pcgamer
کاربر سایت
من تا الان 3 تا chapter رو تموم کردم.تا حدودی تکراری بوده.(البته تا اینجاکه من رفتم).ولی در کل همونطور که بچه ها گفتن ارزش خریدن داره.
مرسی که فقط سوالو جواب دادی حدسشو می زدم که تکراری بشه ولی به خاطر سبکش می گیرم.
وقتی می گین 5 تومن چی بگم بارها من و بقیه دوستان هم گفتن کم کم باید تو امضا بزارم
مسئله 1-2 بازی نیست شاید برای شما باشه من هر سری حدود 20-25 تومن خرید می کنم می شه 4-5 تا بازی این 1 .دوما وقت ادم خیلی بیشتر از اون 5 تومن ارزش داره.سوم بعضی ها دوست ندارن بازی اشغال تو لیست بازیهاش باشه من که اینجوریم علت خواصی هم نداره.چهارم فکر نمی کنید این قضیه 4 تومن و 5 تومن دیگه بیش از حد تکراری شده؟؟؟فکر کنم به مولا دیگه کافیه نیگن
یعنی الان کل اعضای فروم 360 این جمله رو حداقل حداقل 1 بار خوندن تو همه تاپیک ها به وفور دیده می شه.
مسئله 1-2 بازی نیست شاید برای شما باشه من هر سری حدود 20-25 تومن خرید می کنم می شه 4-5 تا بازی این 1 .دوما وقت ادم خیلی بیشتر از اون 5 تومن ارزش داره.سوم بعضی ها دوست ندارن بازی اشغال تو لیست بازیهاش باشه من که اینجوریم علت خواصی هم نداره.چهارم فکر نمی کنید این قضیه 4 تومن و 5 تومن دیگه بیش از حد تکراری شده؟؟؟فکر کنم به مولا دیگه کافیه نیگن