Mikami : بازی Shadow of the Damned همانند Resident Evil نخواهد بود

Paranormal

کاربر سایت
سلام

20110309sotd2.jpg
Shinji Mikami گفته است که همکاری نصفه و نیمه ای که وی با Goichi Suda روی پروژه ی Shadow of the Damned دارد به این خاطر است که اطمینان داشته باشد بازی " یک بازی سرگرم کننده " خواهد بود.

او در طی صحبت هایش با Joystick اشاره کرده است که : " اگر شما بازی را انجام دهید و به خصوص اگر قبلاً Resident Evil را تجربه کرده باشید. احساس اینکه این بازی شباهت هایی به Resident Evil داشته باشد را خواهید داشت اما باید بگویم که این بازی یک بازی از Shinji Mikami نیست و در اصل بازیِ Grasshoppers میباشد."

میکامی اضافه کرد که حالت بازی کاملاً به بازی های Grasshoppers شباهت دارد.

" دلیل همکاری من این است تا مطمئن شوم که گیم پلی خوب باشد، خود بازی خوب باشد و البته سرگرم کننده باشد. "

منبع

• Like
Reactions: Fratos
مولتي پلتفورم تشريف دارن يا نه؟

فکر کنم فقط واسه 360 و PC باشه. تو این سایت عکس های باکیفیت بازی رو میتونید ببینید.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=407339

بازی برای xbox360 و ps3 منتشر میشه و از unreal استفاده میکنه
به نظر من که این بازی هیچ شباهتی به رزیدنت اویل نداره. رزیدنت اویل 4 به ااون قشنکی !
من به عنوان یک رزیدنت ایول بازی حمید جون بهت می گم رزیدنت ایول 4 یه بازی بدردنخور بود و این بازی مطمئنن ژانر وحشت رو دگرگون میکنه مطمئن باش
البته به سلیقه تو نمی خوره چون تو به بازی هایی مثل سایلنت هیل و آلن ویک و حتی dmc می گی آشغال (dmc رو برای این گفتم چون فضاش به این بازی می خوره ومعماری گوتیک توش بکار رفته)
خیلی منتظر این شاهکار افسانه ای هستم ...
ازش در آینده نزدیک بیشتر میشنویم .
مطمئن باشید این بازی یکی از بهترین بازی های سال میشه
بازی که میکامی و سودا پشتش باشن و آهنگسازش آکیرا یاماوکا باشه حتما این شانس رو داره
و اگر اینطور بشه مطمئن باشید یه گروه سه نفره تشکیل میشه که شامل
میکامی سودا و یامااوکا خواهد بود و این یک اتفاق مهم تو صنعت بازی خواهد بود
به نظرم این عکس گویای فضای بازی هست
Eerie-streets.jpg

آخرین ویرایش:
من کلا خیلی میکامی و سودا رو قبول دارم.
اطمینان دارم که یه چیز خارق العاده درست میکنن.
فقط امیدوارم مورد پسند همه قرار بگیره و همه خوششون بیاد.

احتمالآ این عنوان هم مثل رزیدنت اویل، به همین یک نسخه ختم نمیشه و شاید به نسل های بعد هم راه پیدا کنه ! چون معمولآ عنوانهایی که Goichi Suda میسازه، داستانشون رو خیلی راحت میشه گسترش داد ! امیدوارم این عنوان هم مثل رزیدنت اویل یک عنوان خاطره انگیز باشه و البته خدا کنه به سرنوشت رزیدنت اویل دچار نشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or