Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
HL2-GF جان:
دکمه lt برای فرود اومدن روی زمینه اگه ازت خواسته با پشتک فرود بیای تقریبا به زمین که رسیدی lt رو بزن.اگرم گفته جف پا.به محض اینکه طناب رو ول کردی دکمه رو بزن...:cheesygri

من شروع کردم روی هاردش بازی کردن
عجب حالی میده، دیگه از نشانگر(اینکه مثلا لوله ها یا تخته پرش ها قرمز بشه خبری نیست

نوید جان خوب وقتی یک بار بازی رو تموم کردی که دیگه احتیاجی نیست به اون نشانگر :biggrin1:

پ.ن : اقا کسی می دونه چرا Mirror's Edge که به معنای لبه اینه هست . با اپاستوروف اس به آینه مالکیت داده ؟ قانونا شی رو با of مالکیت می دهند !

سلام دوستان
من هم بازی رو گرفتم . در کل بازی مفرح و خوبیه
گیم پلی نوینی داره و خیلی هم با حاله :cool:به نظر من هیجان بازی هم خیلی خوبه مخصوصا وقتی پلیس دنبالت باشه البته به شرطی که دستتون تند باشه و همش بین مانع ها گیر نکنید
الان هم چپتر 4 هستم و...

اقا کسی می دونه چرا Mirror's Edge که به معنای لبه اینه هست . با اپاستوروف اس به آینه مالکیت داده ؟ قانونا شی رو با of مالکیت می دهند !
توی انگلیسی حرف شما درسته ولی توی امریکایی تقریبا برای همه چیز از اپاستوروف اس استفاده میکنن(کلا زبان انگلیسی رو به تباهی بردن)...:cheesygri

بازي خوبي بود
صدا گذاري و گيم پلي عالي بود اما گرافيكش در حد اين نسل نبود مخصوصا كات ساينس هاي جالبي نداشت و به دليل كوتاهي بازي ميشه از يكنواخت بودن چشم پوشي كرد .
نو اوري خوبي بود و بازي كردنش حتما توصيه ميشه .
نمره 8 از نظر من .

شما تمام مراحل و تمام میله ها و لوله ها و تخته پرشها و ... را توی تموم مراحل یادتونه ؟ :-"
پ.ن:من که یادم نیست :biggrin1:
اره :biggrin1: من یادمه :biggrin1:

پ.ن :اصلا اون نشانگر رو نمی شه از همون اول غیر فعال کرد ؟ یادمه توی e3 گفته بودند می شه . ولی من که گزینه ای ندیدم در این مورد !

خوب این بازی موزیک ویدیوش یعنی still aliveهم اومد که خانم lisa miscovskyکه خوانندش هست که حتما کسایی که بازی به اتمام رساندن این اهنگ شنیدن نکته مثبت این اهنگ میکس خیلی قوی این اهنگ هستش , موزیک ویدیوشو خودم حوصله نداشتم ببینم ولی عکساش که دیدم همانطور که شمام مشاهده میکنید خواننده منو یاده میز نردبان میله در دستگیره قرمز مینداره نکردن لباسش یه رنگ دیگه بزارن:biggrin1:
tc_1507_0002.jpg

tc_1507_0011.jpg

tc_1507_0007.jpg

tc_1507_0008.jpg

برای دیدن ویدیو:

http://www.gamersyde.com/news_7355_en.html

من بازي رو سه بار تموم كردم دفعه اول كه تموم كردين حتما دوباره برين
بازي خيلي باحالي هست فقط اين آسانسور ها رو اعصاب ميره
قسمت speed run هم خيلي حال ميده به زور چپتر يك رو زير 6 دقيقه تموم كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن