Milo بهتر از گذشته

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
Milo با وجود انتظارات در کنفرانس امسال مایکروسافت ظاهر نشد ، اما جناب آقای پیتر مولینیو در مصاحبه با CVG گفتند: "که بازی نهایی 10 برابر بهتر از تریلر 2009 خواهد بود"
آقای مولینیو در ادامه گفتند: "من قول میدهم بازی 10 برابر بهتر از چیزی باشد که در E3 2009 مشاهده کردید ! به این دلیل (بهتر خواهد بود) که من سال گذشته فقط یک دموی مربوط به تکنولوژی نشان دادم. من فکر می کنم همه می پرسند که این بازی بسیار زیبا بود ، اما آیا واقعا خود بازی هست و چه معنی دارد ؟

تنها راه اینکه بتوانید متوجه سوال شوید این است که بازی را انجام دهید و بعد نتیجه گیری کنید.

Milo4.jpg

Source

آخرین ویرایش:
مویلینیو همیشه زیاد از حد بلند پرواز بوده. برای Fable 1 هم یه ایده هایی داده بود که فکر کنم آخر تو Fable 7,8 بتونه پیاده کنه:biggrin1:
آره. هوش زیادی داره و ایده های خوبی میده ولی اجرایی نمیشن.البته قرار هم نیست همه ی ایده ها اجرایی بشن.به هر حال یه که آدمو نا امید میکنه.من هم وقتی صحبت هاش رو در باره ی Fable2 خوندم واقعا کف کردم.چیزهایی درباره ی تغییر سن و تغییر محیط بر اساس اعمال پلیر گفته بود که در نهایت اجرا نشد.
ولی میشه امیدوار باشیم که هر چه قدر وعده بیشتر بده در نهایت یک بازی بهتر داریم:d
در مورد تغییر محیط همون معبده یا شهر اخر -که اسمش الان یادم نیست- با کار های شخصیت اول کاملا عوض میشدن !
درسته ولی تا اون حد که قولش رو داده بود پویا نبود.الان دقیقا صحبت هاش رو یادم نیست توی دنیای بازی(وقتی مجله بود) خوندم.شاید هم پیدا کردم مجله رو.

آخرین ویرایش:
فیبل یک شاید تا 40 درصد قول هاش رو عملی نکرد و توش شکی نیست ولی در مورد فیبل دو تا 90 درصد چیز های که گفته بود عملی شد ! در مورد تغییر محیط همون معبده یا شهر اخر -که اسمش الان یادم نیست- با کار های شخصیت اول کاملا عوض میشدن !
رابطه با سگ هم به قدری خوب بود که اخرش یکی از تراژدی ترین صحنه های بازی مردنش بود !
-کلا برای من همون یه لول که بر میگرده به بچه گیش کافی بود تا بتونم چشمو به روی کل ایراداش ببندم !-
درکل شماره دو هرچند perfect نبود قطعا یکی از زیبا ترین و احساسی ترین بازیای این نسل بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or