Mikami : بازی Shadow of the Damned همانند Resident Evil نخواهد بود

Paranormal

کاربر سایت
سلام

20110309sotd2.jpg
Shinji Mikami گفته است که همکاری نصفه و نیمه ای که وی با Goichi Suda روی پروژه ی Shadow of the Damned دارد به این خاطر است که اطمینان داشته باشد بازی " یک بازی سرگرم کننده " خواهد بود.

او در طی صحبت هایش با Joystick اشاره کرده است که : " اگر شما بازی را انجام دهید و به خصوص اگر قبلاً Resident Evil را تجربه کرده باشید. احساس اینکه این بازی شباهت هایی به Resident Evil داشته باشد را خواهید داشت اما باید بگویم که این بازی یک بازی از Shinji Mikami نیست و در اصل بازیِ Grasshoppers میباشد."

میکامی اضافه کرد که حالت بازی کاملاً به بازی های Grasshoppers شباهت دارد.

" دلیل همکاری من این است تا مطمئن شوم که گیم پلی خوب باشد، خود بازی خوب باشد و البته سرگرم کننده باشد. "

منبع

• Like
Reactions: Fratos
بازی برای xbox360 و ps3 منتشر میشه و از unreal استفاده میکنه

من به عنوان یک رزیدنت ایول بازی حمید جون بهت می گم رزیدنت ایول 4 یه بازی بدردنخور بود و این بازی مطمئنن ژانر وحشت رو دگرگون میکنه مطمئن باش
البته به سلیقه تو نمی خوره چون تو به بازی هایی مثل سایلنت هیل و آلن ویک و حتی dmc می گی آشغال (dmc رو برای این گفتم چون فضاش به این بازی می خوره ومعماری گوتیک توش بکار رفته)

مطمئن باشید این بازی یکی از بهترین بازی های سال میشه
بازی که میکامی و سودا پشتش باشن و آهنگسازش آکیرا یاماوکا باشه حتما این شانس رو داره
و اگر اینطور بشه مطمئن باشید یه گروه سه نفره تشکیل میشه که شامل
میکامی سودا و یامااوکا خواهد بود و این یک اتفاق مهم تو صنعت بازی خواهد بود
به نظرم این عکس گویای فضای بازی هست

افشین جون چرا حرف تو دهن آدم میزاری من گفتم سایلنت هیل آشغاله ؟ من گفتم الن ویک آشغاله ؟!!!! اگه گفتم غلط کردم من فقط گفتم من از سایلنت هیل خوشم نمیاد اتفاقا الن ویک خیلیم قشنگه. فقط یکی دوبار با تنها در تاریکی مقایسش کردم اسمی از آشغال بودن نبردم به خدا.خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.:dولی آره گفتم DMC بدرد نمیخوره . این فسقلی میخواد ژانر وحشت رو دگرکون کنه ؟ !!! دست بردار افشین. مگه تریلراشو ندیدی همچنین چیز خفنی نیست که بابا ژانر وحشت رو شاید رزیدنت اویل 6 فقط بتونه دگرکون کنه اگه باز از اون ور دگرگون نکنه.

نه دوست عزیز واسه pc نیست تو همون منبع که حمید داده هم نوشته ps3 ,xbox360

پس شاید این الکیه

http://www.gamespot.com/pc/action/untitledgrasshopperproject/index.html

آخرین ویرایش:
من به عنوان یک رزیدنت ایول بازی حمید جون بهت می گم رزیدنت ایول 4 یه بازی بدردنخور بود و این بازی مطمئنن ژانر وحشت رو دگرگون میکنه مطمئن باش
جناب وحی منزله ؟
یه 5 ، 6 سالی از من بزرگترین شما ، احترامتون رو نگه میدارم ، اما با هیچ کدوم از حرفاتون موافق نیستم .
ما هم با اجازه فن میباشیم :
RE4 ، از تمام RE ـهای تاریخ بهتره ...
RE4 ، تا ابد جاودان میمونه ، RE4 ، بهترین بازی صنعت گیمه ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Frobary
افشین جون چرا حرف تو دهن آدم میزاری من گفتم سایلنت هیل آشغاله ؟ من گفتم الن ویک آشغاله ؟!!!! اگه گفتم غلط کردم من فقط گفتم من از سایلنت هیل خوشم نمیاد اتفاقا الن ویک خیلیم قشنگه. فقط یکی دوبار با تنها در تاریکی مقایسش کردم اسمی از آشغال بودن نبردم به خدا.خیلی پیاز داغشو زیاد کردی.:dولی آره گفتم DMC بدرد نمیخوره . این فسقلی میخواد ژانر وحشت رو دگرکون کنه ؟ !!! دست بردار افشین. مگه تریلراشو ندیدی همچنین چیز خفنی نیست که بابا ژانر وحشت رو شاید رزیدنت اویل 6 فقط بتونه دگرکون کنه اگه باز از اون ور دگرگون نکنه.

پس شاید این الکیه

http://www.gamespot.com/pc/action/untitledgrasshopperproject/index.html

حمید جان شما واسه اطلاعات دقیق برو سایت بازی gamespot از این اشتباهات زیاد میکنه
خوب شد خودت گفتی و گرنه من فکر می کردم تو از آلن ویک و سایلنت هیل بدت میاد و فک می کنی بازی های مزخرفی هستند ببینم چی باعث میشه فکر کنی سه تا از بهترین بازی ساز های ژاپن نتونن بازی خوب بسازن بعد که کپکام اومده تو آخرین رزیدنت ایولی که ساخته اول شخص رو اضافه کرده می تونه کاری کنه
جناب وحی منزله ؟
دوست گرامی عزیزم من دلایل خودم رو دارم به درد نخور یعنی درد منو دوا نکرد منی که واسه رزیدنت ایول همه جور کنسول خریدم وقتی re4 رو بعد از 3 سال این دست اون دست کردن و سبک عوض کردن اومد گند زد تو حالم چون منی که فکر و ذکرم این بازی بوده هست رو نا امید کرد حالا حتما می خوای بگی متای این بازی خیلی بالا بود درسته ولی آیا این وسط طرفدارا کشک بودن یا پشمک زعفرونی که بازی زمین تا آسمون عوض شد اصلا دیگه سبک بازی survival horror نبود و شوتر خالص بود به هر حال من با 27 سال سن که رزیدنت ایول رو از همون روز اول از شماره یکش بازی کردم می گم این بازی بدرد من و امثال من نخورد
ولی فکر می کنم این بازی چون یه ip جدید و داره توسط بهترین بازی ساز ساخته میشه می تونه موفق بشه همون طوری که re4 موفق شد

حمید جان شما واسه اطلاعات دقیق برو سایت بازی gamespot از این اشتباهات زیاد میکنه
خوب شد خودت گفتی و گرنه من فکر می کردم تو از آلن ویک و سایلنت هیل بدت میاد و فک می کنی بازی های مزخرفی هستند ببینم چی باعث میشه فکر کنی سه تا از بهترین بازی ساز های ژاپن نتونن بازی خوب بسازن بعد که کپکام اومده تو آخرین رزیدنت ایولی که ساخته اول شخص رو اضافه کرده می تونه کاری کنه

من الانم میگم از سایلنت هیل خوشم نمیاد از بازیش ولی هیچ وقت نگفتم و نمیگم که مزخرفه. من بد سلیقم دیگه کلا میدونم. و دوم این که این بازی SOD اوجورا که شما فکر میکنی خفن نیست به خدا. چند تا تریلر ازش دیدی ؟

جناب وحی منزله ؟
یه 5 ، 6 سالی از من بزرگترین شما ، احترامتون رو نگه میدارم ، اما با هیچ کدوم از حرفاتون موافق نیستم .
اتفاقا من بهت حق میدم re4 برای کسایی که هم سن شمان (البته با دید منفی نمی گم ها اشتباه برداشت نکنی) یک بازی کامل که لحظه به لحظه اش برات لذت زیادی داشته ولی اگر فن ها رو وسط می کشی باید بهت بگم طی نظر سنجی که بر گذار شد ماه پیش re2 با اختلاف زیاد به عنوان بهترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده انتخاب شد بعد از اون re3 بود و بعد re4
در ضمن شما مثلا فنی ما داریم تو تاپیک خودمون رو می کشیم هر روز به شدت در مورد ثانیه و دیالوگ ها و نوشته های رزیدنت ایول بحث می کنیم بعد شما با خیالت راحت نشستی پشت ps3 یاکوزا بازی می کنی برادر من بیا تاپیک یا یه چیزی به ما یاد بده یا یه چیزی از ما یاد بگیر:دی

من الانم میگم از سایلنت هیل خوشم نمیاد از بازیش ولی هیچ وقت نگفتم و نمیگم که مزخرفه. من بد سلیقم دیگه کلا میدونم. و دوم این که این بازی SOD اوجورا که شما فکر میکنی خفن نیست به خدا. چند تا تریلر ازش دیدی ؟
حمید جان خودت میدونی من هنرمندم و از دید هنری به بازی نگاه می کنم نوع رنگ آمیزی موزیک بازی وداستان یه عاشق می تونه یه معجون خوبی باشه در ضمن همه تریلر هاش رو دیدم و اصلا نمی گم تو درست می گی یا غلط ببین مثلا بازی مثل okami کلا هنر از سر و روش میباره ولی مطمئنم تو خوشت نمیاد من از این دید نگاه می کنم چه اشکالی داره یه بازی توش خلصه عارفانه داشته باشه چرا حتما باید سطحش رو نگاه کنیم مثل این میمونه که من بگم :
دیگه ازت خسته شدم نمی خوامت اشتباه کردم دوست داشتم تو از همه بیشتر بهم خیانت کردی
تو چی فکر می کنی در مورد این جمله اگر بشنوی میری سراغ قواعد خودت شاید فکر کنی من دارم با یه نفری که دوستش داشتم و احتمالا مونث صحبت می کنم ولی منظور من به نفس خودم بوده
حالا شاید بپرسی ربطش به این قضیه چیه ولی تو تک تک بازی های سایکولوژیکال می تونی دونه به دونه از فریم های بازی رو تفسیر کنی وقتی تریلر های این بازی رو می بینم اصلا به گرافیک یا گیم پلیش فکر نمی کنم چیز که تا الان درک کردم اینه که سازنده به شدت تحت تاثیر افکارش بوده و انگار تو اون دنیا و فضا زندگی کرده هنر وقتی بوجود میاد که تو تحت تاثیر چیزی قرار بگیری حالا اون میتونه یه صحنه واقعی تو دنیای واقعی باشه میتونه تحت تاثیر وید باشه میتونه تحت تاثیر دنیایی باشه که خودت تو ذهنت ساختی
البته در آخر بگم شاید دیدگاه من غلط باشه و بازی کاملا کامرشال باشه ولی تا زمانی که بازی نیاد نمیشه در موردش نظر قطعی داد برای همین من نظر شما رو رد نمی کنم ولی قبول هم نمی کنم

آخرین ویرایش:
اتفاقا من بهت حق میدم re4 برای کسایی که هم سن شمان (البته با دید منفی نمی گم ها اشتباه برداشت نکنی) یک بازی کامل که لحظه به لحظه اش برات لذت زیادی داشته ولی اگر فن ها رو وسط می کشی باید بهت بگم طی نظر سنجی که بر گذار شد ماه پیش re2 با اختلاف زیاد به عنوان بهترین رزیدنت ایولی که تا به امروز ساخته شده انتخاب شد بعد از اون re3 بود و بعد re4
در ضمن شما مثلا فنی ما داریم تو تاپیک خودمون رو می کشیم هر روز به شدت در مورد ثانیه و دیالوگ ها و نوشته های رزیدنت ایول بحث می کنیم بعد شما با خیالت راحت نشستی پشت ps3 یاکوزا بازی می کنی برادر من بیا تاپیک یا یه چیزی به ما یاد بده یا یه چیزی از ما یاد بگیر:biggrin1:
والا ما هم از همون شماره اول RE رو بازی کردیم ، بقول آقا کورش به وقتش هم بازی کردیم ، نذاشتیم 2009 تازه از شماره اول شروع کنیم !
اما من عاشق RE 4 هستم ... از همه کامل تر بود ، اصلا گیم پلی 1 و 2 و 3 که لِه بود بنظرم ، واسه ترس و اتمسفر و داستان و ... بازیشون میکردیم . RE 4 با حفظ سمت ، گیم پلی استثنایی و استانداردی هم تقدیم دنیای گیم کرد ، خود استاد (!) کلیفی بی. هم گفته خیلی از RE 4 در ساخت دنده جنگی الهام گرفته ...
با این که خیلی وقت نیست یدور دیگه تموم کردم RE 4 رو ، دلم میخواد یه نسخه HD بدن ازش بزنیم به بدن روشن شیم .
خلاصه که "از نظرمن" شماره چهارم اهریمن مقیم ، از سایرین یه سروگردن بالاتره .
راجع به اون تاپیک هم ماشا ا... سطح سواد رفقا در زمینه RE خیلی خیلی بالاست و حرفها زده شده ، میایم میخونیم و یاد میگیریم ازتون .
یاکوزا هم خیلی حال میده ، به شما هم پیشنهاد میکنم .

Grasshoppers و Double Fine معمولا بازیهاشون "خیلی-خارج-از-استاندارد" هست. یکی باید بالای سرشون باشه :دی.

بهتره بگی واسه خودشون یه استاندارد خاصی دارن :دی

نوشته شده توسط Bayonetta
کیوان جان RE4 برای فن های قدیمی یه فاجعه محسوب میشه. چون سبک بازی رو عوض کردو اثراتش هم که خیلی قشنگ تو شماره ی پنجم به چشم میخورد. خود بازی شاهکار بود و این رو کسی نمیتونه کتمان بکنه اما از دید رزیدنت ایول خیلی ضد حال بود. حالا اگه خواستی واست توضیح میدم که چرا این حرف رو میزنم :دی

آخرین ویرایش:
از نظر من بازی های ترسناک یکم تکراری شدن یعنی روند رو به رشدشون خیلی کمه.
درباره ی این بازی نمیدونم چرا ولی من با تریلری که ازش دیدم به نظرم بیشتر کمدی بود تا ترسناک. البته با یه تریلر نمیشه قضاوت کرد ولی تم موسیقی و همینطور کرکترها خیلی به نظرم فانتزی و بازاری بود.
البته من منکر توانایی های جناب میکامی نیستم و با اینکه خودم نسخه های اولیه re رو به خاطر نداشتن کنسول بازی نکردم ولی به تواناییه این شخص واقعا اطمینان دارم.
به نظرم اگر انقلابی بخواد تو سبک ترسناک اتفاق بیفته یا بوسیله ی doom 4 اتفاق میفته یا همین شخص میتونه اینکارو بکنه البته نه با این عنوانی که دیدم. فعلا تو این نسل به نظرم dead space و metro جو و اتمسفر خوبی برای یه بازیه ترسناک داشتن.

آخرین ویرایش:
رزيدنت ايول چهار يا پنج زماني خيلي قدرتمند ميتونستن ظاهر بشن (به نظر من) كه زامبي هارو عوض نميكردن !!
زامبي يه موجود بي روح و بي علق و خنگ و كُند هست
فقط ادم زنده رو تشخيص ميده برا خوردن و فقط با هدشات شدن ميميره !!
تا حدودي اين تم زامبي هست
و نهايتا طبق فيلم dawn of the dead سرعت بالاتري داره و ميدوئه :d
--------------
موتور سوار شدن و تير زدن و اينا ....
نميدونم شاسد در بخش داستاني دچار مشكل ميشدن با زامبي هاي سابق !
----------------
اگر بازي فقط تغيير از سوم شخص به دوم شخص داشت به نظرم فوق العاده ميشد !!
اما عوض كردن همه چيز يك مقدار طرفداران سري هاي قديمي رو ناراحت كرد !!

از نظر من بازی های ترسناک یکم تکراری شدن یعنی روند رو به رشدشون خیلی کمه.
درباره ی این بازی نمیدونم چرا ولی من با تریلری که ازش دیدم به نظرم بیشتر کمدی بود تا ترسناک. البته با یه تریلر نمیشه قضاوت کرد ولی تم موسیقی و همینطور کرکترها خیلی به نظرم فانتزی و بازاری بود.
البته من منکر توانایی های جناب میکامی نیستم و با اینکه خودم نسخه های اولیه re رو به خاطر نداشتن کنسول بازی نکردم ولی به تواناییه این شخص واقعا اطمینان دارم.
به نظرم اگر انقلابی بخواد تو سبک ترسناک اتفاق بیفته یا بوسیله ی doom 4 اتفاق میفته یا همین شخص میتونه اینکارو بکنه البته نه با این عنوانی که دیدم. فعلا تو این نسل به نظرم dead space و metro جو و اتمسفر خوبی برای یه بازیه ترسناک داشتن.
اولا من هنوز چیز کمدی تو بازی ندیدم ولی نمی دونم چرا وقتی می گم این بازی می تونه سبک وحشت رو دگرگون کنه همه فکر می کنن که باید جوری باشه که نتونی از جات جم بخوری هر لحظه یه چیز بپره جلوت نه منظورم ترکیب رنگ آمیزی هنری ترکیب رنگ نارنجی با بنفش که با غبار های سبز ترکیب شده موزیک رو هم که نمیشه در موردش به راحتی نظر داد چون آکیرا یاماوکا آهنگساز بسیار با تجربه سری سایلنت هیل بر عهده داره در مورد doom هم بگم وحشت زیاد باعث میشه حس نوستالوژیک بازی از بین بره تو رزیدنت ایول های سبک کلاسیک چشم شما به محیط عادت می کرد شما زامبی ها رو پشت شیشه می دیدی و بعد اونا شیشه رو میشکوندن و میومدن تو در صورتی که بازی های نظیر doom و dead sapce شما رو در لحظه می ترسونه جایی که انتظار نداری خوب کدوم ایجادش بهتره قشنگ تره به نظر من اولی
بهتره بگی واسه خودشون یه استاندارد خاصی دارن :دی

کیوان جان RE4 برای فن های قدیمی یه فاجعه محسوب میشه. چون سبک بازی رو عوض کردو اثراتش هم که خیلی قشنگ تو شماره ی پنجم به چشم میخورد. خود بازی شاهکار بود و این رو کسی نمیتونه کتمان بکنه اما از دید رزیدنت ایول خیلی ضد حال بود. حالا اگه خواستی واست توضیح میدم که چرا این حرف رو میزنم :دی

احد من نمی دونم تو چه دلایلی داری ولی مطمئنم دلایل من یکم باهات فرق داره ولی حالا برای اطمینان یکم در موردش توضیح بده

به هر حال هر کسی نظری داره نظر شما هم محترمه. منم نظر خودمو گفتم ضمن اینکه قید کردم بازی ای که میکامی پشتش باشه حتما بازیه با ارزشی میشه ولی خوب رنگبندی بازی با اینکه زیباست ولی به نظرم واسه ی یه بازیه ترسناک خیلی جیغه.
تم موسیقیشم از نظر من به درد یه بازیه ترسناک نمیخوره. البته من فقط با توجه به این 1 تریلر این نظر رو دارم. ممکنه بعدا نظرم عوض بشه. کاراکترها هم قشنگ کار شده ولی خیلی کلاسیکه.
ولی با نظرتون توی یه مورد موافقم اونم اینه که گفتین میکامی به نظرم تو دنیایی که واسه این بازی ساخته قرق شده واسه همین با دیدن همین یه تریلر هم به بازی جذب میشی. امیدوارم مثل کارای قبلیش شاهکار بشه.

عجب.... به نظرم بازیه جالبی بشه اونم با این همه تجربه ای که پشتش(سازنده ها)

فقط نمی دونم چرا انقدر فضاش شاده سلاح هاش به جوک شبیه:d

re4 هم بازیه قشنگی بود مخصوصا اگر جدا از سری re در نظر بگیریش اما به عنوان دنباله ی سری در مقابل re 2 وre3 اونقدرا هم شاخ نبود اصلا ترسناک نبود استانداردهایی که طی شماره های اولیه بدست آورده بود به خوبی رعایت نشده بود از نظر جو-محیط و خیلی چیزای دیگه فرق داشت مثلا می خواستن تغییر اعمال کنن(این capcom هم کشت ما رو با این تغییراش):d ادامه ی این روندم شاهکاری در حد re5 بود که گند زد به این بازی و طرفداراش
هیچوقت re2 با اون معما هاش در گیری های درون بازی(از هر لحاظ عاطفی فیزیکی و...) یادم نمی ره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or