Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
یه بازی !!W داره که اسمش رو یادم نیست ( که باید شهر رو رنگارنگ کنی :دی ) خیلی شبیه اونه.
دوره این جور Cutscene ها تموم شده. کیفیتشم تعریفی نداره.
و اما اصل مطلب که همون گیم پلی ست. روند و همینطور گیم پلی تا الان ( فصل سوم ) جالب بوده و طراوت خودش رو حفظ کرده ( تا بعد ببینیم چی میشه :دی ).

درود
یه بازی !!W داره که اسمش رو یادم نیست ( که باید شهر رو رنگارنگ کنی :دی ) خیلی شبیه اونه.
دوره این جور Cutscene ها تموم شده. کیفیتشم تعریفی نداره.
و اما اصل مطلب که همون گیم پلی ست. روند و همینطور گیم پلی تا الان ( فصل سوم ) جالب بوده و طراوت خودش رو حفظ کرده ( تا بعد ببینیم چی میشه :دی ).
اسمه بازی De Blube

داستان بازی نسبتا مهیج و درگیر کنندس.در مورد گرافیک درسته یه خرده مشکل داره و بعضی از ضعفها ولی سبک فانتزی و هنری داره مخصوصا رنگ بندی معرکش:love:

خدایش بعد از بازی کردن بازیهایی مثل COD:WAW GOW2 DEADSPACE ی همچین بازی با این رنگامیزی لازم بود وگرنه باید خودمونو به امین اباد معرفی میکردیم:wallbash::cheesygri

دوستان من میخوام بازی رو بخرم. اما قبلش می خواستم یکم توضیح بدید. اصلا ارزش خرید داره؟:biggrin1:
ای بابا ! :دی تاپیک کلآ 8 صفحه داره که توی این 8 صفحه هم فقط توی 3 صفحه ـش راجع به بازی صحبت شده. یعنی خوندن 3 صفحه انقدر سخته ؟!!
توضیحات دوستان در مورد بازی توی این 3 صفحه نوشته شده و چندین تریلر و گیم پلی هم از بازی موجوده ! میانگین امتیازات بازی هم 80 هست و کلآ یه بازی فوق العاده سلیقه ای هست. یکی مثل من تا چپتر 7 که رفته هنوز براش تکراری نشده و باهاش واقعآ حال کرده. بعضی دوستان هم نظرشون چیز دیگه ای هست چون سبک بازیش طوری نیست که همه خوششون بیاد.

درسته بازیش خاصّه ولی دیگه اونقدرم گرافیکش خاص نیست که اینهمه بدشون اومده.
اتفاقآ یکی از نقاط قوت بازی به نظرم گرافیکش هست. واقعآ گرافیک جالبی داره که بعضی جاها به شدت هم بالا میره (مثل بعضی نورپردازی ها و نور خورشید و ...)
یه سری جاها از نظر گرافیکی از 99% بازیهای این نسل جلو میزنه (دلیلش هم برمیگرده به سبک بازی که یه جورایی مثل بازیهای Adventure هست که نمیشه توی محیط تآثیر گذاشت و گرافیک محیط به طبع بالا میره)
مثلآ همچین صحنه هایی رو توی بازی وقتی میدیدم واقعآ کیف میکردم !
721180-mirrors_edge_okt_7_3_super.jpg

در ادامه صحبت‌های آریا جان من بگم:
گیم پلی بازی بسته به سلیقه 2 حالت داره یا به شدت معتاد میشی و چشم از بازی بر نمیداری و اینکه به مرحله دوم نمیرسی :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
و اما گرافیک:
انیمیشن های بازی که بسیار زیبا کار شدن و علی رقم کارتونی بودنشون(به قول بعضی) نهایت دقت در طراحی درشون دیده میشه و در مورد محیط‌ها. درسته که محیط و مخصوصا اشیا (با وجود خوب بودن) با دقت طراحی نسدن ولی انقدر نورپردازی و سایه زنی توی بازی محشر هست که به تنهایی بتونه بار همه اشیا را به دوش بکشه
داستانش هم که واقعا جالبه
پ.ن: من نمیدونم این EA قاطی کرده؟ یا مسئولش عوض شده که داره بازی‌های قشنگ میده:biggrin1:

درود
مخصوصا رنگ بندی معرکش:love:
معرکه نیست، زیاده روی شده ست. بعضی جاها اینقدر سفید میشه که به چشمم فشار میاد ( عینک جوشکاری باید زد
182.gif
) . خیلی پیاز داغش رو زیاد کردن.
خلاصه بعد از نوع CutScene هاش که تاریخ مصرف گذشته ست، تنها بدیش همین رنگ آمیزی تخیلی ش ـه :دی.

پ.ن. حسام جون حالا رنگ بندی Street Fighter IV یا چه میدونم R&C یا B&K رو میگفتی یه چیزی ولی این ...
167.gif
.

بلاخره بعد از 2.3 روز بدبختی و ترکه اب وغذا تونستم تمومش کنم.همینجوری راهته ولی وای به حالتون اگه بخواین مثل من روی NORMAL بدونه تفنگ بازی رو تموم کنین..مرحله های اخر واقعا سخته..مدرکمم که واسش زحمت کشیدم میزارم توی اسپولر:
slideshow.html
991f.jpg

بعضی جاها اینقدر سفید میشه که به چشمم فشار میاد ( عینک جوشکاری باید زد
آخ گفتی
چشام دراومد از بس سفیده!
یه مرحله تو فاضلابی باید brightness رو تا خرخره زیاد کنی یه مرحله که صبح میشه باید اصلا نورو ببندیش:cheesygri
چشام از حدقه دراومد:((

امروز دانلود این بازی تمام شد.
رایتش کردم نشستم بازی کردم.
رسیدم به جایی که از اون ساختمون میای بیرون و پلیس محاصره کرده...

به نظر من یه سری نکات خوب داره.اما در کل برای تنوع خوبه...بیشتر بدرد زمانی می خوره که جو گیر شده باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or