Mikami : بازی Shadow of the Damned همانند Resident Evil نخواهد بود

Paranormal

کاربر سایت
سلام

20110309sotd2.jpg
Shinji Mikami گفته است که همکاری نصفه و نیمه ای که وی با Goichi Suda روی پروژه ی Shadow of the Damned دارد به این خاطر است که اطمینان داشته باشد بازی " یک بازی سرگرم کننده " خواهد بود.

او در طی صحبت هایش با Joystick اشاره کرده است که : " اگر شما بازی را انجام دهید و به خصوص اگر قبلاً Resident Evil را تجربه کرده باشید. احساس اینکه این بازی شباهت هایی به Resident Evil داشته باشد را خواهید داشت اما باید بگویم که این بازی یک بازی از Shinji Mikami نیست و در اصل بازیِ Grasshoppers میباشد."

میکامی اضافه کرد که حالت بازی کاملاً به بازی های Grasshoppers شباهت دارد.

" دلیل همکاری من این است تا مطمئن شوم که گیم پلی خوب باشد، خود بازی خوب باشد و البته سرگرم کننده باشد. "

منبع

• Like
Reactions: Fratos
نه خوشمزه ، یبارم قبلا بت گفتم تو یه تاپیک دیگه ، منتهی نفهمیدی و گفتی بیخیال .
یبار دیگه میگم بهت .
وقتی میاد یکی میگه : فلان چیز بد و مسخره است .
، اگه من فنش باشم ، بر میتابم ...
اما از نظر من RE 4 همینیه که نوشتم واست ، تو هم میتونی مث یه مرد مخالفتت رو اعلام کنی ، نه اینکه نمک بریزی .

==================================
1 < 2 & 2 < 3 ، بنابر این داریم : 3 > 1 ...
این تا بی نهایت هم قابل تعمیم هست فریدون .

آخرین ویرایش:
نه خوشمزه ، یبارم قبلا بت گفتم تو یه تاپیک دیگه ، منتهی نفهمیدی و گفتی بیخیال .
یبار دیگه میگم بهت .
وقتی میاد یکی میگه : فلان چیز بد و مسخره است .
، اگه من فنش باشم ، بر میتابم ...
اما از نظر من RE 4 همینیه که نوشتم واست ، تو هم میتونی مث یه مرد مخالفتت رو اعلام کنی ، نه اینکه نمک بریزی .
اولا، شما وقتی میای نظرات دیگران رو نقد میکنی و میگی آره شما فلان، این بیثار، فلان نسخه و این صحبتا، پس ماهم حق داریم نظر شما رو نقد کنیم. شما وقتی ادعا میکنی که از اولین شماره RE رو " به وقتش " بازی کردی و میگی " جناب وحی منزله ؟ " پس منتظر باش برخورد متقابل هم باهات بشه. من حرف خودت رو به خودت زدم. دقیقا عین حرفی که به یه بابایی سره نظر مشابه نظر خودت دادی. این از این.
دوما، نظر ها متفاوته و چیزیه که شما ظاهرا هنوز درکش نکردی. وقتی میای خط به خط مینویسی RE 4 بهترین RE هستش و با گفتن جملاتی مثل " جناب وحی منزله ؟ " نظر دیگران رو زیر سوال میبری، پس منم حق دارم بگم جناب " جناب وحی منزله ؟ " چون دقیقا نظر تو برای من جفنگه.
سوما، کیوان جان، یه چیزی رو دوستانه میگم. شما با عالم و آدم شوخی میکنید و به همه طعنه میزنید. کسی چیزی بهتون نمیگه ولی وقتی یه برخورد کوچیک میبینید میای اینطوری رفتار میکنی. بد نیست یا آدم با کسی شوخی نکنه، یا وقتی میکنه جنبه متقابلش هم داشته باشه. اینجا بحث سره دو تا بازی ـه که سر و ته ـش چیزی به ما نمیرسه. درست نیست که اینطوری صحبت کنیم. پس ازت خواهش میکنم یکم لحنت رو بهتر کنی :) ( هرچند میدونم آدم اینطوری نیستی ). چون بد حرف زدن رو هممون بلد هستیم :)...

• Like
Reactions: Mr.Death
: Trunks @

دوما، نظر ها متفاوته و چیزیه که شما ظاهرا هنوز درکش نکردی.
من بر خلاف شما کاملا درکش میکنم . خط آخر کامنتم رو میخوندی متوجه میشدی .
پس ماهم حق داریم نظر شما رو نقد کنیم.
استقبال میکنیم ، بچه پیامبر نیستم که هرچی بگم همون درست باشه .
منتظر باش برخورد متقابل هم باهات بشه. من حرف خودت رو به خودت زدم. دقیقا عین حرفی که به یه بابایی سره نظر مشابه نظر خودت دادی.
اینجاشو خوب نفهمیدم چی گفتی ! شفاف سازی plz .
وقتی میای خط به خط مینویسی RE 4 بهترین RE هستش و با گفتن جملاتی مثل " جناب وحی منزله ؟ " نظر دیگران رو زیر سوال میبری،پس منم حق دارم بگم جناب " جناب وحی منزله ؟ " چون دقیقا نظر تو برای من جفنگه.
ببین اصلا اهمیتی نداره نظرم برات جفنگ ، خزعبل یا امثالهما هستش ، حق هم داری هر چی میخوای بگی ، I don't give a damn ... ، اما من نظر کسی رو زیر سوال نبردم ، HM ؟
ایشون گفتن RE4 یه بازی بدردنخور بود ... من از چنین ادبیاتی استفاده کردم ، هرچند در هر صورت میتونم این کار رو انجام بدم ، همونطور که تو این حق رو داری و ازش استفاده هم کردی .
عموما اگر من جواب کسی رو با طعنه دادم یا حتی به تمسخر گرفتم ، حتما به علایقم توهین شده که این کار رو کردم .
منم اگه تو تاپیک بغلی گفتم Blazeblue آشغاله تو بعنوان یه فن میتونی همین کار رو بکنی ...
خلاصه که بارها ثابت کردی چقدر غیر منطقی هستی ، پس خواهشا خودت رو به اون راه نزن و نگو :
شما با عالم و آدم شوخی میکنید و به همه طعنه میزنید. کسی چیزی بهتون نمیگه ولی وقتی یه برخورد کوچیک میبینید میای اینطوری رفتار میکنی.
من هرجا پامو از محدوده قوانین سایت فراتر گذاشتم جریمه شدم ، البته بماند که جاهایی به مسخرگی هرچه تمام تر هم اخطاری رو دریافت کردم که حقم نبوده ... مثل همین که چند ثانیه قبل از بابک گرفتم .
اینجا بحث سره دو تا بازی ـه که سر و ته ـش چیزی به ما نمیرسه.
Hell yeah absolutely ...

پ.ن : کلا با بچه های 16 17 ساله بحث کردن ، فایده ای نداره و وقت تلف کردن محضه ، بلوغ فکری اینجاها بدرد میخوره !
من چی میگم و تو چی جواب منو میدی ...
اینجاست که باید پست جناب u.s.a رو طلا گرفت .

آخرین ویرایش:
اصولن بازی به نظر خیلی خیلی خیلی خیلی یه نواخت میرسه. مگه اینکه خیلی چیزاشو ندیده باشیم. به شدت هم که رزیدنت میزنه. ینی اونطوری نبود که یهو بترکونه و بره تو لیست ماست بای ملت.

من بر خلاف شما کاملا درکش میکنم . خط آخر کامنتم رو میخوندی متوجه میشدی .
آره نمونش کلمه " وحی منزله ؟ " ;).

اینجاشو خوب نفهمیدم چی گفتی ! شفاف سازی plz .
میگه بده، یه کلمه گفت. شما گفتی خوبه، ما هم همون کلمه رو گفتیم. افتاد؟
ببین اصلا اهمیتی نداره نظرم برات جفنگ ، خزعبل یا امثالهما هستش ، حق هم داری هر چی میخوای بگی ، I don't give a damn ... ، اما من نظر کسی رو زیر سوال نبردم ، HM ؟
اون دو تا کلمه پس چی بودش عزیزم؟ اگر نبردی، پس ما هم نبردیم و نیازی به بحث نیستش!

خلاصه که بارها ثابت کردی چقدر غیر منطقی هستی ، پس خواهشا خودت رو به اون راه نزن و نگو :
آره آره منطق شما ثابت شدش و نتیجش کاملا مشخصه عزیز. همون منطق خودت رو بهت نشون دادم و دیدم چقدر منطقی هستی.

من کلا وارد این بحث ها نمیشم چون ارزش وقتم رو بیشتر از این میدونم. ترجیح میدم بخونم و بخندم تا اینکه وارد این بحثهای بچه گونه و بی سر و ته بشم. موفق باشی...

پ.ن : کلا با بچه های 16 17 ساله بحث کردن ، فایده ای نداره و وقت تلف کردن محضه ، بلوغ فکری اینجاها بدرد میخوره !
من چی میگم و تو چی جواب منو میدی ...
اینجاست که باید پست جناب u.s.a رو طلا گرفت .
انقدر بحث کردن برات سخته و تواناییش رو نداری که میکشونی به پروفایل نه؟ گفتم که، شما با بلوغ فکریتون موفق باشی و ما تو عالم عقب افتاده ایم خواهیم موند :). بپا اعتبار یادت نره...

Last edited by a moderator:
خوب من یه توضیح کلی میدم تا شاید بحث رو به نتیجه برسونه.

اولین نکته ای که خیلی مهمه این هست که بدونیم تعریفمون از Resident Evil چیه؟ کلا همه ی مشکلات بچه ها به این سوال برمیگرده و تا وقتی که حل نشه این شبهات باقی میمونه.

کشتن زامبی و یا مشتقات؟
نوع دوربین؟
معما های خوب؟
اتمسفر خاص بازی؟
داستان بازی و شخصیت پردازی اون؟

اگر یکی از همین فاکتور ها داخل بازی نباشه، این بازی از دنیای واقعی Resident Evil فاصله گرفته. شاید از دیدگاه یک بازی مورد قبول باشه؛ اما باز از نظر فنی نمیتونه یک Resident Evil کامل باشه.

مشکل اصلی اینه که اونهایی که ادعا میکنن فن بازی هستن، مهمترین قسمت بازی که در همه ی فروم ها روی اون بحث میشه رو فراموش میکنن. داستان بازی مهمترین بخش Resident Evil هست که فن های این سایت به هیچ عنوان روی این مسئله تاکیدی ندارند. من کلا به این نتیجه رسیدم که از بین اونهایی که ادعای فن بودن این بازی رو میکنن، حتی 5 درصدشون هم داستان بازی رو دنبال نکرده؛ چون موقع انتشار RE5 هیچ کسی نگفت که بابا،درسته که RE5 خیلی کپی RE4 هست و مضخرفه و فلان، اما در کنار این همه مضخرفات، حداقل داستان شاهکاری داشت !!

واقعا وقتی بخوایم RE4 رو بررسی کنیم؛ متوجه میشیم که چقدر در برابر شماره های قبلی خود ضعیف بوده. برای اینکه به این نکته پی ببریم؛ خودتون این مقایسه هایی رو که مینویسم رو انجام بدین.

مقایسه ی ترس حاصله از RE3 با RE4
مقایسه ی معماهای سری کلاسیک با RE4
مقایسه ی داستان سری کلاسیک با RE4

واقعا اگه کسی اهل منطق باشه خیلی راحت میتونه این 3 تا مسئله ی ساده رو حل بکنه.

در آخر هم این رو بگم که RE4 یک شاهکار در دنیای بازی بود؛ این رو میشه از اثرات اون توی سایر بازی ها مشاهده کرد. اما RE4 در دنیای Resident Evil جایگاه پایین تری نسبت به بقیه ی شماره ها داره.

• Like
Reactions: TCSCELL and Trunks
خوب من یه توضیح کلی میدم تا شاید بحث رو به نتیجه برسونه.

اولین نکته ای که خیلی مهمه این هست که بدونیم تعریفمون از Resident Evil چیه؟ کلا همه ی مشکلات بچه ها به این سوال برمیگرده و تا وقتی که حل نشه این شبهات باقی میمونه.

کشتن زامبی و یا مشتقات؟
نوع دوربین؟
معما های خوب؟
اتمسفر خاص بازی؟
داستان بازی و شخصیت پردازی اون؟

اگر یکی از همین فاکتور ها داخل بازی نباشه، این بازی از دنیای واقعی Resident Evil فاصله گرفته. شاید از دیدگاه یک بازی مورد قبول باشه؛ اما باز از نظر فنی نمیتونه یک Resident Evil کامل باشه.

مشکل اصلی اینه که اونهایی که ادعا میکنن فن بازی هستن، مهمترین قسمت بازی که در همه ی فروم ها روی اون بحث میشه رو فراموش میکنن. داستان بازی مهمترین بخش Resident Evil هست که فن های این سایت به هیچ عنوان روی این مسئله تاکیدی ندارند. من کلا به این نتیجه رسیدم که از بین اونهایی که ادعای فن بودن این بازی رو میکنن، حتی 5 درصدشون هم داستان بازی رو دنبال نکرده؛ چون موقع انتشار RE5 هیچ کسی نگفت که بابا،درسته که RE5 خیلی کپی RE4 هست و مضخرفه و فلان، اما در کنار این همه مضخرفات، حداقل داستان شاهکاری داشت !!

واقعا وقتی بخوایم RE4 رو بررسی کنیم؛ متوجه میشیم که چقدر در برابر شماره های قبلی خود ضعیف بوده. برای اینکه به این نکته پی ببریم؛ خودتون این مقایسه هایی رو که مینویسم رو انجام بدین.

مقایسه ی ترس حاصله از RE3 با RE4
مقایسه ی معماهای سری کلاسیک با RE4
مقایسه ی داستان سری کلاسیک با RE4

واقعا اگه کسی اهل منطق باشه خیلی راحت میتونه این 3 تا مسئله ی ساده رو حل بکنه.

در آخر هم این رو بگم که RE4 یک شاهکار در دنیای بازی بود؛ این رو میشه از اثرات اون توی سایر بازی ها مشاهده کرد. اما RE4 در دنیای Resident Evil جایگاه پایین تری نسبت به بقیه ی شماره ها داره.

احد جان با همه حرفات موافقم به جز يك نكته كه به نظرم با تغيير زاويه ديد بازي تو قسمت چهار واقعه اعمال اونهمه ترس كه تو شماره هاي 1 تا 3 وجود داشت يكم سخت بود(به نا به دلايلي كه ترس شماره هاي قبلي رو ناشي از اون ميدونستم و تو يكي از تاپيك ها كه الان يادم نيست گفتم).به خصوص كه بازي در واقع پايه گذار يك سبك بود
.
اين تغيير هم به نظرم هم لازم بود و هم نه.يعني به شخصه به نبوغ ميكامي اعتقاد دارم.دروافع كاري كه ميكنه رو حاليشه.اون زمان هم به نظرم بهترين كار رو كرد وجوابش رو هم گرفت.

در مورد اين بازي هم به نظرم اگه هر يك از اعضاي سازنده تنها پشتش بودن در شاهكار شدن محصول نهايي شكي وجود نداشت ولي الان:

از قديم گفتن آشپز كه دوتا بشه غذا يا شور ميشه يا بي نمك.

احد جان با همه حرفات موافقم به جز يك نكته كه به نظرم با تغيير زاويه ديد بازي تو قسمت چهار واقعه اعمال اونهمه ترس كه تو شماره هاي 1 تا 3 وجود داشت يكم سخت بود(به نا به دلايلي كه ترس شماره هاي قبلي رو ناشي از اون ميدونستم و تو يكي از تاپيك ها كه الان يادم نيست گفتم).به خصوص كه بازي در واقع پايه گذار يك سبك بود
.
اين تغيير هم به نظرم هم لازم بود و هم نه.يعني به شخصه به نبوغ ميكامي اعتقاد دارم.دروافع كاري كه ميكنه رو حاليشه.اون زمان هم به نظرم بهترين كار رو كرد وجوابش رو هم گرفت.

در مورد اين بازي هم به نظرم اگه هر يك از اعضاي سازنده تنها پشتش بودن در شاهكار شدن محصول نهايي شكي وجود نداشت ولي الان:

از قديم گفتن آشپز كه دوتا بشه غذا يا شور ميشه يا بي نمك.

ببین سهیل جان کسی منکر تغییر یافتن نیست. ولی نمیشه یهویی این تغیر ایجاد بشه. دوربین Rsident Evil 3.5 رو اگه دیده باشی منظورم رو خوب متوجه میشی.;)

من کلا به این نتیجه رسیدم که از بین اونهایی که ادعای فن بودن این بازی رو میکنن، حتی 5 درصدشون هم داستان بازی رو دنبال نکرده؛ چون موقع انتشار RE5 هیچ کسی نگفت که بابا،درسته که RE5 خیلی کپی RE4 هست و مضخرفه و فلان، اما در کنار این همه مضخرفات، حداقل داستان شاهکاری داشت !!
شما درست می فرمایید. داستان خیلی مهمه. شخصیت پردازی چطور؟ این هم باید درنظر گرفت که Lord Spencer قرار بود در رزیدنت ایول 4 که کامیا داشت اونو می ساخت ظاهر بشه. با قضاوت از رو Artwork ها، اسپنسر یه شخص قدرتمند بود که دو پسر دوقلو با موهای سفید داشت. آمبرلا هم قرار بود در بازی باشه و ظاهراً به قدرت دوقلوها ارتباط داشته. شما حتماً می دونین که این بازی سرانجام به Devil May Cry تغییر کرد.

حالا 9 سال بعد این آقا در RE5 به شکل یه پیرمرد ناتوان روی ویلچر ظاهر شد! بقیه ش رو هم که می دونین چه بلایی سرش اومد.

همه چی بستگی به سازندگان داره که خواستن اسپنسر رو به این شکل نشون بدن و بگن وسکر چقدر قوی تره. هر سازنده ای، هر کارگردانی و هر گیم دیزاینری سلیقش با دیگری متفاوته و این تفاوت رو شما در بازی هایی که کامیا و میکامی ساختن بخوبی حس می کنین.

من امیدوارم که این عنوان SOTD به یه عنوان مستقل و عالی تبدیل بشه. مجبور نیست حتماً شبیه رزیدنت ایول باشه تا به موفقیت برسه. گرچه ظاهراً نقش میکامی در ساخت این بازی کمرنگ هست.

شما درست می فرمایید. داستان خیلی مهمه. شخصیت پردازی چطور؟ این هم باید درنظر گرفت که Lord Spencer قرار بود در رزیدنت ایول 4 که کامیا داشت اونو می ساخت ظاهر بشه. با قضاوت از رو Artwork ها، اسپنسر یه شخص قدرتمند بود که دو پسر دوقلو با موهای سفید داشت. آمبرلا هم قرار بود در بازی باشه و ظاهراً به قدرت دوقلوها ارتباط داشته. شما حتماً می دونین که این بازی سرانجام به Devil May Cry تغییر کرد.

حالا 9 سال بعد این آقا در RE5 به شکل یه پیرمرد ناتوان روی ویلچر ظاهر شد! بقیه ش رو هم که می دونین چه بلایی سرش اومد.

همه چی بستگی به سازندگان داره که خواستن اسپنسر رو به این شکل نشون بدن و بگن وسکر چقدر قوی تره. هر سازنده ای، هر کارگردانی و هر گیم دیزاینری سلیقش با دیگری متفاوته و این تفاوت رو شما در بازی هایی که کامیا و میکامی ساختن بخوبی حس می کنین.

من امیدوارم که این عنوان SOTD به یه عنوان مستقل و عالی تبدیل بشه. مجبور نیست حتماً شبیه رزیدنت ایول باشه تا به موفقیت برسه. گرچه ظاهراً نقش میکامی در ساخت این بازی کمرنگ هست.

خوب اتفاقا شخصیت پردازی بازی هم فوق العاده بود.فقط اینو بگم که وسکر توی این شماره به اوجش رسید. شوا هم به زیبایی به عنوان شخصیت جدید معرفی شد.
این رو هم بگم که اون دوقلوی اسپنسر که گفتین توی RE5 هم دیده میشدن.. اسمشون آلبرت وسکر و الکس وسکر (توی فایل) بود. در ضمن اگه اینجا رو بخونید متوجه میشید که چقدر قشنگ مرد این اسپنسر :دی
شخصیت پردازی جیل جیل هم که جای خودش رو داشت !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or