Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تا الان 3 تا chapter رو تموم کردم.تا حدودی تکراری بوده.(البته تا اینجاکه من رفتم).ولی در کل همونطور که بچه ها گفتن ارزش خریدن داره.

مرسی که فقط سوالو جواب دادی حدسشو می زدم که تکراری بشه ولی به خاطر سبکش می گیرم.
وقتی می گین 5 تومن چی بگم بارها من و بقیه دوستان هم گفتن کم کم باید تو امضا بزارم:-" مسئله 1-2 بازی نیست شاید برای شما باشه من هر سری حدود 20-25 تومن خرید می کنم می شه 4-5 تا بازی این 1 .دوما وقت ادم خیلی بیشتر از اون 5 تومن ارزش داره.سوم بعضی ها دوست ندارن بازی اشغال تو لیست بازیهاش باشه من که اینجوریم علت خواصی هم نداره.چهارم فکر نمی کنید این قضیه 4 تومن و 5 تومن دیگه بیش از حد تکراری شده؟؟؟فکر کنم به مولا دیگه کافیه نیگن :)یعنی الان کل اعضای فروم 360 این جمله رو حداقل حداقل 1 بار خوندن تو همه تاپیک ها به وفور دیده می شه.;)

سلام

دوستان من در چپتر 4 یه قسمتی گیر کردم :
دقیقا همونجا که وارد مترو می شی و از پله ها پایین می ری . یک سری ادم میان که دخل اون ها رو میارم . ولی بعد از اون سری دوم ادم ها میان که خیلی ناراحت هستند :biggrin1: همه مسلسل به دست و حتی با اسلحه هم نمی شه کشتشون . می خواستم بدونم اونجا حتما باید اینارو کشت ؟ در ضمن از دو طرف هم قطار رد می شه . نباید بپرم روی اون ها ؟ :biggrin1: البته زیادم چیزی رو امتحان نکردم . ولی کشتن اون سری دوم ادم ها خیلی سخت هست . ضمنا درجه بازی هم روی نرمال هست . ممنون .

یعنی این بازی از call of duty 5 هم تکراری تر می شود

مگه cod5 هم همینجوره من الان خریدمش به همراهmidnightclub و endwar !:cheesygri تو تاپیکش که خیلی ها تعریفشو می کنن.
این بازی هم گیرم نیومد گفت که pal فقط اومده و j بعدا می یاره حالا تا بعدا!

مگه cod5 هم همینجوره من الان خریدمش به همراهmidnightclub و endwar !:cheesygri تو تاپیکش که خیلی ها تعریفشو می کنن.
بابا 4روزه NTSC/UCش اومده که به J هم میخوره.

والا بازیش بد نیست من با امتیاز ign موافقم و فقط این بازی به خاطر نواوریش گرفتم که اونم بعد مدتی تکراری میشه حالت شهر با توجه به موزیکش بی روح هست من خودم چپتر 6 هستم طراحی شهر خیلی بده بیشتر ابجکتها تکراری از جمله در پنجره ساختمان ها حتی میز ها .. برای رسیدن به به هدف هیچ گونه ازادی نداری همونطوری که تعیین شده باید بری رنگ امیزی بازی تکراری یک دفعه وارد محیطی میشی که همش نارنجی سفید هست ماشا الله EAبه خودش زحمت نداده 2 تا ادم با 2 ماشین بیشتر تو خیابونا بزاره که یکم هیجان بازی بیشتر بشه عوض هر چی موش کلاغ اینا گذاشته:biggrin1: حتی این بازی میتونست یک حالت انلاین فوق العاده داشته باشه که نداره داستانم که کلیشه ای ولی بازیش 100%امتحان کن

call of duty 5 خیلی زود برات تکراری می شود من که همون دفعه اول که بازی کردم برام تکراری شد چون هم چیش برام اشنا بود

سلام

دوستان من در چپتر 4 یه قسمتی گیر کردم :
دقیقا همونجا که وارد مترو می شی و از پله ها پایین می ری . یک سری ادم میان که دخل اون ها رو میارم . ولی بعد از اون سری دوم ادم ها میان که خیلی ناراحت هستند :biggrin1: همه مسلسل به دست و حتی با اسلحه هم نمی شه کشتشون . می خواستم بدونم اونجا حتما باید اینارو کشت ؟ در ضمن از دو طرف هم قطار رد می شه . نباید بپرم روی اون ها ؟ :biggrin1: البته زیادم چیزی رو امتحان نکردم . ولی کشتن اون سری دوم ادم ها خیلی سخت هست . ضمنا درجه بازی هم روی نرمال هست . ممنون .
اصلا در بازی الزامی برای درگیری نیست و شما میتونی فقط فرار کنی...
در مترو باید از ریل راستی بری..صبر کن ترن رد بشه بعد بدو و هر موقع داشت از جلو میومد برو توی پناهگاهای دیواره تونل..همینجوری برو تا به اخرش برسی...OK

مهرداد, موزیکش بده؟ به!
کلی موزیک ساز الکترونیکه شاخ رو بازی کار کردن, از Paul Van Dyke بگیر تا این دختره سوئدیه که موزیک اصلی کار اونه.

از گرافیکش شاکی نباشین, سبک بازیش اینطوریه, دید بازیهای دیگه رو نداشته باشین وقتی اینو میبینین, از قصد یه سیستم نور پردازی واسه UE 3 نوشتن که روح سرد بازی و جامعه ای که بازی توش میگذره رو منتقل کنه, جامعه ای که همه چی توسط دولت کنترل میشه, همه صدا ها شنود میشه ...

والا بازیش بد نیست من با امتیاز ign موافقم و فقط این بازی به خاطر نواوریش گرفتم که اونم بعد مدتی تکراری میشه حالت شهر با توجه به موزیکش بی روح هست من خودم چپتر 6 هستم طراحی شهر خیلی بده بیشتر ابجکتها تکراری از جمله در پنجره ساختمان ها حتی میز ها .. برای رسیدن به به هدف هیچ گونه ازادی نداری همونطوری که تعیین شده باید بری رنگ امیزی بازی تکراری یک دفعه وارد محیطی میشی که همش نارنجی سفید هست ماشا الله EAبه خودش زحمت نداده 2 تا ادم با 2 ماشین بیشتر تو خیابونا بزاره که یکم هیجان بازی بیشتر بشه عوض هر چی موش کلاغ اینا گذاشته:biggrin1: حتی این بازی میتونست یک حالت انلاین فوق العاده داشته باشه که نداره داستانم که کلیشه ای ولی بازیش 100%امتحان کن

خدا خیرت بده
بالاخره یکی پیدا شد یه جواب به من بده
ممنون:love:

مهرداد, موزیکش بده؟ به!
کلی موزیک ساز الکترونیکه شاخ رو بازی کار کردن, از Paul Van Dyke بگیر تا این دختره سوئدیه که موزیک اصلی کار اونه.

از گرافیکش شاکی نباشین, سبک بازیش اینطوریه, دید بازیهای دیگه رو نداشته باشین وقتی اینو میبینین, از قصد یه سیستم نور پردازی واسه UE 3 نوشتن که روح سرد بازی و جامعه ای که بازی توش میگذره رو منتقل کنه, جامعه ای که همه چی توسط دولت کنترل میشه, همه صدا ها شنود میشه ...

جدا ایدین جون نمی دونستم:biggrin1: اره حق با تو هست:biggrin1:ولی کلا بازی با حالی البته اینم بگم اهنگش ارامش میاره ها اکثر موزیک های الکترونیکی اینطورین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or