Mirror's Edge

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام !

من دموشو بازی کردم .
حقیقتش من که خیلی خوشم نیومد..... ! (البته بازی اصلی شاید یکم متفاوت باشه اما خب دمو هسته ی اصلی بازی رو مشخص میکنه .)

دوستان سلام !

من دموشو بازی کردم .
حقیقتش من که خیلی خوشم نیومد..... ! (البته بازی اصلی شاید یکم متفاوت باشه اما خب دمو هسته ی اصلی بازی رو مشخص میکنه .)

فکر کنم این بازی رو فقط باید ازش تعریف کنی
هر کی بگه بده یه سری از خجالتش در میان

البته منم تا بازی اصلی نیاد دیگه نظری نمیدم
احتمالا فردا در دسترس هست و میشه راجع بهش کامل نظر داد

نه بابا بیا نظرتو بده !;)
ولی میدونی چیه . با توجه به اون تریلرهای باحالی که تو E3 داده بود همه یه جورایی باحاش حال کردن و یه انتظار دیگه ای ازش دارن !
ولی خب نظر همه که شبیه هم نیست:biggrin1: شاید یکی عاشقش بشه یکی هم مثل تو و امین جان زیاد خوشتون نیاد :blushing:
وقتی بازی کامل بیاد میشه راحتتر نظر داد ;)

مرسی بابت خفن:cheesygri
حدسشو می زدم 7 بگیره اخه از ea کسی بیشتر از این توقع نداره
حالا کسایی که گرفتن بیان بگن چجوریه ارزش خرید داره یا نه؟
به احتمال زیاد بعد 1 ساعت بازی همش تکراری می شه بازی های ea اکثرا یا محیطشون تکراری می شه یا گیم پلی بازی.به کسی بر نخوره من فقط با محمد رضا جان بودم:biggrin1:

مرسی بابت خفن:cheesygri
حدسشو می زدم 7 بگیره اخه از ea کسی بیشتر از این توقع نداره
حالا کسایی که گرفتن بیان بگن چجوریه ارزش خرید داره یا نه؟
به احتمال زیاد بعد 1 ساعت بازی همش تکراری می شه بازی های ea اکثرا یا محیطشون تکراری می شه یا گیم پلی بازی.به کسی بر نخوره من فقط با محمد رضا جان بودم:biggrin1:

البته EA بازیهایه خیلی خوبی هم داره که نمیشه همشون رو با یه چوب زد:-"
ولی آخه یه EA میگیم ما که کلی استودیو دارن براش کار میکنن همه که یکی نیستن;)
در کل من از این بازی چشمم آب نمیخوره بخاری بلند بشه:cool:

pcgamer جان از EA کسی بیشتر از این توقع نداره ؟!
Dead Space و Crysis و ... میشه بگین چی بودن اینا پس ؟!
اتفاقا توقعات از EA و UbiSoft فوق العاده بالاست .

درود
حالا یه مشت دیونه جم شدن تو ایم گیم اسپات و 7 دادن بهش!. خب که چی؟ دلیل میشه شما بازی نکنی؟ دلیل میشه تجربه متفاوت ترین FPS رو نداشته باشی :دی؟

سلام.
منم با گفته ی فریدون موافقم.البته این بازی به نظر خیلی سلیقه ای میاد چون امتیازات داده شده به این بازی هم همینو نشون میده یه سایتی میاد امتیازه پایینی میده و در مقابل یه سایتی هم میاد امتیاز بالایی رو به این بازی میده.
ولی در کل ارزش امتحان کردنو داره.

نه عزیز اصلا نباید اینجوری باشه . اینجا یه انجمنه و محل بحث و گفتگو و تبادل نظر و هر کس ازاده که نظرشو محترمانه بیان کنه و بقیه هم باید احترام بذارن به نظرش و نظر خودشونو مطرح کنند .

این امتیاز از GameSpot قابل پیش بینی بود اما خب هیچ تاثیری تو علاقه ی دوستداران بازی به بازی نداره و اونایی که دوست دارن ازش لذت ببرن مطمئنا میبرن ..... .

درود
حالا یه مشت دیونه جم شدن تو ایم گیم اسپات و 7 دادن بهش!. خب که چی؟ دلیل میشه شما بازی نکنی؟ دلیل میشه تجربه متفاوت ترین FPS رو نداشته باشی :دی؟

ما آخر نفهمیدیم اینایی که تو گیم اسپات هستن خوبن یا بد؟:confused:

فری جون FPS که چه عرض کنمFPR :biggrin1:
نه عزیز اصلا نباید اینجوری باشه . اینجا یه انجمنه و محل بحث و گفتگو و تبادل نظر و هر کس ازاده که نظرشو محترمانه بیان کنه و بقیه هم باید احترام بذارن به نظرش و نظر خودشونو مطرح کنند .

این امتیاز از GameSpot قابل پیش بینی بود اما خب هیچ تاثیری تو علاقه ی دوستداران بازی به بازی نداره و اونایی که دوست دارن ازش لذت ببرن مطمئنا میبرن ..... .

به شدت با شما موافقم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or