Milo بهتر از گذشته

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
Milo با وجود انتظارات در کنفرانس امسال مایکروسافت ظاهر نشد ، اما جناب آقای پیتر مولینیو در مصاحبه با CVG گفتند: "که بازی نهایی 10 برابر بهتر از تریلر 2009 خواهد بود"
آقای مولینیو در ادامه گفتند: "من قول میدهم بازی 10 برابر بهتر از چیزی باشد که در E3 2009 مشاهده کردید ! به این دلیل (بهتر خواهد بود) که من سال گذشته فقط یک دموی مربوط به تکنولوژی نشان دادم. من فکر می کنم همه می پرسند که این بازی بسیار زیبا بود ، اما آیا واقعا خود بازی هست و چه معنی دارد ؟

تنها راه اینکه بتوانید متوجه سوال شوید این است که بازی را انجام دهید و بعد نتیجه گیری کنید.

Milo4.jpg

Source

آخرین ویرایش:
من از E3 سال پیش به این اثر شک دارم ! یه جورایی غیر ممکنه ! به نظرمم آخر یه چیزی بدی در میاد آبروی MS میره ... واقعا چیزایی که راجب AI مایلو نشون میده ماله 3 نسل بعده !

من از E3 سال پیش به این اثر شک دارم ! یه جورایی غیر ممکنه ! به نظرمم آخر یه چیزی بدی در میاد آبروی MS میره ... واقعا چیزایی که راجب AI مایلو نشون میده ماله 3 نسل بعده !
حالا شاید اومد و تونستن !! :d
هنوز هیچی معلوم نیست !

کاش همون پارسالی رو امسال به صورت زنده نشون میدادن. 10 برابر بهترش هم میموند برای نمایشگاه بعدی.

مولینیو یه مشکل داره و اینه که قول زیاد میده
من از این اخلاقش خوشم میاد ! زیادی بلندپروازه !

کاش همون پارسالی رو امسال به صورت زنده نشون میدادن. 10 برابر بهترش هم میموند برای نمایشگاه بعدی.

با وجود Black & White و Fable میشه گفت بیشتر وقت ها به قول هاش نزدیک بوده !!

اما این یه مورد یکم زیادی بلند پروازیه !! نمیشه هیچ نظری داد تا یه ویدیو Real Time ازش ببینیم !

بلندپروازی وقتی خوبه که قابل دستیابی باشه. منم الان بگم میخوام برم کره ی ماه بلند پروازیه، اما بیشتر از اینکه بلندپروازی باشه یه خیال خامه.

مولینیو یه مشکل داره و اینه که قول زیاد میده
...و متاسفانه خیلی عمل نمیکنه !:(مثالش همون توله سگی که قرار بود باهاش کلی تعامل داشته باشیم تو Fable 2...بغیر از چنتا دستور ساده هیچی نبود کارش...آدم فوق العاده ایه این پیتر ! واقعا جوانمرده و برخی دوستان فن بوی باید منش ایشون رو سرلوحه قرار بدن...!اومده از Heavy rain تعریف کرده در حد بارسلون،بعد داوود کیج(!) مایلوشو مسخره کرده !:-oاینجوریشو ندیده بودیم!
خدا کنه فرمایشاش در مورو Milo حقیقت باشه:-b...

اگه نمایش kinectimals دیده باشید تقریبا تمام کارایی که مایلو میکرد رو ببره انجام میداد البته(به جز اون کاغذه که دختره به مایلو داد) پس فکر نمیکنم مایلو چیز غیر ممکنی باشه اونم برای مویلینیو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or