Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

بازی کاملا منطقی هستش
برای به دام انداختن ماکاروف 2 تا کیس وجود داره
کیس اول خونش توی گجستان هستش
کیس دوم پایگاه مخفیش توی فرودگاه متروکه ای تو افغانستان
برای اینکه نمیشه فقط به یکی حمله کرد(چون اگه تو اون یکی باشه میفهمه جاش رو فهمیدن و فرار میکنه) گروه به 2 قسمت تقسیم میشه و گروه اول که در حد 10-20 نفرن به صورت مخفی به خونش میرن که اول عملیات ضربه شدید میخورن و بقیه تسک فورس + نیروهای زیادی از ارتش شفرد به پایگاهش فرستاده میشن
مطمئنا نیروهای ماکاروف هم توی پایگاه باید باشن و همینطور نیروهایی هم برای محافظت از خونش
همینطور وسطای عملیات میفهمیم که یه بیس کوچیک هم پره نیرو واسه مواقع اضطراری داره)

دوستان Modern warfare 2 ماله این بزا (boysteam)جز این ایراد (از بازی بیرون پریدن)مشکل دیگه ای نداره ؟
مثل پاک کردن دمو ها یا....؟؟:confused:

نه نسخه 4 دی وی دی کامله ولی مشکل بیرون پریدن رو داره نسخه 3 دی وی دی رو نمی دونم شاید :-"

واقعا؟!!
من دارم دانلود میکنم راحت میشه وارد سرورا شد یا کار خاصی با برنامه ای چیزی هم باید انجام داد؟!
ویرایش: واسه من که کار نکرد! این ارور رو داد:
steam must to be runing to play the game

آخرین ویرایش:
سلام آرتین
کجایی؟؟؟
کم پیدا شدی
دلم برات تنگیده بود :love:
راست میگی
بزرگترین ایراد کال آف دیوتی اینه که با این که 5-6 نفر همراهیت میکنن هیچ کی تو بازی نمیمیره هیچ همه دشمنا فقط واسه تو تیر میندازن :blink::blink::blink:
اینو قبول دارم یه گله دشمن بت حمله میکنند اولین نفری رو که می زنند تویی

منم تموم کردم فقط نمی دونم چرا بزی رو وقتی گرافیکش رو روی MANUAL روی حالت extra می ذاشتم lag می خورد بعد auto کردم بواره manual ببینم خودش چه جوری گذاشته دیدم texture رو extra کرده اون 2 تا رو high. بازی به نسبت 5 اصلا سخت نبود! داستان خیلی عالی بود. من 5 رو بازی می کردم بعضی جاها گریم می گرفت روی veteran ولی 6 رو راحت روی veteran رفتم بدون مشکل

منم تموم کردم فقط نمی دونم چرا بزی رو وقتی گرافیکش رو روی MANUAL روی حالت extra می ذاشتم lag می خورد بعد auto کردم بواره manual ببینم خودش چه جوری گذاشته دیدم texture رو extra کرده اون 2 تا رو high. بازی به نسبت 5 اصلا سخت نبود! داستان خیلی عالی بود. من 5 رو بازی می کردم بعضی جاها گریم می گرفت روی veteran ولی 6 رو راحت روی veteran رفتم بدون مشکل
اتفاقا من این جور بازی ها رو دوست دارم
بازی هایی با گیم پلی کم و درجه سختی معقول :biggrin1:
خداییش بعضی بازی ها تعریفشون از خیلی سخت اینه که بازیکن نتونه اون بازی رو تموم کنه
البته بعضی بازی ها هم اینقدر آسونن که یک آمیب هم تا تهش میره :baby::baby::baby:
البته این بازی مدرن وار فار 2 خیلی درجه سختیش معقوله :love:

واقعا؟!!
من دارم دانلود میکنم راحت میشه وارد سرورا شد یا کار خاصی با برنامه ای چیزی هم باید انجام داد؟!
ویرایش: واسه من که کار نکرد! این ارور رو داد:
steam must to be runing to play the game
واسه بازی آنلاین باید نسخه ی اصلی-اورجینال -رو خریداری کنید.
برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک آنلاین همین بازی مراجعه کنید.

بچه ها میخواستم نظرتون رو در مورد special ops بدونم
سرگرم کننده هست؟؟؟
سخته؟؟؟
آسونه؟؟؟
من که نظرم مثبته
میتونه توانایی های آدم تو بازی رو به چالش بکشه :x:x:x

بچه ها میخواستم نظرتون رو در مورد special ops بدونم
سرگرم کننده هست؟؟؟
سخته؟؟؟
آسونه؟؟؟
من که نظرم مثبته
میتونه توانایی های آدم تو بازی رو به چالش بکشه :x:x:x
بیشتر اعصاب و صبر و تحمل ادمو به چالش میکشونه مخصوصا اون مراحلی که باید چند بار در برابر ارتش دشمن مقاومت کنی من نمیدونم چرا چک پوینت نداره

بیشتر اعصاب و صبر و تحمل ادمو به چالش میکشونه مخصوصا اون مراحلی که باید چند بار در برابر ارتش دشمن مقاومت کنی من نمیدونم چرا چک پوینت نداره
خوب دیگه
چالش یعنی همین :biggrin1:
حالا چه اعصاب چه قدرت بدنی چه قد چه وزن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or