Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

دیگه واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.witcher و سری Total war و غیره پشمک هستن دیگه؟
نخیر پشمک نیست.سری توتال وار و غیره که بحثشون جداست چون اصلا این سبک از بازی ها مخصوص PC هستن.ویچر هم که شماره 2 مولتی شد رفت پی کارش.

این تاپیک دیشب BC رو Encumbered کرده بود. الان Heavily Encumbered، سایت باید کلی تلاش کنه XP کسب کنه تا Strength بره بالا این تاپیک رو تحمل کنه.

چرا به اسمه Minecraft – Pocket Edition روی iOS و Android هستش.

البته یک نفر کمیسیون گرفته نوشته.

به نظر من کلونهای ماینکرفت برای کینکت از نیمی از بازیهای XBLA بهترن. کسایی که دارن برای PC سنگ به سینه میزنن بهتره بساطشون رو جمع کنن، به همین علته که میگم. سه تا از کلونهای ماینکرفت از پرفروشترین بازیهای XBLA هستن.

منظورم روی كنسول بود...ايشون هم روی كنسول بازی كرده بود هم روی PC.
اول شخص بازی كردن روی كنسول رنگ و بوی ديگه ای داره،خودم Singularity رو روی كنسول زدم برام مثل يه تجربه متفاوت از ولفنشتاين بود(اول می خواستم نسخه PS3 ولفنشتاين رو بگيرم كه گيرم نيومد)
fps كنسولی بازی كردن يه تجربه اس كه PC گيمرها اكثرشون ندارن و به جاش مغلطه می كنن fps كنسولی مال نوب هاست.(تو اين تاپيك هم نمونه اش ديده شد)
كما اينكه امثال Halo: CE و Golden Eye فرست پرسون كنسولی هستن و اين سبك رو هم توسعه دادن،بازی خلاقانه ای مثل The Darkness هم بوده كه fps كنسولی بوده،پس اين كه fps كنسولی مال نوب هاست مغلطه ای بيش نيست.
چرا هی از این شاخه به اون شاخه میپری؟گیج شدم باو.
اول شخص بازی کردن رو کنسول رنگ و بوی دیگه داره؟شوخی میکنی؟الان او کنترول محدود قابل مقایسه با موس و کیبردیه ؟
همچین میگی FPS کنسول این سبک رو توسعه دادن که انگار زنبیل PC خالیه؟
سری Doom . سری Half Life و...

چرا هی از این شاخه به اون شاخه میپری؟گیج شدم باو.
اول شخص بازی کردن رو کنسول رنگ و بوی دیگه داره؟شوخی میکنی؟الان او کنترول محدود قابل مقایسه با موس و کیبردیه ؟
همچین میگی FPS کنسول این سبک رو توسعه دادن که انگار زنبیل PC خالیه؟
سری Doom . سری Half Life و...
Say Hellllllllllllllllllllo to my holy HALO ...

فی الحال پی سی آشغالی بیش نیست .... اما Minecraft هم زیاد لایق بهترین و مهم ترین بازی این پلتفرم گران قیمت کچل نیست.

دیگه کاملا مطمینم که این بحثا هیچ فایده ای نداره چون کنسول بازا همش سعی در تخریب PC دارن ما هم میگیم هنوز PC خیلی سره!!!
نه اونا بیخیال میشن نه ما دست از PC میکشیم!!
ما میریم همون Anno و Total war و Starcraft میزنیم شما هم هی بیاین بگین PC کارش تمومه!!!

من نمیدونم اینکه minecraft مهمترین بازیه pc بوده چه ربطی به کم شدن ارزش pc داره؟!شاید ارزش minecraft تا این حد بالاست که مهترین بازی pc بشه!

فقط باید تاسف خورد که همچین پدیده های تو BC متولد شدن بعضی هاتون انقدر کودکانه یه بحثی رو باز میکنید که حتی کوچکترین اطلاعات و تجربه ای ازش ندارید. اکثر این فن های کنسول که میان خود جوش ضد PC این چند روزه حرف میزنن نه PC درست حسابی برا گیم دارن نه حتی 2 تا بازی رو PC رفتن البته از کسی که اولین گیمش رو با 360 یا PS3 زده انتظار دیگه ای هم نمیره!

دیگه کاملا مطمینم که این بحثا هیچ فایده ای نداره چون کنسول بازا همش سعی در تخریب PC دارن ما هم میگیم هنوز PC خیلی سره!!!
نه اونا بیخیال میشن نه ما دست از PC میکشیم!!
ما میریم همون Anno و Total war و Starcraft میزنیم شما هم هی بیاین بگین PC کارش تمومه!!!

فقط باید تاسف خورد که همچین پدیده های تو BC متولد شدن بعضی هاتون انقدر کودکانه یه بحثی رو باز میکنید که حتی کوچکترین اطلاعات و تجربه ای ازش ندارید. اکثر این فن های کنسول که میان خود جوش ضد PC این چند روزه حرف میزنن نه PC درست حسابی برا گیم دارن نه حتی 2 تا بازی رو PC رفتن البته از کسی که اولین گیمش رو با 360 یا PS3 زده انتظار دیگه ای هم نمیره!

jb0ax86vxo2nlbeuyqxw.gif

بعضی ها مراسم E3 رو یادشون رفته که ماکروسافت با افتخار اومد گفت به زودی یه ورژن از ماینکرفت برای Xbox360 به صورت انحصاری تو بهار 2012 میاد !

کسی یادش نرفته فرهود ولی این چه ربطی به موضوع داره...
yahoo_7.gif

شما ماینکرفت رو ارزشمند نمیدونین من هم گفتم انقد ارزش داره که یه بخش از کنفرانس ماکرو تو e3 بهش اختصاص داده شده بود !

آخرین ویرایش:
بعضی ها مراسم E3 رو یادشون رفته که ماکروسافت با افتخار اومد گفت به زودی یه ورژن از ماینکرفت برای Xbox360 به صورت انحصاری تو بهار 2012 میاد !
کسی یادش نرفته فرهود ولی این چه ربطی به موضوع داره...:-/

اصولا یه عده اینجا ول شدن فقط واسه مسخره بازی.ولشون میکنی یه بار میان به Halo گیر میدن یه بار دیگه میان اینجا به pc گیر میدن اون هم بدون منطق.جالبه با همه هم بحث میکنن و چهره حق به جانب هم میگیرن.یعنی وازه ترول توسط این عده دوباره تعریف شد.تبریک میگم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or