت هست یا همینطوری از خودشون درست کردن؟؟؟؟
واقعیت :confused: تا ببینی شما واقعیت رو چی تعریف کنی، مثلا در COD1 کاپیتان پرایس بود، تو COD2 هم بود، تو COD4 هم بود، و حالا در MW2 هم هست؟! پس در سری COD واقعیت معنی نداره! شما چطور میتونی باور کنی در COD4 به عربستان و عراق حمله کردن و یه جنگ جهانی-اتمی اتفاق افتاد که حالا داستان کاملا من دراوردی COD:MW2 رو باور میکنی؟ در ضمن مثال COD1,2,4 رو سر کاپیتان پرایس زدم که همچین کسی اصلا تو جنگ جهانی نبوده فکر کنم؟! شایدم بوده؟!!!!!!!! البته داستان سریه COD در زمان WWII کاملا واقعیه ولی این پرایس واقعا جای سواله.......

نه cod4 & 6 هنوز اتفاق نیافتاده!
فکرم نکنم اتفاق بیافته!
داستان این نسخه من رو یاد فیلم 3x دو انداخت!

کجاش کوتاه بود!
من که به اندازه بازی کردمش!
مهم اینه که کاملا متنوع بود و من که اصلا یه ثانیه هم توش حوصلم سر نرفت
به نظرم نسبت بخ cod4 هم خیلی پیشرفت داشت
درسته منم نگفتم بازی عالی نیست ولی کوتاه بودن چیزیه که همه میدونند بازی را 5 نیمه میشه تموم کرد اگه نخوای سریع تموم کنی تازه اونم با فیلم هاش هست بدون اونا که....:eek::eek:
شما هم اگه تمام نقد های سایت ها را بخونی نشده یکی نگه بازی خیلی کوتاهه مخصوصا مراحلش.

واقعیت :confused: تا ببینی شما واقعیت رو چی تعریف کنی، مثلا در COD1 کاپیتان پرایس بود، تو COD2 هم بود، تو COD4 هم بود، و حالا در MW2 هم هست؟! پس در سری COD واقعیت معنی نداره! شما چطور میتونی باور کنی در COD4 به عربستان و عراق حمله کردن و یه جنگ جهانی-اتمی اتفاق افتاد که حالا داستان کاملا من دراوردی COD:MW2 رو باور میکنی؟ در ضمن مثال COD1,2,4 رو سر کاپیتان پرایس زدم که همچین کسی اصلا تو جنگ جهانی نبوده فکر کنم؟! شایدم بوده؟!!!!!!!! البته داستان سریه COD در زمان WWII کاملا واقعیه ولی این پرایس واقعا جای سواله.......
برادر چند بار گفته شه اون پرایس cod 2 شهید شده رفته!
cod های جنگ جانی دوم هم از واقعیت چیزه زیادی کم ندارن
این cod6 هم داستانش طوریه که میتونه امکان پذیر شه! و افسانه ای نیست
درسته منم نگفتم بازی عالی نیست ولی کوتاه بودن چیزیه که همه میدونند بازی را 5 نیمه میشه تموم کرد اگه نخوای سریع تموم کنی تازه اونم با فیلم هاش هست بدون اونا که....:eek::eek:
شما هم اگه تمام نقد های سایت ها را بخونی نشده یکی نگه بازی خیلی کوتاهه مخصوصا مراحلش.
از اون لحاظ آره کوتاهه!
ولی مهم اینه که کافیه
مثلا مثل cod4 نیست بزنی هلیکوپتر بیاد بعدش 2 دقیقه صبر کنی پاکسازی کنه
ولی تو 6 یه موشک میزنی که کنترل اونم تو دست خودته
من از اینش لذت بردم که یه ثانیه هم تلف نمیشه
واسه همین چیزه بیشتری انتظار نداشتم
به هر حال نمیتونم 2 سال واسه بقیش صبر کنم!
تازه اونم حداقلشه!

آخرین ویرایش:
برادر چند بار گفته شه اون پرایس cod 2 شهید شده رفته!
cod های جنگ جانی دوم هم از واقعیت چیزه زیادی کم ندارن
این cod6 هم داستانش طوریه که میتونه امکان پذیر شه! و افسانه ای نیست
اره؟؟؟؟؟ پس پرایس واقعا تو WWII بوده؟ چه جالب؟! ولی هیچ جای روایت COD2 گفته نشد که پرایس مرده و ما هم هیچ صحنه ای مبنی بر مرگش رو ندیدیم؟! البته منم گفتم که روایت داستان COD1,2 کاملا واقعیه ولی رو این پرایسش شک داشتم..........در مورد COD4:MW و COD:MW2 هم باید بگم همچین داستانی فقط و فقط در WWIII امکان پذیره که اونم میشه جنگ جهانی آخرالزمانی که یه جنگه حتمی هست و توش بیش از نیمی از مردم کره زمین می میرند............

آخرین ویرایش:
اره؟؟؟؟؟ پس پرایس واقعا تو WWII بوده؟ چه جالب؟! ولی هیچ جای روایت COD2 گفته نشد که پرایس مرده و ما هم هیچ صحنه ای مبنی بر مرگش رو ندیدیم؟! البته منم گفتم که روایت داستان COD1,2 کاملا واقعیه ولی رو این پرایسش شک داشتم..........در مورد COD4:MW و COD:MW2 هم باید بگم همچین داستانی فقط و فقط در WWIII امکان پذیره که اونم میشه جنگ جهانی آخرالزمانی که یه جنگه حتمی هست و توش 3/1 مردم کره زمین می میرند............
دقیق یادم نیست ولی توی cod2 بود انگار
ولی توی یه کشتی شهید میشه
داستان بریتانیا که خیلی عالیه و هیچ مشکلی توش نمیشه پیدا کرد
در مورد داستان نیروهای آمریکایی باورش یه کوچولو سخته ولی غیره ممکن نیست
دیگه تو تقریبا تو خیلی فیلما و بازیا به واشینگتن نفوذ میشه
راحت ترینش توی HAWX و فیلم 3x دو

........در مورد COD4:MW و COD:MW2 هم باید بگم همچین داستانی فقط و فقط در WWIII امکان پذیره که اونم میشه جنگ جهانی آخرالزمانی که یه جنگه حتمی هست و توش بیش از نیمی از مردم کره زمین می میرند............

هيچى... نيمي از مردم زمين؟
منبع؟(بيا تو پروفايلم تا بحث کنيم)
...
کاش همچين بازيي هم براى جنگ تحميلى ساخته مى شد تا داستان هاى جنگ تحميلى رو هم ياد مي گرفتيم!
به اميد آن روز!
...

اره پرایس تو اون کشتیه کشته شد!فکر کنم cod 1 بود.
ولی مطمئنم پرایس کشته شد.موقعی که مرده بود یادمه 4 تا نارنجک انداختم رو جسدش.:cheesygri

دو سال انتظار برای بازی که فقط 5 الی 6 ساعت طول کشید اما ارزشش رو داشت. مراحل بسیار سینمایی طراحی شده .تنوع مراحل بازی مثل نسخه قبل خوبه اما راضی کننده نیست بهتر بود مراحل بازی در امریکا در شهر های مختلف انجام میشد .گرافیک بازی از نظر نور پردازی بهتر شده وانیمیشن شخصیت ها همانطور که در سال 2007 عالی بود امسال هم بهمون شکل قوی از کار در امده اما هم در cod4 هم در این بازی پس زمینه ها بسیار ضعیف بودمثلا درمراحل کوهستانی کو ه های دور دست کاملا مات هستن وبا نما های دیگه بازی قابل قیاس نیستن.سلاحهای بازی تنوع بیشتری داره وبه نظر من سلاح vectorهم بخاطر دقت بالا واسیب بیشتری که داره بهترین سلاح بازی هست و بهترین مرحله loose ends هست که مسیر داستانی رو تغییر میده در کل این بازی مثل نسخه قبل نتونست یک تحول در بازی های اول شخص ایجادکنه اما یک تکامل برای نسخه قبلی خود محسوب میشه .

میگم الان دیگه آمریکا فرت؟!!
از پنتاگون که خبری نرسید
شاید مثل C&C tiberiom war بشه
ولی داستان بریتانیا واقعا بی نظیره
با این امتیازایی هم که گرفت نسخه بعدی بازم رکورد میزنه حتما

من همین اولش گیر کردم توی تست هر چی تست میزنم هی میزنه try again
اونجا که اولش تیر اندازی میکنی بعدش میری واسه تست کشتن مترسک ها و برمیگردی !!!

بعدش چرا یه فیلم باحال مثل سری های قبلش اولش نزاشتن که بازی با هیجان شروع بشه :cheesygri

من که تا قسمت lan بازی بهش اضافه نشه حتی یه پاپاسی هم بهش نمیدم چه برسه تعریف و تمجید.!!

واقعا حیف این بازی نبود اومدن مثلا به قول خودش کاری کنن قسمت lan رو برداشتن؟!!

اومدن ابرو رو درست کنن زدن چشم رو هم کور کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or