Modern Warfare 2 AlterRev New Multi Crack - server list online

Modern Warfare 2 All New Multi-player Crack - server list online

با سلام

online.png

آپدیت جدید اضافه شد
التر رفت alterrev اومد
همون روزهایی که خبر رفتن آلتر بود فایل source کاملش لیچ شد
کار خوبی بود بعد از اون چند نفر مستر سرور زدن
و کاش فایلاش هم دست من می رسید تا یک مستر سرور ایرانی هم داشتین
ولی تا اون موقع می تونید به وسیله alterrev هم سرور ایرانی dedicated بزنید
و هم بازی کنید
کرک ورژن اپدیت شده هم هست

لینک client جدید که کامل مشکل server list رو حل کرده:

server:

Updater:

آخرین ویرایش:
سلام ، من همون فایل iwmp.exe اجرا کردم که این شد
فایل arev.exe رو اجرا کردم این ارور رو داد :((((((((((((((
http://img4up.com/up2/27444954558601355467.png

البته همونطور که گفتم بازیم کرک آلتر بوده ، و بازی میکردم ، بعد از اون بازی رو پاک نکردم و دوباره نصب کنم ، رو همون حالت فایل های شما رو ریختم !
والا من روی همون فایل های آلتر ریختم اصلا مشکلی نداشتم
شما از لینکی که دادم کرک رو ریختید؟
محتویات داخل فایل alteriw.ini رو اینجا کوپی کنید

والا من روی همون فایل های آلتر ریختم اصلا مشکلی نداشتم
شما از لینکی که دادم کرک رو ریختید؟
محتویات داخل فایل alteriw.ini رو اینجا کوپی کنید

[Configuration]
Server=master.alterrev.net
WebHost=auto
Nickname=0098[Mehran]
[Dynamic]
HackWarningShown=True
ServerWarningShown=True

[Configuration]
Server=master.alterrev.net
WebHost=auto
Nickname=0098[Mehran]
[Dynamic]
HackWarningShown=True
ServerWarningShown=True
اینو جای گزین کن:
[Configuration]
Server=89.165.202.219
WebHost=auto
Nickname= 0098[Mehran
[Dynamic]
HackWarningShown=True
ServerWarningShown=True

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

ضمنن اکست رو یه جا دیگه اپدیت کن ببینم چی بود...
فایل catch.xml رو هم از پوشه ی بازیت پاک کن.

اینو جای گزین کن:
[Configuration]
Server=89.165.202.219
WebHost=auto
Nickname= 0098[Mehran
[Dynamic]
HackWarningShown=True
ServerWarningShown=True

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام ، خیلی ممنون فایل هارو از یه جای دیگه دانلود کردم مشکلش حل شد ، فقط یه نکته ای که هست اینکه برای من سرور لیست رو نمیاره ، یعنی هیچی رفرش میزنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی دستی میتونم به سرور ها وصل بشم ، در ضمن nat type هم open نیست !

آخرین ویرایش:
میزنم ارور میده
dlc2_ui_mp
بعدش اینو داون کردم
دوباره
dlc1_ui_mp
اینم داون کردم اما هرچی میریزم دوباره همین ارور رو میده
دو مدل از این فایل داون کردم که یکیش 25 کیلو بود یکی 250 کیلوبایت بود هیچ کدومشم کار نکرد

**** دوستان خواهشمندم این فایل رو برام آپ کنید******
dlc1_ui_mp

دوستان من تو این سرورهای جدید بخصوص همیار نت زیاد بازی کردم تقریبا میشه گفت 99.5 درصد بازیکن ها چیت های مختلف اعم از WH و TX دارند. بنابراین اصلا جای مناسبی برای بازی Fair نیست. نمیدونم چرا اینقدر امنیت و قدرت کنترل Alter Rev پایین هست که به راحتی میشه هر نوع تقلب و دستکاری تو بازی انجام داد. من کاملا گیج شدم ایا تو همه سرورها مخصوصا نسخه های ارجینال استیم MW2 و MW3 به همین راحتی میشه چیت زد؟؟؟؟ سرورها باید مجهز به آنتی چیت باشند در صورتی که حداقل در مورد نسخه کرک شده MW2 اینطور نیست. اگه ممکنه در مورد امنیت نسخه های ارجینال MW2 و ارجینال و کرک شده MW3 به لحاظ چیت زدن توضیح بدید.

وقتی بازی ناجوانمردانه شد حتی بهترین بازیکن ها هم نمیتونند بردی بدست بیارند.

راستی یادم رفت این نکته بسیار مهم رو هم بگم سرورهای اضافه شده کاملا خلوت هستند و فقط سرور SD همیارنت کلا 30 تا بازیکن چیتر داره و سرور دارای لگ بسیاری هم هست. نمیدونم مشکل از من هست یا سرور چون پینگم رو 100 ولی نمیتونم سریع جلوی دشمن عکس العمل نشون بدم برای مثال من اول رو یه دشمن تو نبرد رو به رو Aim میکنم و کلی تیر هم میزنم ولی باز اون منو از بین میبره و تو کیل کم هم هیچ کدوم از تیرهایی که زدم رو نشون نمیده شاید بعضی مواقع از هر 5 تیر دوتاش رو نشون بده. این مورد خیلی بیشتر از چیت زدن حریف آدم رو اذیت میکنه.

دوستان من تو این سرورهای جدید بخصوص همیار نت زیاد بازی کردم تقریبا میشه گفت 99.5 درصد بازیکن ها چیت های مختلف اعم از WH و TX دارند. بنابراین اصلا جای مناسبی برای بازی Fair نیست. نمیدونم چرا اینقدر امنیت و قدرت کنترل Alter Rev پایین هست که به راحتی میشه هر نوع تقلب و دستکاری تو بازی انجام داد. من کاملا گیج شدم ایا تو همه سرورها مخصوصا نسخه های ارجینال استیم MW2 و MW3 به همین راحتی میشه چیت زد؟؟؟؟ سرورها باید مجهز به آنتی چیت باشند در صورتی که حداقل در مورد نسخه کرک شده MW2 اینطور نیست. اگه ممکنه در مورد امنیت نسخه های ارجینال MW2 و ارجینال و کرک شده MW3 به لحاظ چیت زدن توضیح بدید.

راستی یادم رفت این نکته بسیار مهم رو هم بگم سرورهای اضافه شده کاملا خلوت هستند و فقط سرور SD همیارنت کلا 30 تا بازیکن چیتر داره و سرور دارای لگ بسیاری هم هست. نمیدونم مشکل از من هست یا سرور چون پینگم رو 100 ولی نمیتونم سریع جلوی دشمن عکس العمل نشون بدم برای مثال من اول رو یه دشمن تو نبرد رو به رو Aim میکنم و کلی تیر هم میزنم ولی باز اون منو از بین میبره و تو کیل کم هم هیچ کدوم از تیرهایی که زدم رو نشون نمیده شاید بعضی مواقع از هر 5 تیر دوتاش رو نشون بده. این مورد خیلی بیشتر از چیت زدن حریف آدم رو اذیت میکنه.

من هم mw2 و هم mw3 مولتی زدم , از هر 1000 بازیکن 5 تاشم چیتر نیست , به نظرم استیم خیلی آنتی چیت های قوی ای داره ... من چون پول احتیاج داشتم هردو بازی رو فروختم :d ... وگرنه میذاشتم و با اونا بازی میکردم ...

میزنم ارور میده
dlc2_ui_mp
بعدش اینو داون کردم
دوباره
dlc1_ui_mp
اینم داون کردم اما هرچی میریزم دوباره همین ارور رو میده
دو مدل از این فایل داون کردم که یکیش 25 کیلو بود یکی 250 کیلوبایت بود هیچ کدومشم کار نکرد

**** دوستان خواهشمندم این فایل رو برام آپ کنید******
dlc1_ui_mp
لینک 2 تا فایل:
alter.zip

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

اره sd یا همیار نت و mop
چیتر زیاده توش شکی نیست... ولی نه همه..
سیستم انتی چیت خود الترم ضعیف بود این که اصلا اپدیت نمی شه ...
در هر صورت خوبیش به ددیکیت داشتنش تو استیم ددیکیت نداره
اون مشکلی هم شما دارید مریوط به پینگن شاید باشه یا افت فریم
دیگه باید ساخت ....
توی mw3 التر هم چیتر زیاده حتی aimbot
فکر نکنین اونجا کسی چیت نزده از ایرانی ها خیلی ها Texture رو همیشه دارند....
همین ها که لقب pro هم به خودشون می دن
در هر صورت اگر admin ها جدی بگیرند با ban کردن و kick کردن می شه یه کاریش کرد
وگرنه دنیای چیت همیشه اپدیت بوده
ضمنن اسمه شما توی بازی چی هستش؟

یه اپدیت جدید اومد که سرور کرش رو درست کنه.... ولی بدتر گند زد به بازی...
اینا دیگه خیلی تازه واردن ظاهرا...
انتظار anti cheat ازشون نمی شه داشت. :D

دوستان تا دیروز مشکلی تو بازی نداشتم اما امروز اومدم وصل بشم روی Connecting To IWNet متوقف میشه البته قبلش یکبار هم ویندوز عوض کردم ولی پوشه بازی اصلا دست نخورده. سرور Mw2.ir داون شده؟ اگه مشکل از طرف من هست لطفا راهنمای کنید ده ها روش مختلف رو خودم تست کردم جواب نداد. دیروز بازی عین ساعت کار میکرد.. بعد تعویض ویندوز به این روز افتاد...

دوستان تا دیروز مشکلی تو بازی نداشتم اما امروز اومدم وصل بشم روی Connecting To IWNet متوقف میشه البته قبلش یکبار هم ویندوز عوض کردم ولی پوشه بازی اصلا دست نخورده. سرور Mw2.ir داون شده؟ اگه مشکل از طرف من هست لطفا راهنمای کنید ده ها روش مختلف رو خودم تست کردم جواب نداد. دیروز بازی عین ساعت کار میکرد.. بعد تعویض ویندوز به این روز افتاد...

مشکلت حل شد یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or