Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته خوبه ها !! چون باعث میشه بازی کمتر خز (تعریفش تو این زمینه فرق داره) بشه ولی نه دیگه در این حد که بازی 11 نوامبر عرضه میشه این تاپیم مهم که نیست هیچی تو صفحه ی اولم نیست ...
یه اشتیاقی چیزی اخه ...
طی یک حرکت فون بویانه من قصد داشتم پک اصلی بازی رو به همراه پیراهنش (لارجش ):biggrin1: رو بخرم که هرجا گفتم بیارین گفتن استقبال نمیشه و اینا لذا نیاوردن ...
میگم همه گی بیاین با هم یه استشهاد میگن چی میگن یکی از اینا جمع کنیم که ما پیرهن faith میخوایم شاید افاقه کردش فروشنده ها اوردن:biggrin1:

نه عکسی،خبری تریلری...
چرا این تاپیک این طوریه؟
به قول یاشار ایرانی ها از این سبک پلتفرمر خوششون میاد.
واقعا از هر لحاظ بازیه فوق العاده و متفاوتیه.
دموی بازی کی عرضه میشه؟

نه عکسی،خبری تریلری...
چرا این تاپیک این طوریه؟
به قول یاشار ایرانی ها از این سبک پلتفرمر خوششون میاد.
واقعا از هر لحاظ بازیه فوق العاده و متفاوتیه.
دموی بازی کی عرضه میشه؟

دقیقا همین طوره که می گی متفاوت ..موافقم جواب اون چرایی که پرسیدی... می دونی چرا ؟این تاپیک برای این اینطوریه که این بازی ماله EA هست همین کافیه .انقدر بازی های افتضاح بی محتوا داره می ده بیرون که اعتبارشو از دست داده .البته بازی های خوب هم داره ولی بی محتوان .ELECTRONIC ART فقط نو اوری داره می یاره ولی بی محتوایی.شرکتی ک خودش اعلام می کنه فقط به پول فکر می کنه .می گن فقط یه چیزی باشه مث همین بازی که بخرن حالا بازیو وسطای کار ول کردن طوری نیست.PARADISE2 BOUROUT واقعا تصادفات قشنگی داشت ولی بی محتوی هی برو سر 4 راه مسابقه بده.BAD COMPANY فکر کن وسط جنگ 2 تا دلغک احمق دارن سنگ کاغذ قیچی بازی می کنن واقعا متاسفم اگه حالو حوای جنگو اینجوری می بینن.واقعا چقدر خنده دار چقدر زیبا جنگ جهانی قیچی ... MERSENARISE2 که اصلا من نگم چیزی در مورد بسه کافیه تاپیکشو بخونی اینا شاهکار های EA بود و.....
در مورد این بازی هم بگم من همه تریلر های بازیو که تا الان اومده دیدم می تونم بگم واقعا بازی بی نظیریه هیچ بازی تا الان تو این سبک نبوده همون نوع اوری که گفتم فقط امیدوارم بازیش بی محتوا نباشه و بعد یه مدت تکراری نشه که نتونی تموم کنی.فقط به خاطر فیلم B13 چون خیلی باش حال کردم دنبال این بازی هستم وگرنه عمری من از EA بخوام چیزی بخرم .
اوه چقدر نوشتم من خیلی از این EA دلم پر بوده انگار خودم خبر نداشتم:laughing:

دقیقا همین طوره که می گی متفاوت ..موافقم جواب اون چرایی که پرسیدی... می دونی چرا ؟این تاپیک برای این اینطوریه که این بازی ماله EA هست همین کافیه .انقدر بازی های افتضاح بی محتوا داره می ده بیرون که اعتبارشو از دست داده .البته بازی های خوب هم داره ولی بی محتوان .ELECTRONIC ART فقط نو اوری داره می یاره ولی بی محتوایی.شرکتی ک خودش اعلام می کنه فقط به پول فکر می کنه .می گن فقط یه چیزی باشه مث همین بازی که بخرن حالا بازیو وسطای کار ول کردن طوری نیست.PARADISE2 BOUROUT واقعا تصادفات قشنگی داشت ولی بی محتوی هی برو سر 4 راه مسابقه بده.BAD COMPANY فکر کن وسط جنگ 2 تا دلغک احمق دارن سنگ کاغذ قیچی بازی می کنن واقعا متاسفم اگه حالو حوای جنگو اینجوری می بینن.واقعا چقدر خنده دار چقدر زیبا جنگ جهانی قیچی ... MERSENARISE2 که اصلا من نگم چیزی در مورد بسه کافیه تاپیکشو بخونی اینا شاهکار های EA بود و.....
در مورد این بازی هم بگم من همه تریلر های بازیو که تا الان اومده دیدم می تونم بگم واقعا بازی بی نظیریه هیچ بازی تا الان تو این سبک نبوده همون نوع اوری که گفتم فقط امیدوارم بازیش بی محتوا نباشه و بعد یه مدت تکراری نشه که نتونی تموم کنی.فقط به خاطر فیلم B13 چون خیلی باش حال کردم دنبال این بازی هستم وگرنه عمری من از EA بخوام چیزی بخرم .
اوه چقدر نوشتم من خیلی از این EA دلم پر بوده انگار خودم خبر نداشتم:laughing:
شما هنوز Dead Space رو نگرفتي؟!
اگه اين بازي رو بازي كني به EA ايمان مياري. من كه با ديدن اين بازي EA رفت تو ليست شركتاي مورد علاقم.
واقعا فوق العادست.:love: آخر محتوا هم هست. شايد در حد RE.
پ.ن: ببخشيد بره Off Topic.

اتفاقا الان داشتم تاپیکشو می خوندم همه تعریف کردن ازش تریلرهاشو دیدم باحاله صحنه اهسته می کنی بعد با اسلحه دستا پاشونو قطع می کنی:cheesygri می گیرم شاید نظر راجب این ea فلان بمان شده عوش شه:cheesygri .
تو اسپلویر نوشتم که تاپیک از بحث خارج نشه ولی خداییش این بازی باید تو قسمت مهم باشه چون خیلی متفاوته وهیجان داره:cheesygri

اتفاقا الان داشتم تاپیکشو می خوندم همه تعریف کردن ازش تریلرهاشو دیدم باحاله صحنه اهسته می کنی بعد با اسلحه دستا پاشونو قطع می کنی:cheesygri می گیرم شاید نظر راجب این ea فلان بمان شده عوش شه:cheesygri .
تو اسپلویر نوشتم که تاپیک از بحث خارج نشه ولی خداییش این بازی باید تو قسمت مهم باشه چون خیلی متفاوته وهیجان داره:cheesygri
همينكه بدون اينكه بازيكن رو يه قصّاب تمام عيار كنه (همون DS معظم رو عرض ميكنم) تونسته توجه چند نفر رو جلب كنه باز خدا رو شكر داره.

من دمو رو دانلود کردم میخوام دربارش توضیح بدم(من برای PS3 دانلود کردم)
------------------------------------------------
در ابتدای دمو Single player Demo در دسترس هست که همان مرحله معروف تریلر ها هست همون که بر روی ساختمانها شهر پیش میره.اول بازی میگه که با L1 پرش هست و L2 نشستن هست با انالوگ راست حرکت میکند که طبیعتا با فشار بیشتر شروع به دویدن میکنه.
به طور مثال برای پرش باید بر لبه L1 را بزنید برای بالا رفتن از دیوار باید این دکمه را نگه دارید برای لیز خوردن باید L2 را در حین حرکت بزنید.برای دویدن روی دیوار باید L1 را نگه دارید. یه حرکت جالب که داشت این بودن که از بلندی ها وقتی به زمین سقوط میکنید اگر روی دو پا بیاید صدمه میبینید پس بهتره که پشت به جوری که پشتک وار به زمین بیاید که باید نزدیک های زمین L2 بزنید.
هنگامی که روی میله راه میروید باید تعادل خود را حفظ کنید که در نسخه PS3 با استفاده از Motion Sensing انجام میشه.
با R2 درها را باز میکند و شلیک میکنه و R1 یه دور 180 درجه در جا زود میزنه که خیلی به درد میخوره مثلا موقعی که بخواهید پا تون رو به دیوار بزنید و با back step به دیوار روبرویی بپرید باید اول L1 رو نگه دارید تا از دیوار بره بالا و هنگام پرش R1 بزنید و وقتی برگشت L1 رو دوباره بزنید تا بپره واقعا حرکت ترکیبی بسیار زیباست.جا داره از کنترل زیبا و روان بازی واقعا تقدیر بکنم جدا تو این بخش گل کاشته واقعا حال میده این حرکت رو انجام میده.
برای مبارزات دکمه مثلث Dasarm هست یعنی خلع سلاح میکنه و شما حرکت ویژه ای را خواهید داشت که با R2 و ترکیب کلید های دیگه اجرا میشه به طور مثال میتونید بدوید و لیز بخورید و یه لگد نثار ... یارو بکنید در جا میتونید مشت بزنید و بنشید مشت بزنید و بپرید لگد بزنید و در کل حملات قشنگ و جالبی داره و در اخر برای خلع سلاح کردن باید به موقع دکمه را بفشارید به طور مثال به موقع دست طرف رو بگیرید و با فنی مثل فنون جودو او را بر زمین بکوبید.برای شلیک اسلحه از R2 استفاده کنید و با مثلث اسلحه را بندازید.
در کل در مورد گیم پلی میتونم بگم که برای عبور کردن از هر مانع راههای زیادی را در پیش رو دارید که بنا به سلیقه خود میتوانید آن را انتخاب کنید و باید بگم واقعا دید اول شخص در موقع اجرا حرکات بسیار زیبا طراحی شده است.
در مورد گرافیک بازی جنبه ی واقع گرایانه نداره و کمی میتوان ان را به سبک bioshock تشبیه کرد همانطور که صورت افراد بصورت پلاستیکیه.البته یه چیز واقعا عالی داره اونم دستهای شخصیت بازیه که خیلی واقعی طراحی شده واقعا زیباست خیلی طبیعیه:love:
صدا گذاری هم در سطح خوبی قرار داره و همانطور که dice استعداد خودش رو در badcompny نشون داده بود در این بازی هم سنگ تمام گذاشته
در کل دمو حدود 15 دقیقه است
یه بخش به عنوان ریس داره که اول کد میخواد که اگر بازی رو پیش خرید کنید این کد رو به شما میدهند;)
امیدوارم با اینکه خیلی تند تند تایپ کردم پی برده باشید عجب بازی قوی در پیش رو هست

درود
جای خاصی برای بحث در مورد EA و بازی هاش وجود نداره، داره؟ همین جا ادامه بدیم تا بازی منتشر بشه یا کسی دموش رو بازی کنه.
اول اینکه BF: BC اولین بازی این نسل بود که حداقل بنده رو به EA امیدوار کرد چرا که توسط استدیو داخلی خودش یعنی EA DICE ساخته شد. انصافا انتظار نداشتم میانگین امتیاز 85 داشته باشه.
Mirror's Edge همین طوری کلی حرف و حدیث راجبه ش هست و به عنوان یکی از خلاقانه ترین بازی ها ازش یاد شده. امیتاز 9 هم از OPM UK گرفته، دیگه چی میخواید از یه بازی؟
وقتی یک بازی کاملا خطی با حال و هوای DOOM 3 با محیط کاملا بسته به اسم Dead Space که متنوع تر و سرگرم کننده تر و جذابتر از بازی های Open World این دروزه زمونه که کلی هارتُ پورت هم داشتن بیشتره ( مثل FarCry 2 و Assassin's CREED ) نباید اینقدر به EA خورده بگیرید.

پ.ن. بنده خدا اسمش بد در رفته :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or