Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

گراف که به نظر من پیشرفتی نداره اما خوب کال کاله دیگه داغونم باشه باید خرید بازی کرد انصافا تو شوترا بهترین بازیه تو این سری فقطو فقط گیم پلی پیشرفت کرده که واقعا پیشرفت کرده
البته بستگی داره به پیشرفت گراف چطوری نگاه کنید چیزی که من دیدم چیزی نبود که پیشرفت به حساب بیاد تو سری کال آو به نظر من طبیعی ترین رنگو لعابو شماره 5 داشت world at war منظورمه

اما خوب کال کاله دیگه داغونم باشه باید خرید بازی کرد انصافا تو شوترا بهترین بازیه تو این سری فقطو فقط گیم پلی پیشرفت کرده که واقعا پیشرفت کرده
خودت متوجه شدی چی گفتی ؟:biggrin1:
===
از دمویی که پخش شده ، با یه اکشن Non-Stop طرفیم :love:

عناوين كال آو ديوتي از نظر گرافيكي يه چيزي تو مايه هاي هاف لايف هستند
يعني ميتونيد حتي با يك سيستم معمولي رو به پائين هم خيلي راحت نه اما تا حدودي با گرافيك خوب و راحت بازي كنيد !;)

پیشرفت کرده !
بازی 100% پیشرفت کرده و خیلی عالی شده.

راستش تریلیری که من دیدم گرافیک چندان جذابی نداشت. تو مایه های همون CoD5 بود. این که گرافیکش از خیلی از بازی های اکشن کمتره که غیرقابل انکاره. ولی با این حال بهش میاد جداً بازی خفنی باشه. من خودم از COD5 با وجود سوژه لوس جنگ جهانیش خیلی خوشم اومد. این یکی که دیگه فکر کنم بترکونه.

راستش تریلیری که من دیدم گرافیک چندان جذابی نداشت. تو مایه های همون CoD5 بود. این که گرافیکش از خیلی از بازی های اکشن کمتره که غیرقابل انکاره. ولی با این حال بهش میاد جداً بازی خفنی باشه. من خودم از COD5 با وجود سوژه لوس جنگ جهانیش خیلی خوشم اومد. این یکی که دیگه فکر کنم بترکونه.
سازنده ها برای بهتر کردن بازی وقت زیادی دارن...
مطمئن باشید اون GamePlay واسه E3 آماده شده و نسخه ی اصلی از نظر جلوه های تصویری پیشرفت می کنه ;)
باید خود بازی رو دید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or