Minecraft :EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در نقدی که EDGE از بازی Minecraft کرده است به نکته ای اشاره کرده است و ان این است که این بازی به نظر EDGE مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است. این نقد کامل Minecraft:
این هم خلاصه ای از نقد:
جالب ترین نکته ای که درباره این بازی می توان گفت این است که این بازی به بازیکن اجازه تجربه یک چیز جالب می دهد و ان این است که تمام چیز ها در بازی پویا هستند و این دستاورد اصلی بازی است و این که همه چیز در بازی پویا باشد تصمیم طراح بازی Markus Persson بود و می توان به جرات گفت این بازی مهم ترین بازی pc در 5 سال اخیر است
EDGE به این بازی 9 از 10 داد

میتونم دلیلتون از ترول Minecraft رو بپرسم؟اونقدر دور خودتون رو با بازیهای بی محتوا و کم عمق که فقط گرافیک دارن پر کردید که از اصل ماجرا،یعنی گیم پلی غافل شدید.

میتونم دلیلتون از ترول PC رو بپرسم؟آقایون اینیکی که مبدا کلِ صنعت بازیسازیِ!از این ترول های بی معنی چی گیرتون میاد؟!

یا بازی رو تجربه نکردید یا کردید و میخواید برای آرامش آخر شب هم که شده این بازی رو بکوبونید...متاسفم.

نمیدونم هدفشون از این حرف چی بوده... خیلی سخته اگه بخوایم بهترین بازی PC تو این چند سال رو انتخاب کنیم بهرحال مهم اینه که اگه تو بازیای PC نگیم بهترینه؛ مطمئنا از بازی های پلتفرمای دیگه خیلی بهتـــــــــــره!!!!
اون دسته از دوستانی که ترول بازی دارن در میارن، احتمالا مشکلشون از جای دیگه ناشی میشه و خیلی دوست دارم بدونم شماها که تیتر تاپیک رو دیدید و PC فن هم نیستید چرا اصلن میاین اینجا؟! بله؟! مشکل همون فشاره؟! آخی! عیبی نداره، بزرگ میشید عقده ای میشید، الان خالی کنید خودتونو :دی

چقدر بی شرمانست وقتی که ادم چیزی رو تجربه نکرده یا دوست نداره ، فقط صرفا برای تخلیه عقده خودش اون رو بکوبونه...

میتونم دلیلتون از ترول Minecraft رو بپرسم؟اونقدر دور خودتون رو با بازیهای بی محتوا و کم عمق که فقط گرافیک دارن پر کردید که از اصل ماجرا،یعنی گیم پلی غافل شدید.

میتونم دلیلتون از ترول PC رو بپرسم؟آقایون اینیکی که مبدا کلِ صنعت بازیسازیِ!از این ترول های بی معنی چی گیرتون میاد؟!

یا بازی رو تجربه نکردید یا کردید و میخواید برای آرامش آخر شب هم که شده این بازی رو بکوبونید...متاسفم.

با هر دوی این دو دوست عزیزم موافقم. رفتار یک عده خیلی کودکانه و سطحی در مورد این بازی.
-----------------------------------------

ماینکرافت برام یکی از بهترین تجربه های سال اخیر بوده. واقعاً بازیش سرگرم کننده و جاله. توش کارای زیادی می تونم بکونم. حتی مطمئنم بعد از عرضه اش بر روی شبکه XBL خیلی ها اون رو انجام میدن و می فهمند یه بازی "سرگرمی برای سرگمی" یعنی چی.
واقعاً ایده های نابی داشته تیم طراح و چند سال زحمت کشیده تا یه عنوان بسیار بزرگ رو عرضه کنه.

این بای با هیچ بازی ای قابل قیاس نیست. حتی فکر کردن هم به این موضوع قلقلکم میده.

با این وضعیتی که pc داره بیخودم نگفته.تا چندوقت دیگه هواپیمای آتاری هم مهمترین بازی pc میشه:d
کاملا موافقم حسین.با این اوضاعی که داره بازی های PC هیچ بعید نیست بازی های سگا رو هم براش پورت کنن.:d

دوستانی Minecraft بازی نکردند و فقط صرف دیدن عکس ها ازش بد میگند کار به شدت اشتباهی می کنند. Minecraft یکی از پدیده ها این نسل صنعت بازی بوده و فقط کافیه یک بار بازیش کنید تا معتادش بشید. برای دوستداران کنسولی هم بگم اگه Minecraft بازی مهمی نبود هیچ وقت مایکروسافت با اون ذوق و شوق بازی را توی کنفرانسش معرفی نمی کرد.

زرشک!
یعنی این از استارکرافت2 و اپیزود دوم نیمه جان و کلی بازی فوق خفن دیگه بهتره!

صلوات بفرستيد:دی
با گسترش نظرات فوق العاده ی خود در تثبیت BC به عنوان پر تردد ترین پاتوق احمق ترین گیمرهایی که بشر دیده است خودتان را یاری کنید !آقا شما برو MW3 بزن عشق کن ، حله ؟
جان من موضوع تاپيك چه ربطی به MW3 و كنسول داره؟:-/
كلی گيمر تو اونور ديدم خالكوبی FF (كه يه فرانچايز كنسوليه) رو بدنشون بوده،اين افراد بالای 20-25 سال هم بچه و احمقن؟
حرفایی می زنيد كه آدم می مونه...

واقعا برای بعضی از دوستان که تعدادشون در BC کم هم نیست, بسیار متاسفم
دوستانی که فکر میکنن بازی فقط گرافیک و اکشن و خون و خون ریزیه............... و تمام Gaming در همین خلاصه میشه!!!!!
تحمل هیچ گونه سبک و عنوانی که بدون این عوامل موفق باشه رو ندارن و احتمالا ماله بچه مچه ها و یه عده سانسور هست

دوستان یه جوری میگن انگار این بازی مضخرفه و Edge با این حرفش PC gaming رو مسخره کرده
پارسال یکی از بهترین سالهای اخیر بود واسه PC از لحاظ گیم، و این وضع هم مسلماً ادامه داره.این جمله Edge ارزش این بازی رو میرسونه

من وکیل وضی سازنده ی بازی نیستم ولی از وقتی که بتاش اومده هی دارم تبلیغش رو میکنم، ولی بخاطر اینکه توش کپیتان پرایس و مارکوس فینکس نداره و هزارتا بمب و تفنگ و دختر نداره کسی بازی نکرده. واقعا جای تعجب داره که چرا در ایران اینقدر کم طرفدار داره. دارم باور میکنم که شاید جدّا بعضی از نژادها از نژادهای دیگه کم هوش ترن؟
که البته ازین تاپیک برمیاد که بله.

آخرین ویرایش:
خیلی بازیش سخته ، یکی بیاد یاد بده البته من با تبلت بازی میکنم نسخه اندروید و اصلا نمی تونم کنترل کنم و نمی دونم چطوریه:(

با گسترش نظرات فوق العاده ی خود در تثبیت BC به عنوان پر تردد ترین پاتوق احمق ترین گیمرهایی که بشر دیده است خودتان را یاری کنید !آقا شما برو MW3 بزن عشق کن ، حله ؟
حاج آقا ، MW3 چه ربطی به بحث کنونی و موضوع تاپیک داره ؟ خودشیرینی ؟ آیا ؟

یک عده اینجا به خودشونم دروغ می گن!
نمی تونن با پی سی بازی کنن خودشون را قانع می کنن که پی سی بازی خوب نداره!
گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه اه بو میده!

یک عده اینجا به خودشونم دروغ می گن!
نمی تونن با پی سی بازی کنن خودشون را قانع می کنن که پی سی بازی خوب نداره!
گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه اه بو میده!

خوبختانه دلار 1530 تومن این بهانه رو از بین برده. الان کنسول هم قیمت پی سیه، خیلی وقته هم هست اینجوریه. اگر به خاطر عناوین اسباب بازی مانندی چون Uncharted و Goew کنسول خریدید باید بزرگ شید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or