Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
برای کاپیتان لول 20 یکی تو لیست من هست منتها خودش 20 شده :دی مشکلی نداره ؟ بذارم بکشه منو میشه 21 که مشکلی نیست ؟ یعنی حتما نباید 20 باشه که ؟ بالای 20 ـم قبوله ؟

20 که ماکسیمم هست . کلا بیشتر 20 نمیره . فقط نگاه کنید ببینید چطوری وارچیفی هست . VETERAN یا ELITE یا LEGENDERY . اگه لجندری باشه RUNE EPIC میده احتمال خیلی زیاد و بدرد نمیخوره بعله :دی

تو این بازی Photo mode زیاد کاربرد نداره چون بیشتر حرکات آکرباتیک و فنی رو در حالت نیمه شفاف انجام میشه ، عکس گرفتن زیاد حال نمیده
فقط بدرد عکاسی منظره میخوره :|

تو این بازی Photo mode زیاد کاربرد نداره چون بیشتر حرکات آکرباتیک و فنی رو در حالت نیمه شفاف انجام میشه ، عکس گرفتن زیاد حال نمیده
فقط بدرد عکاسی منظره میخوره :|
تا حدودی قبول دارم و این قضیه یه کوچولو رو مُخه ولی دیگه در اون حدم بی استفاده نیست

مشکل اصلیش اینه که از زمانی که L3 رو فشار میدی تا زمانی که بره تو حالت فوتو مُد یه تاخیر کوچولو داره که عکس گرفتن از یه لحظه خاص رو سخت میکنه :|

سلام آقا یه سیسن پس هست 25 دلاری اون چیه ؟من خریدمش فقط یه دونه چلنج باز شده اخه از اونجا که من میدونستم مراحل اینا اضافه میشه بهش تو سیسن پس

من اوایل بازی هستم ماموریت قفل شده میگه باید 4وارجیف بکشی هر کاری میکنم نمیمیرن اعصاب واسم نگذاشته همینجور لول دشمن ها داره میره بالا الان دوستان راه حلی هست که بشه بری یا باید از اول بازی رو برم

سلام آقا یه سیسن پس هست 25 دلاری اون چیه ؟من خریدمش فقط یه دونه چلنج باز شده اخه از اونجا که من میدونستم مراحل اینا اضافه میشه بهش تو سیسن پس

دوست عزیز شما خودت داری میگی season pass قرار نیست همه چیز در لحظه اضافه بشه که اما نگران نباش هرچیزی برای بازی معرفی بشه به شما میدن.

دوست عزیز شما خودت داری میگی season pass قرار نیست همه چیز در لحظه اضافه بشه که اما نگران نباش هرچیزی برای بازی معرفی بشه به شما میدن.
عزیزم نمیدونستم حالا گفتی فهمیدم اگه میدونستم خودم میگم سیزن پس یعنی چی چرا میپرسیدم :p

عزیزم نمیدونستم حالا گفتی فهمیدم اگه میدونستم خودم میگم سیزن پس یعنی چی چرا میپرسیدم :p

والا من از جمله بندیت نفمیدم منظورت چیه اما به بخش داستانی یه چیزایی اضافه میشه 100% اما من ندیدن چیزی معرفی شده باشه پس فعلا معلوم نیست دیگه :d

من اوایل بازی هستم ماموریت قفل شده میگه باید 4وارجیف بکشی هر کاری میکنم نمیمیرن اعصاب واسم نگذاشته همینجور لول دشمن ها داره میره بالا الان دوستان راه حلی هست که بشه بری یا باید از اول بازی رو برم

اول برو یکم کاپیتان بکش که هم Upgrade point بهت بده هم سیستم مبارزات بازی بیشتر دستت بیاد.
برای کشتن وارچیف ها هم تو آرمی مپ ببین وقتی انتخابشون میکنی از روی سرش به کدوم کاپیتان ها یه خط وصله! اون کاپیتان هایی که خط بهشون وصله یعنی محافظ اون وارچیف هستن و وقتی به وارچیف حمله کنی اونا هم میان و کارت سخت تر میشه. اول برو دونه دونه اون کاپیتان ها رو بکش بعد برو سراغ وارچیف ها. موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or