Milo با وجود انتظارات در کنفرانس امسال مایکروسافت ظاهر نشد ، اما جناب آقای پیتر مولینیو در مصاحبه با CVG گفتند: "که بازی نهایی 10 برابر بهتر از تریلر 2009 خواهد بود"
آقای مولینیو در ادامه گفتند: "من قول میدهم بازی 10 برابر بهتر از چیزی باشد که در E3 2009 مشاهده کردید ! به این دلیل (بهتر خواهد بود) که من سال گذشته فقط یک دموی مربوط به تکنولوژی نشان دادم. من فکر می کنم همه می پرسند که این بازی بسیار زیبا بود ، اما آیا واقعا خود بازی هست و چه معنی دارد ؟
تنها راه اینکه بتوانید متوجه سوال شوید این است که بازی را انجام دهید و بعد نتیجه گیری کنید.
Source
آقای مولینیو در ادامه گفتند: "من قول میدهم بازی 10 برابر بهتر از چیزی باشد که در E3 2009 مشاهده کردید ! به این دلیل (بهتر خواهد بود) که من سال گذشته فقط یک دموی مربوط به تکنولوژی نشان دادم. من فکر می کنم همه می پرسند که این بازی بسیار زیبا بود ، اما آیا واقعا خود بازی هست و چه معنی دارد ؟
تنها راه اینکه بتوانید متوجه سوال شوید این است که بازی را انجام دهید و بعد نتیجه گیری کنید.
Source
آخرین ویرایش:

مثالش همون توله سگی که قرار بود باهاش کلی تعامل داشته باشیم تو Fable 2...بغیر از چنتا دستور ساده هیچی نبود کارش...آدم فوق العاده ایه این پیتر ! واقعا جوانمرده و برخی دوستان فن بوی باید منش ایشون رو سرلوحه قرار بدن...!اومده از Heavy rain تعریف کرده در حد بارسلون،بعد داوود کیج(!) مایلوشو مسخره کرده !:-oاینجوریشو ندیده بودیم!