Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام دوستان

من داشتم با کاپتان پرایس دنبال شپرد می رفتم(تو دریاچه) که بعد از اینکه افتادیم تو اب یه دفه از بازی پرید بیرون

لطفا بگید چیکار کنم تا درست شه؟

سلام دوستان

من داشتم با کاپتان پرایس دنبال شپرد می رفتم(تو دریاچه) که بعد از اینکه افتادیم تو اب یه دفه از بازی پرید بیرون

لطفا بگید چیکار کنم تا درست شه؟

دو راه حل
1 شما نسخه اصلی را بگیری
2 توی انجا تنظیمات گرافیکی را روی مدیوم کن دیگه نمی پره

درود بر دوستان گرامی

اول اینکه ممنونم از اطلاعاتی که دوستان دادند .

من الان نسخه هم نسخه کرک شده رو که توی بازار هست و چهارتا DVD خریدم و با اون پچی که دوستان آدرس دادند دارم و هم نسخه اصلی بازی رو برام از خارج فرستادند ( یعنی پکیج اصلی که دوتا DVD هست ) .
زمانی که نسخه کرک شده بازی میشد چندتا ترینر براش دانلود کرده بودیم که بطور کامل اجرا میشد اما با این نسخه اصلی نتنها هیچکدام از اونها اجرا نمیشه , هرچی هم دانلود میکنیم همینطوره .
حالا من دوتا سئوال دارم :
  1. آیا ترینر و یا کد کلکی میشه برای این نسخه اصلی پیدا کرد ؟
  2. اگر جواب بالا منفیه , آیا این بازی هم مثل خیلی دیگه از بازیها وقتی مراحل رو تمام میکنید ( مثلا" کل بازی در وضعیت EASY ) قابلیت تیر یا جان یا ... نامحدود باز میشه یا نه ؟
ممنون :love:

اول اینکه ممنونم از اطلاعاتی که دوستان دادند .

من الان نسخه هم نسخه کرک شده رو که توی بازار هست و چهارتا DVD خریدم و با اون پچی که دوستان آدرس دادند دارم و هم نسخه اصلی بازی رو برام از خارج فرستادند ( یعنی پکیج اصلی که دوتا DVD هست ) .
زمانی که نسخه کرک شده بازی میشد چندتا ترینر براش دانلود کرده بودیم که بطور کامل اجرا میشد اما با این نسخه اصلی نتنها هیچکدام از اونها اجرا نمیشه , هرچی هم دانلود میکنیم همینطوره .
حالا من دوتا سئوال دارم :
  1. آیا ترینر و یا کد کلکی میشه برای این نسخه اصلی پیدا کرد ؟
  2. اگر جواب بالا منفیه , آیا این بازی هم مثل خیلی دیگه از بازیها وقتی مراحل رو تمام میکنید ( مثلا" کل بازی در وضعیت EASY ) قابلیت تیر یا جان یا ... نامحدود باز میشه یا نه ؟
ممنون :love:

در جواب سوال دومتون باید بگم که نه از این چیزا باز نمیکنه

من نسخه چهار dvd بازی رو گرفتم ولی وقتی بازی شروع میشه شنیده بودم اول اونجا که روسها به فرودگاه حمله میکنن باید بیاد ولی اول از اموزشی تو افغانستان اومد چه جوری باید اونو ببینم

من نسخه چهار dvd بازی رو گرفتم ولی وقتی بازی شروع میشه شنیده بودم اول اونجا که روسها به فرودگاه حمله میکنن باید بیاد ولی اول از اموزشی تو افغانستان اومد چه جوری باید اونو ببینم
خب درستشم همينه ديگه :D
مرحله اول افغانستانه
مرحله 3 يا 4 بود فكر كنم كه مال روس ها هست....(قتل عام)

بازی من سیو نمیکنه چیکارش کنم؟؟

یه کرک خوب برای آنلاینش مبذارین؟

نبود؟؟؟؟؟!!!!:confused:

من نسخه ی 4 dvd رو دارم و وقتی میزنم new game همش میگه که 5 مگابایت خالی کن چیکارش کنم و بعدش هم اون پچ رو هم نصب کردم.

وقتی میرم تو پوشه ی save خالیه!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or