Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بازیی که خریدی ماله کدوم شرکته؟

از حاجی گیم خریدم.
راستی این یاشار هم نگاه کردم مراد بختی بود:cheesygri
اینو نوشته بود:
operation dev director : yashar moradbakhti
این چی میشه؟:-"
چه میشد ایران هم یه استدیو بازیسازی داشت ما هم میرفتیم استعدادهامونو شکوفا میکردیم:biggrin1:

سلام:cool:
1230736628.jpg

دوستان من چه کار کنم اینجا:eek:
از نردبان که میرم بالا میمیرم. این دودو نمیشه قطعش کرد؟

تو همین حالت دقیقا برگرد پشت سرت یکم برگرد به عقب. یه جای بلند در حد 2 متر هست. شاید دستگیره دیده نشه. ازش بورو بالا اونجاست. این جای بلند هم دقیقا سمت راست چسبیده به دیواره.

بچه ها ببخشین تاپیک زیر خاکی آوردم بالا. آخه یکم هیجان زدم. :دی

بالاخره رکورد خودمو توی این باز شکستم. تموم کردن بازی از اول با درجه سختی Hard در مدت 2 ساعت و 13 دقیقه :دی :cheesygri

سلام ، منم ديسکم از اون مشکل دارا هست ، تا چپتر نميدونم 5 بود يا 6 بيشتر نميتونم برم ، از کجا بگيرم که درست باشه ؟ يا برم يقه فروشنده رو بگيرم؟

سلام ، منم ديسکم از اون مشکل دارا هست ، تا چپتر نميدونم 5 بود يا 6 بيشتر نميتونم برم ، از کجا بگيرم که درست باشه ؟ يا برم يقه فروشنده رو بگيرم؟
مازیار من هم این مشکل رو دارم آخر Chapter6 هست هنوز هم نتونستم پیدا کنم. مال من ریجنش Pal هست. از NEXTGEN خریده بودم می گفت سرسی که ما داریم برای Pal مشکل داره

آخرین ویرایش:
دوستان توی چپتر 4 یا 5 اونجا میپریم رو قطار، بعدش باید چیکار کنم؟ نه میشه پرید روی اون یکی قطاره، نه میشه موند روی همین قطاره:دی
O.K ؟؟؟
دوست من شما بايد بپری رو اون يکی قطار ، ميشه ، مشکلی نيست ، تنها راه همينه
ممنون ازهر دوتون

آخرین ویرایش:
والا منم نميدونم چيکار کنم ، يکسری از بچه ها ميگفتن که نسخه هايی که گرفتم مشکل نداشته ، اونا هم پال بودن ، مال من هم پاله .
----------------------------------------------------
دوست من شما بايد بپری رو اون يکی قطار ، ميشه ، مشکلی نيست ، تنها راه همينه

ببين وقتي مي خواي بپري بايد دكمه ي LT بزني!!!(البته اگه درست گفته باشم!!!)
همون كه موقع پريدن پاشو مياره بالا بيشتر ميپره !!!
O.K ؟؟؟

در مورد مشکل مازیار جان بگم که ماله منم پال هست و خودمم مشتریه پروپا قرص Nextgen هستم و مشکلی هم نداشتم. (یاد آوری کنم که کل بازی رو روی Hard توی 2 ساعت و 13 دقیقه تموم کردم :دی گفتم شاید یادتون بره :cheesygri) آآآآآآآآآآآآی نفس کش حریف میطلبیم :دی

در مورد مشکل اون دوستمون هم که مونده رو قطار فقط بپر هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. بعد قطار وای میسه که با سرعت بیا پایین تا قطار رو برویی نیومده لهت کنه بورو تو در.

ببين وقتي مي خواي بپري بايد دكمه ي LT بزني!!!(البته اگه درست گفته باشم!!!)
همون كه موقع پريدن پاشو مياره بالا بيشتر ميپره !!!
O.K ؟؟؟
بیچاره رو گمراه نکن. اونو بزنه میشینه زمین. در ضمن این صیغه پا بالا آوردن کجا بود من نمیدونستم :دی

در مورد مشکل مازیار جان بگم که ماله منم پال هست و خودمم مشتریه پروپا قرص Nextgen هستم و مشکلی هم نداشتم. (یاد آوری کنم که کل بازی رو روی Hard توی 2 ساعت و 13 دقیقه تموم کردم :دی گفتم شاید یادتون بره :cheesygri) آآآآآآآآآآآآی نفس کش حریف میطلبیم :دی

در مورد مشکل اون دوستمون هم که مونده رو قطار فقط بپر هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. بعد قطار وای میسه که با سرعت بیا پایین تا قطار رو برویی نیومده لهت کنه بورو تو در.

بیچاره رو گمراه نکن. اونو بزنه میشینه زمین. در ضمن این صیغه پا بالا آوردن کجا بود من نمیدونستم :دی
سلام آقا فردین. منم از Nextgen میگیرم. خیلی وقت هست و منم از مشتری های همیشگیش هستم. من زنگ زدم آقا طاهر بهم گفت سرسش مشکل داره.;) راستی تبریک می گم رو Hard تو این زمان رفتی.:biggrin1: این رو گفتم که دوستن یادشون نره:biggrin1:

بیچاره رو گمراه نکن. اونو بزنه میشینه زمین. در ضمن این صیغه پا بالا آوردن کجا بود من نمیدونستم :biggrin1:

بابا من يادمه بايد موقع پريدن LT يا يه دكمه ديگرو ميزدم كه بيشتر بپره !!!!!:confused:

من فکر کنم همه اون افرادی (ازجمله خودم) که در آخر کپچر 6 بازی هنگ میکنه به این دلیل هست که بازی اونا 3 گیگ هست و بازی روی یه dvd5 جا میشه
من خیلی جاها دیدم که برای دانلود فایل های رپید 31 یا 32 تا هست:sick:
و در بعضی جاها هم دیدم که فایلها بین 60 تا 66 هست:confused:
امیدوارم که درست گفته باشم
اگه از دوستان کسی هست بدونه که چرا اینجوریه به من هم بگه که بدونم
ممنون از همه
(احسان)

بابا من يادمه بايد موقع پريدن LT يا يه دكمه ديگرو ميزدم كه بيشتر بپره !!!!!:confused:
اونی که شما میگی بیشتر نمی پره. پاهاشو یکم جم می کنه سمته بالا که مثلا زمان هایی که می خوای از روی سیم خاردار بپری پاهات گیر نکنه.

بابا بخدا مشکلم حل شد. دمتون گرم. اینقدر به لنگ و پاچه فیث بیچاره گیر ندید که با چی جمش میکنه:دی
کسی این اچیومنت رو گرفته که باید 30 ثانیه بدوئی؟ گه نگرفتین بگین تا یادتون بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or