Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

بنظر من خیلی خوبه که انجین بازی رو عوض نمی‌کنن :دی من که ازش خسته نشدم بعد از 5 نسخه‌ی بازی که عرضه شده.
من که با دیدن 2 تا تریلر دیوانه‌اش شدم :P بنظرم خیلی خوش‌موقع داره میاد دقیقا وقتی که دارم کم‌کم از CoD4 زده می‌شم، باید یک مولتی‌پلیر جایگزین پیدا بشه به زودی که انگار خود IW داره زحمتشو باز می‌کشه! :D

البته امیدوارم مسخره‌بازی‌هایی که CoD5 واسه آنلاینش داشت رو دیگه نداشته باشه. چون من اوریجینال بخر نیستم :hide:

اگه مولتیش کرک نشه که هیچ سروری تو ایران زده نمی شه...
پس باید بی خیاله آنلاینش بشید چون پینگ با کشور های دیگه بده...

بنظر من 100٪ کرک می‌شه، بعضی بازی‌ها هستن که چون خیلی طرفدار دارن اگه خیلی هم پیچیده باشن باز مولتی‌پلیرشو کرک می‌کنن تا اول خودشون بعد هم بقیه ملت حال کنن :p

البته با نبود سرور ایرانی هم می‌شه یه کاراییش کرد، همین CoD4 تازه 5 6 ماه بعد از اومدن بازی فکر کنم سرور COD4TEH درست شد،‌ قبلش همه توی سرورهای خارجی با پینگ 200 - 300 بازی می‌کردن. ولی خوب، طبیعتا پینگش به خوبی سرور ایرانی نبود ولی چاره‌ای هم نبود

بنظر من 100٪ کرک می‌شه، بعضی بازی‌ها هستن که چون خیلی طرفدار دارن اگه خیلی هم پیچیده باشن باز مولتی‌پلیرشو کرک می‌کنن تا اول خودشون بعد هم بقیه ملت حال کنن :p

البته با نبود سرور ایرانی هم می‌شه یه کاراییش کرد، همین CoD4 تازه 5 6 ماه بعد از اومدن بازی فکر کنم سرور COD4TEH درست شد،‌ قبلش همه توی سرورهای خارجی با پینگ 200 - 300 بازی می‌کردن. ولی خوب، طبیعتا پینگش به خوبی سرور ایرانی نبود ولی چاره‌ای هم نبود

ما که از خدامونه کرک بشه انشاالله!!!!:biggrin1:
بچه ها قیمت خرید سرور اینجور بازیا چقدره؟

سلام
آقا یکی این رو جواب بده!!
سخت افزارش چیه؟
من میترسم این کارت گرافیکم در پایین ترین حد هم نتونه اجرا کنه!
رم و سی پی یو فکر نمی کنم مشکلی داشتم باشم
فقط داغ این کارت گرافیک بر دل من مونده
CPU:E4500 Cor2Dou
Ram : 2gig
geraphic : ATI X1550 :(( :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or