Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

بر هر چی بُزه و تیمشون لعنت!
بابا این گند زدن با این بازی بیرون دادنشون
وسطای بازی که یبار اومد، حالا هم که دوباره بعد از گذشتن چند تا مرحله یه ارور دیگه داد!

02kbjy2yqkyqn9ssnm8t.jpg

بیشتر اعصاب و صبر و تحمل ادمو به چالش میکشونه مخصوصا اون مراحلی که باید چند بار در برابر ارتش دشمن مقاومت کنی من نمیدونم چرا چک پوینت نداره
دقیقا:biggrin1:
مرحله Homeland Security هست که خیلی رو اعصابه. مثه مور و ملخ میریزن:biggrin1:

بچه ها میخواستم نظرتون رو در مورد special ops بدونم
سرگرم کننده هست؟؟؟
سخته؟؟؟
آسونه؟؟؟
من که نظرم مثبته
میتونه توانایی های آدم تو بازی رو به چالش بکشه :x:x:x

خب مد Spec Ops سخت تر از مد Single هست اما هیجانش هم بیشتره،یا بقول شما چالش برانگیزه،مخصوصا وقتی دو نفری با یکی از دوستای دیگه بخوای 3 Star رو بگیری(U Will Not Survive) ، بعضی مراحل هم که بدون Voice واقعا رد کردنش امکان پذیر نیست.

بر هر چی بُزه و تیمشون لعنت!
بابا این گند زدن با این بازی بیرون دادنشون
وسطای بازی که یبار اومد، حالا هم که دوباره بعد از گذشتن چند تا مرحله یه ارور دیگه داد!

02kbjy2yqkyqn9ssnm8t.jpg

خب حداقل این Errorیی که عکسش رو زدی فقط مختص اون نسخه ایی که شما داری نیست و مشکل خود بازی با Texture های مد Extra توی تنظیمات هست،فعلا میتونی Texture Quality رو روی Auto یا High بزاری ببینی بازم Error میده یا نه

دقیقا:biggrin1:
مرحله Homeland Security هست که خیلی رو اعصابه. مثه مور و ملخ میریزن:biggrin1:
آی گفتی
اون مرحله آدم باید بشینه گریه کنه فقط :biggrin1:
خب مد Spec Ops سخت تر از مد Single هست اما هیجانش هم بیشتره،یا بقول شما چالش برانگیزه،مخصوصا وقتی دو نفری با یکی از دوستای دیگه بخوای 3 Star رو بگیری(U Will Not Survive) ، بعضی مراحل هم که بدون Voice واقعا رد کردنش امکان پذیر نیست.
هیجان خصوصا تو مراحلی که مخفی کاری وجود داره خیلیه
مثلا اون مرحله برفی که با اسنایپر داری میری تو قرارگاه روس ها وقتی که یه سگ از پشت بهت حمله میکنه (البته زمانی که متوجه حضورت میشن ) نزدیک بود خودمو خیس کنم :biggrin1::blushing::biggrin1::blushing::biggrin1::blushing:

نکته ی جالب مد spec ops اینه که بعضی مپ های شماره ی اول بازی رو هم داره ( مثلا چرنوبیل) و اینطوری خاطرات بسیار خوب شماره ی اولو زنده میکنه برای آدم !!!!(یادش بخیر )

سلام.

اقا کسی هست بدونه از کجا میشه فایل تکست مکالماتی که موقع لود شدن مراحل رد و بدل میشه رو پیدا کرد؟ همونایی که مثلا کاپیتان پرایس و بقیه راجب ماموریت میگن.

راستی تو مرحله endgame که با پرایس افتادیم دنبال شفرد آخرش که پرایس زد هلیکوپترو ترکوند، یعنی شفرد مرد و تموم شد؟ بعد قسمت موزه. اونجا جریان چیه باید چیکار کرد؟

سلام.

اقا کسی هست بدونه از کجا میشه فایل تکست مکالماتی که موقع لود شدن مراحل رد و بدل میشه رو پیدا کرد؟ همونایی که مثلا کاپیتان پرایس و بقیه راجب ماموریت میگن.

راستی تو مرحله endgame که با پرایس افتادیم دنبال شفرد آخرش که پرایس زد هلیکوپترو ترکوند، یعنی شفرد مرد و تموم شد؟ بعد قسمت موزه. اونجا جریان چیه باید چیکار کرد؟
نخیر...اون قسمت آخر یکم فیلم هندی بازی میشه بعد خودت شپرد رو با چاقو میکشی!

نسخه شما مورد داشته...من اریجنالش رو دارم...دقیق بعدش میری تو آبشار،بعد به صورت جالب میری دنبال شپرد و....
والا ما که نسخه کرک شده اش رو داریم هم همینطوری تموم شده :biggrin1:
ای بابا! یعنی چی؟ آقا شما مطمئنی تو Spec Ops نیست؟ اینکه خیلی حالگیریه.
واقعا اون مرحله رو بازی نکردی؟؟؟ :confused:
چطور ممکنه؟؟؟
اصل حالش به مرحله آخره

آقا کلی داشت حالم گرفته میشد. ولی با یه نسخه دیگه مرحله آخرشو تکرار کردم درست شد. خیلی باحاله. کلا این بازی آخر سناریو و هیجانه.
ولی نگفتید، نمیشه یجوری دیالوگای موقع لود شدن بازی رویدا کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or