hitman rocker
کاربر سایت
نه عکسی،خبری تریلری...
چرا این تاپیک این طوریه؟
به قول یاشار ایرانی ها از این سبک پلتفرمر خوششون میاد.
واقعا از هر لحاظ بازیه فوق العاده و متفاوتیه.
دموی بازی کی عرضه میشه؟
شما هنوز Dead Space رو نگرفتي؟!دقیقا همین طوره که می گی متفاوت ..موافقم جواب اون چرایی که پرسیدی... می دونی چرا ؟این تاپیک برای این اینطوریه که این بازی ماله EA هست همین کافیه .انقدر بازی های افتضاح بی محتوا داره می ده بیرون که اعتبارشو از دست داده .البته بازی های خوب هم داره ولی بی محتوان .ELECTRONIC ART فقط نو اوری داره می یاره ولی بی محتوایی.شرکتی ک خودش اعلام می کنه فقط به پول فکر می کنه .می گن فقط یه چیزی باشه مث همین بازی که بخرن حالا بازیو وسطای کار ول کردن طوری نیست.PARADISE2 BOUROUT واقعا تصادفات قشنگی داشت ولی بی محتوی هی برو سر 4 راه مسابقه بده.BAD COMPANY فکر کن وسط جنگ 2 تا دلغک احمق دارن سنگ کاغذ قیچی بازی می کنن واقعا متاسفم اگه حالو حوای جنگو اینجوری می بینن.واقعا چقدر خنده دار چقدر زیبا جنگ جهانی قیچی ... MERSENARISE2 که اصلا من نگم چیزی در مورد بسه کافیه تاپیکشو بخونی اینا شاهکار های EA بود و.....
در مورد این بازی هم بگم من همه تریلر های بازیو که تا الان اومده دیدم می تونم بگم واقعا بازی بی نظیریه هیچ بازی تا الان تو این سبک نبوده همون نوع اوری که گفتم فقط امیدوارم بازیش بی محتوا نباشه و بعد یه مدت تکراری نشه که نتونی تموم کنی.فقط به خاطر فیلم B13 چون خیلی باش حال کردم دنبال این بازی هستم وگرنه عمری من از EA بخوام چیزی بخرم .
اوه چقدر نوشتم من خیلی از این EA دلم پر بوده انگار خودم خبر نداشتم:laughing:
آخر محتوا هم هست. شايد در حد RE.همينكه بدون اينكه بازيكن رو يه قصّاب تمام عيار كنه (همون DS معظم رو عرض ميكنم) تونسته توجه چند نفر رو جلب كنه باز خدا رو شكر داره.تو اسپلویر نوشتم که تاپیک از بحث خارج نشه ولی خداییش این بازی باید تو قسمت مهم باشه چون خیلی متفاوته وهیجان داره:cheesygriاتفاقا الان داشتم تاپیکشو می خوندم همه تعریف کردن ازش تریلرهاشو دیدم باحاله صحنه اهسته می کنی بعد با اسلحه دستا پاشونو قطع می کنی:cheesygri می گیرم شاید نظر راجب این ea فلان بمان شده عوش شه:cheesygri .