Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دیروز بازی رو شروع کردم امروز تمومش کردم :دی
در کل بازی خوبی بود میتونست از این بهتر هم باشه ! نداشتن خون تو بازی یه جورایی تو دوق میزد
فقط خواهشا کسی اگه میدونه آهنگ آخر بازی رو کی میخونه و اسم آهنگش چیه بگه :دی

بابا اون قطاره رو که باید وسطاش رو بپری روی قطار سمت راستی . بعدش باید صبر کنی تا ترمز کنه . وقتی داره ترمز می کنه باید بری انتهای قطار وایسی . قطار که وایساد میفتی خودت پایین باید سریع پاشی بری جلو یه در سمت چپت هست بری توی اون !

موزیک بازی شاهکار بود. یکی لطفا به من کمک کنه من توی یه مرحله هستم که از پله های نارنجی میرم بالا اما یه اقا بده که کت و کروات داره من رو میگره بعدش کتک میزنه میندازه از پشتبوم پایین.قبلش هم توی انباریه نارنجیه جز یک کپسول آتیش خاموش کن چیز دیگه ای جلب توجه نمیکنه. لطفا به من کمک کنید.:(

موزیک بازی شاهکار بود. یکی لطفا به من کمک کنه من توی یه مرحله هستم که از پله های نارنجی میرم بالا اما یه اقا بده که کت و کروات داره من رو میگره بعدش کتک میزنه میندازه از پشتبوم پایین.قبلش هم توی انباریه نارنجیه جز یک کپسول آتیش خاموش کن چیز دیگه ای جلب توجه نمیکنه. لطفا به من کمک کنید.:(
لحظه ای که میخواد بزنتت Yرو بزن

تو اون قسمت وقتی از رو پشت بوم میندازدت پایین . وقتی بهت حمله میکنه و میلرو میاره بالا یه لحظه رنگ میله قرمز میشه که تو باید همون لحظه Y رو بزنی بقیش همه چی حله .( اگه ام نتونستی میتونی از سحنه آهسته کمک بگیری )

با تشکر از فری و کسری عزیز:love:

من اخرش نفهمیدم parkour چیه؟!:biggrin1: نوشته ها رو خوندم ها ولی اصلا متوجه نمیشم!
یعنی مثلا میری روی یه ساختمان باید بپری رو یکی دیگه؟!:-"
من خودم همین ورزش رو کار میکنم وتا الان پیشرفت کردم پارکو یعنی رفتن از نقطه
Aبه نقطه B در سریعترین زمان اما اسم حرکات این بازی پارکو نیست FREE RUNUNGاست

من خودم همین ورزش رو کار میکنم وتا الان پیشرفت کردم پارکو یعنی رفتن از نقطه
Aبه نقطه B در سریعترین زمان اما اسم حرکات این بازی پارکو نیست FREE RUNUNGاست

یه بازی تو PSP به نام Free Runing هست اونم جالبه ولی دوم شخصه ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or