Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

ای عزیزانی که شدید پی سی گیمر از نوع خفنش.اون زمان که شما صبحهای زود به مهدکودک میرفتید،بنده پای پی سی بودم.با کسانی هم که فکر میکنن،اونی که دیابلو و rpg بازی نمیکنه،نوب هست،بحثی ندارم.چون این تفکر به قدری احمقانس که جاش تو زباله دونی هست.این یه حقیقت محض و مطلق هست که پی سی این نسل رو به زوال رفته.هیچ چیز هم نمیتونه این حقیقت رو کتمان کنه.به جز عده ایی که مغزشون به حالت فریز در اومده.

blah blah blah .

خوشبختانه می تونی کارنامه بیلیزارد رو نگاه کنی و دیگه سعی نکنی بازی رو بکوبی . طرفدار راضیه شما اینجا چی کاره ای نمیدونم .

ای عزیزانی که شدید پی سی گیمر از نوع خفنش.اون زمان که شما صبحهای زود به مهدکودک میرفتید،بنده پای پی سی بودم.با کسانی هم که فکر میکنن،اونی که دیابلو و rpg بازی نمیکنه،نوب هست،بحثی ندارم.چون این تفکر به قدری احمقانس که جاش تو زباله دونی هست.این یه حقیقت محض و مطلق هست که پی سی این نسل رو به زوال رفته.هیچ چیز هم نمیتونه این حقیقت رو کتمان کنه.به جز عده ایی که مغزشون به حالت فریز در اومده.
نظر و ارزو هاتو به عنوان فکت نده بیرون.این که PC به زوال رفته رو فقط تو میبینی؟ما کوریم؟حالا 4 تا بازی یوبیسافت با تاخیر اومد رو PC دور برتون داشته؟4 تا معلوم الحال اومدن گفتن رو PC Gaming پایرت هس
عمر PC Gaming تمام؟
چند تا بازی ایندای PC برات نام ببرم که شرف داشته باشن به 90% بازیا کنسولی؟تو همین نسل چند تا بازی PC برات لیست کنم که جزو تاپ ها باشن؟بهترین گرافیک های این نسل رو کدوم پلتفرم بودن؟
تا یه خبر درباره PC میاد یه عده میان گرده افشانی میکنن تا هم جواب میدیم از تعصب Pc گیمرا حرف میزنن...

8.5

images
یه نقد از شما برای این بازی تو بخش پرمیوم بود (اونوقت که نقدا رو صفحه اصلی سایت نمی‌رفت و پرمیوم ها فقط دسترسی بهشون داشتن) و امتیازش 9.2 بود. ضمنا شما هم وقتی نوشته بودیش حتی تحریریه هم نبودی و پرمیوم یوزر پلاتینوم بودی. اما خب پیداش نکردم که لینک بدم.
اما خب تازه اگه اینم بخوایم در نظر بگیریم، 8.5 هم امتیاز متوسطی حساب نمیشه، و حتی توی طبقه بندی امتیازات همین سایت در دسته "عالی" طبقه بندی شده:
8.0 - 8.5 (عالی):
بازی‌هایی که در این رنج امتیاز قرار دارند، در سطح بسیار بالایی قرار داشته و به جز چند مورد جزئی و قابل چشم‌پوشی، ایراد دیگری ندارند. بازی‌هایی که در این رنج قرار دارند به طرفداران آن سبک خاص و حتی سایر مخاطبین توصیه می‌شود.

چرا همه چی را به تعصب ربط میدین شما یه PC فن به من نشون بده بیاد تو تایپیک های بازیهای کنسولی این رفتار بچه گونه را که یه سری ها انجام میدن انجام داده باشه ،تایپیک های خبری PC شده خالی کردن عقده های یه سری آدما که تو بحث ها کم میارن میخوان اینجا خودی نشون بدن ،
حرف آخرت هم خیلی با معنیه اما شما خودت بگو اگه یه چیزی را تجربه نکرده باشی دلیلیت واسه تخریبش چیه؟ شما میگی PC بازی نمیکنی خوب این سلیقه و نظر شماست وباید بهش احترام گذاشت اما حالا که PC باز نیستید واسه چی تخریبش کنید ؟
خودت قضاوت کن
ببین اونی که شروع کرد چقدر جالب هم از خودش دفاع کرده
بازم به همون دليلی كه گفتم."مردم از اين بازی خوششون نمياد"Deal with it
اين چيزیه كه ديگه برای همه روشن شده.PC گيمرها خودشون رو خيلی دسته بالا می گيرن،فكر می كنن بازی هاشون بهترين بازی های عرضه شده است و خودشون هاردكور ترين گيمرهان در صورتی كه اين تفكر كاملا اشتباهه.حقيقت اينكه كه يه PC گيمر هيچ وقت اندازه يه كنسول گيمر از بازی لذت نمی بره،يعنی اگه كسی كه روی كنسول بازی می كنه صبح تا شب پای بازی بشينه از روی عشق و علاقه نشسته اما PC گيمرها (از نوع RPG'er و استراتژی) اغلب از روی اعتياد می شينن.اين ديگه يه چيز ثابت شده ست.
من هيچ وقت تو عمرم احترام به كنسول از طرف يه PC گيمر نديدم.همه شون فكر می كنن چون چهارتا RPG و FPS بازی كردن ته هاردكور گيمرن،در صورتيكه نيستن;)

ه.حقيقت اينكه كه يه PC گيمر هيچ وقت اندازه يه كنسول گيمر از بازی لذت نمی بره،يعنی اگه كسی كه روی كنسول بازی می كنه صبح تا شب پای بازی بشينه از روی عشق و علاقه نشسته اما PC گيمرها (از نوع RPG'er و استراتژی) اغلب از روی اعتياد می شينن.اين ديگه يه چيز ثابت شده ست.
ای خدا!اخه شما که با PC بازی نمیکنی از کجا تشخیص دادی که چقدر از بازی لذت می بریم یا نمی بریم.اگه لذت نمی بردم PS3م سه چهار ماه خاک نمیخورد.کلا خیلی حرفات بی منطق و اساسن.الان کسی RPG بازی کنه میشه معتاد؟کسی که با موس و کیبرد براش راحت تره FPS بازی کنه اصلا لذت نمی بره؟
الان همون Witcher که PC گیمرا بازیش میکردن فقط بخاطر اعتیاد بود؟اما 3 ماه دیگه رو 360 بیاد هر کی بازی کنه از رو عشق قلبی داره بازی میکنه؟
هر چیزم که به ذهنت میرسه به عنوانه یه اصل ثابت شده فرض نکن.
احترامم متقابل باید باشه تا یه خبر از PC Gaming میاد چار تا کنسولی میریزن و ترول میکنن.اخرش هم که میشه : اه به ما احترام نزاشتن.حرمتمون شکسته شد.غرورمون خرد شد ....

نظر و ارزو هاتو به عنوان فکت نده بیرون.این که PC به زوال رفته رو فقط تو میبینی؟ما کوریم؟حالا 4 تا بازی یوبیسافت با تاخیر اومد رو PC دور برتون داشته؟4 تا معلوم الحال اومدن گفتن رو PC Gaming پایرت هس
عمر PC Gaming تمام؟
چند تا بازی ایندای PC برات نام ببرم که شرف داشته باشن به 90% بازیا کنسولی؟تو همین نسل چند تا بازی PC برات لیست کنم که جزو تاپ ها باشن؟بهترین گرافیک های این نسل رو کدوم پلتفرم بودن؟
تا یه خبر درباره PC میاد یه عده میان گرده افشانی میکنن تا هم جواب میدیم از تعصب Pc گیمرا حرف میزنن...
PC تو این نسل به طور کامل اقتدارشو از دست داده و اگه بلیزاردیم در کار نباشه باید فاتحشو خوند چون تمرکز تمام شرکت های بازیسازی رو کنسولاست وقتی ID میاد و ریجو با اون حالت فاجعه وار رو PC عرضه میکنه دیگه باید کاملا فهمید که PC به کجا رسیده در ضمن یه سری آمار وجود داره که کاملا حرف شمارو در مورد بهتر بودن عناوین انحصاری PC نقض میکنه
GOTY 2008 : MGS4
GOTY 2009 : U2
GOTY 2010 : RDR
حتی از نظر گرافیکیم PC تو این نسل برای انتخاب بهترینا جایی نداشته
GOTY 2008 : MGS4
GOTY 2009 : U3
GOTY 2010 ; GOW III
GOTY 2011 : U3
خوب حتی تو این بخشم PC عملا از سال 2008 تا الان حرفی برای گفتن نداشته البته نمیشه منکر کیفیت بسیار خوب بعضی از عناوین مولتی پلتفرم از نظر گرافیکی از قبیل BF3, C2, و یه سری بازی دیگه رو این پلتفرمر شد اما خوب واقعا تو این نسل PC از نظر تعداد عناوین انحصاریم ضعیف کار کرده و اینو نمیشه انکار کرد آیا درسته که به خاطر تعصب رو PC اینهمه بازی انحصاری بینظیر موجود رو کنسولارو انکار کرد و ازشون چشم پوشید کار عقلانی به نظر نمیرسه اگه بخواید عناوین موجود رو کنسولارو از قبیل HALO3. REACH, GEARS 2.3 , U 1.2.3, GOW III, FMS, GT5, K2,3,RDR,LBP1.2,MGS4, DARK SOULS و ... رو در مقابل تعداد کم عناوین انحصاری PC از قبیل SC2 و یه تعداد محدود دیگه زیر سوال ببرید دیگه هیچ اسمی جز تعصب چشم بسته نمیشه روش گذاشت

آخرین ویرایش:
بس کنید دیگه فن های Ps میان جو درست میکنند عیله PC فن های 360 از اونا بدتر میان حال گیری فن های Ps فن های PC هم فقط حرف خودشونو میزنند فعلا هم بهترین بازی از نظر مردم Dota 2 هست که شاید رکورد فروش بازیهای زیادی رو هم بشکنه اون وقت بگید فلان بازی بهترینه تو فلان پلتفرم

آخرین ویرایش:
ای خدا!اخه شما که با PC بازی نمیکنی از کجا تشخیص دادی که چقدر از بازی لذت می بریم یا نمی بریم.اگه لذت نمی بردم PS3م سه چهار ماه خاک نمیخورد.کلا خیلی حرفات بی منطق و اساسن.الان کسی RPG بازی کنه میشه معتاد؟کسی که با موس و کیبرد براش راحت تره FPS بازی کنه اصلا لذت نمی بره؟
الان همون Witcher که PC گیمرا بازیش میکردن فقط بخاطر اعتیاد بود؟اما 3 ماه دیگه رو 360 بیاد هر کی بازی کنه از رو عشق قلبی داره بازی میکنه؟
هر چیزم که به ذهنت میرسه به عنوانه یه اصل ثابت شده فرض نکن.
احترامم متقابل باید باشه تا یه خبر از PC Gaming میاد چار تا کنسولی میریزن و ترول میکنن.اخرش هم که میشه : اه به ما احترام نزاشتن.حرمتمون شکسته شد.غرورمون خرد شد ....
بنده تا دو سال پيش در كنار كنسول PC گيمر هم بودم:
1wzuyxqr3b8sav8zmkz.jpg

اين متعلق به يكی از 10 باريه كه Civilization IV: Colonization رو تموم كردم.تازه اينجا اواسط بازی بودم...
خود Civilization IV رو هم بارها رو مودهای مختلف تموم كردم...
بقيه بازی هایی هم كه رفتم يه سريشون تو ايكس فايرم با نام s0heil هست.(البته يه تعداد كميشون چون با ايكس فاير دير آشنا شدم)
پس بی حساب و كتاب حرف نمی زنم.حرفمم اينه كه يه PC گيمر نبايد خودش رو برتر بدونه،چون همون وقتی كه پای بازی های PC صرف كرده ماها سر بازی های كنسولی صرف كرديم كه اصلا تا آخر عمرش ممكنه تجربه شون نكنه.
اينم كه كنسول شما داره خاك می خوره به سليقه تون ربط داره،منم در حال حاضر از PC فقط برای گشتن تو اينترنت استفاده می كنم و كنسول رو وسيله گيمينگ می دونم.
بس کنید دیگه فن های Ps میان جو درست میکنند عیله PC فن های 360 از اونا بدتر میان حال گیری فن های Ps فن های PC هم فقط حرف خودشونو میزنند فعلا هم بهترین بازی از نظر مردم Dota 2 هست که شاید رکورد فروش بازیهای زیادی رو هم بشکنه اون وقت بگید فلان بازی بهترینه تو فلان پلتفرم
من با شما حرفی ندارم (حتی با وجود حمله شخصی بی دليل و سند و مدركی كه صفحات پيش كردی) ولی اين پستت رو مجبورم جواب بدم:
اينهمه ادعا می كنی يه اكانت ايكس فاير،لايو يا PSN از خودت بذار كه توش حداقل دو تا بازی باشه.در غير اينصورت توصيه می كنم سرجات بشينی.از گيمر كاردهای الانت هم معلومه.بهتره با من در نيوفتی.

آخرین ویرایش:
پس بی حساب و كتاب حرف نمی زنم.حرفمم اينه كه يه PC گيمر نبايد خودش رو برتر بدونه،چون همون وقتی كه پای بازی های PC صرف كرده ماها سر بازی های كنسولی صرف كرديم كه اصلا تا آخر عمرش ممكنه تجربه شون نكنه.
کسی خودش رو برتر نمی دونه این توهمیه که بعضی ها پیدا کردن.یه دور از اول تاپیک رو بخون میبینی که بحث رو کنسول فن ها شروع کردن.400 بار گفتم دلیل نمیشه تا یه خبر در باره pc اومد همه بیان و نظرات خوشحالشون رو درباره مرگ PC Gaming بدن
اينم كه كنسول شما داره خاك می خوره به سليقه تون ربط داره،منم در حال حاضر از PC فقط برای گشتن تو اينترنت استفاده می كنم و كنسول رو وسيله گيمينگ می دونم.
دقیقا اینم به سلیقه ی شما بر میگرده من و خیلی های دیگه PC رو علاوه بر وب گردی و مدیاپلیر یه وسیله ی گیمینگ لذت بخش میدونیم.

اگه خواستی بحث رو ادامه بدی بیا پروفایل .بهتره بیش از این تاپیک رو منحرف نکنیم.

کسی خودش رو برتر نمی دونه این توهمیه که بعضی ها پیدا کردن.یه دور از اول تاپیک رو بخون میبینی که بحث رو کنسول فن ها شروع کردن.400 بار گفتم دلیل نمیشه تا یه خبر در باره pc اومد همه بیان و نظرات خوشحالشون رو درباره مرگ PC Gaming بدن
اين تكبر و خودبزرگ بينی بعضی از PC فن ها كه گفتم كاملا واقعيه و نمونه هاش رو هم تو اين تاپيك زياد ديديم:
با گسترش نظرات فوق العاده ی خود در تثبیت BC به عنوان پر تردد ترین پاتوق احمق ترین گیمرهایی که بشر دیده است خودتان را یاری کنید !آقا شما برو MW3 بزن عشق کن ، حله ؟
نوعی تنبیه آموزشی بود به این منظور که وقتی درباره ی چیزی هیچ اطلاعی ندارید خودتون رو پرت نکنید وسط بحث;) البته در نوع وخیمی مثل شما این چیزها کارگر نیست:>
اينم نحوه طرز تفكرشون در مورد Final Fantasy (يكی از 10 فرانچايز برتر تاريخ) تو بلاگ من:
شما با چوکوبوهات مشغول باش ، کارمک میخوای چیکار ؟
http://forum.bazicenter.com/blogs/blog2584/
ضمنا كاربر octavius كه بن شد از خيليا دركش در مورد كنسول بيشتر بود.خودم چند تا بازیم رو از ايشون خريدم و بازی های نايابی زير دستشون بود (مثل نسخه PS3 ارنج باكس) كه دوستان PC گيمر پرمدعا و fps و rpg دوست عمرا زده باشنشون.(روی كنسول)

آخرین ویرایش:
اين تكبر و خودبزرگ بينی بعضی از PC فن ها كه گفتم كاملا واقعيه و نمونه هاش رو هم تو اين تاپيك زياد ديديم:

ضمنا كاربر كه بن شد از خيليا دركش در مورد كنسول بيشتر بود.خودم چند تا بازیم رو از ايشون خريدم و بازی های نايابی زير دستشون بود (مثل نسخه PS3 ارنج باكس) كه دوستان PC گيمر پرمدعا و fps و rpg دوست عمرا زده باشنشون.
بی خیال PC گیمر ها ارنج باکس نزدن؟برو تو استیم یه نگاه کن چند نفر هنوز که هنوزه دارن TF2 انلاین بازی میکنن.اون موقع که PC Gamer ها داشتن پرتال بازی میکردن تو دید کنسولی ها یه بازی بود مثل همین Minecraft .

عمر PC Gaming تمام؟
4 تا عنوان تاخیر خورده فقط!!اونم از طرف یوبی سافت.:|واقع بین باشید توروخدا.الان چند سال هستش که یه عنوان انحصاری درست و حسابی واسه PC نیومده.همش یه مشت بازی چرند مثل Hard Reset و از این قبیل اومده.شما که ادعای گیمریت میشه چنتا عنوان انحصاری نام ببر بینم!!

4 تا عنوان تاخیر خورده فقط!!اونم از طرف یوبی سافت.:|واقع بین باشید توروخدا.الان چند سال هستش که یه عنوان انحصاری درست و حسابی واسه PC نیومده.همش یه مشت بازی چرند مثل Hard Reset و از این قبیل اومده.شما که ادعای گیمریت میشه چنتا عنوان انحصاری نام ببر بینم!!
دیگه واقعا نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.witcher و سری Total war و غیره پشمک هستن دیگه؟

بی خیال PC گیمر ها ارنج باکس نزدن؟برو تو استیم یه نگاه کن چند نفر هنوز که هنوزه دارن TF2 انلاین بازی میکنن.اون موقع که PC Gamer ها داشتن پرتال بازی میکردن تو دید کنسولی ها یه بازی بود مثل همین Minecraft .
منظورم روی كنسول بود...ايشون هم روی كنسول بازی كرده بود هم روی PC.
اول شخص بازی كردن روی كنسول رنگ و بوی ديگه ای داره،خودم Singularity رو روی كنسول زدم برام مثل يه تجربه متفاوت از ولفنشتاين بود(اول می خواستم نسخه PS3 ولفنشتاين رو بگيرم كه گيرم نيومد)
fps كنسولی بازی كردن يه تجربه اس كه PC گيمرها اكثرشون ندارن و به جاش مغلطه می كنن fps كنسولی مال نوب هاست.(تو اين تاپيك هم نمونه اش ديده شد)
كما اينكه امثال Halo: CE و Golden Eye فرست پرسون كنسولی هستن و اين سبك رو هم توسعه دادن،بازی خلاقانه ای مثل The Darkness و بايوشاك هم بودن كه fps كنسولی بودن،پس اين كه fps كنسولی مال نوب هاست مغلطه ای بيش نيست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or