Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
دادا ادت نکردی یا اپگرییت نمیکنی من اصلا مشکلی نداشتم تو بازی فک کنم 20 بار اینا کشته شدم
کلی آپگرید کردم، رو اسلحه ها rune بستم. هر دفعه چک میکنم rune بهتری وجود نداشته باشه، ماموریت های جانبی رو انجام میدم، اما خسته شدم از دست این کاپیتان ها!
یه مشکلی که دارم اینه که میگه مربع+ضربدر رو با هم فشار بده. هرکاری میکنم عمل نمیکنه!

کلی آپگرید کردم، رو اسلحه ها rune بستم. هر دفعه چک میکنم rune بهتری وجود نداشته باشه، ماموریت های جانبی رو انجام میدم، اما خسته شدم از دست این کاپیتان ها!
یه مشکلی که دارم اینه که میگه مربع+ضربدر رو با هم فشار بده. هرکاری میکنم عمل نمیکنه!
90% کاپیتان ها یه نقطه ضعف دمه دست دارن مثلا یا از حیوانات میترسن ، یا از زنبور یا آتیش ، کاپیتان ها رو دنبال خودت بکشون و یکی از مواردی که گفتم رو نشونشون بده کاپیتان پا میزاره به فرار :d

اونی که شما میگی مربوط به بعضی Execution و... هست. وقتی شمار Hitـهات به 8 برسه (برای این کار باید دشمنا رو بزنی بدون این که ضربه بخوری) شمشیرت به رنگ آبی درمیاد که به معنی شارژ شدن Hit Strekـت هست که وقتی با این حالت مواجه شدی میتونی مربع و ضربدر رو بزنی و اون عمل رو انجام بدی برای عملیات های دیگه ای هم که به صورت ترکیبی هست باید همین حرکت رو انجان بدی. در مورد سختی هم این مردنای خود شماست که بازی رو سخت تر میکنه در واقع با هر بار مردن توسط یه کاپیتان یا سرباز وارچیف ها و کاپیتان ها ارتقا درجه میگیرن و قوی تر میشن. بهترین کار برای از بین بردن کاپیتان هایی که نمیتونی باهاشون مستقیم وارد مبارزه بشی یکی همونی هست که رضا گفت یکی هم این که به صورت مخفیانه طرف رو بکشی که بهترینش Assassinate کردن از روی بلندی ها هستش.

اونی که شما میگی مربوط به بعضی Execution و... هست. وقتی شمار Hitـهات به 8 برسه (برای این کار باید دشمنا رو بزنی بدون این که ضربه بخوری) شمشیرت به رنگ آبی درمیاد که به معنی شارژ شدن Hit Strekـت هست که وقتی با این حالت مواجه شدی میتونی مربع و ضربدر رو بزنی و اون عمل رو انجام بدی برای عملیات های دیگه ای هم که به صورت ترکیبی هست باید همین حرکت رو انجان بدی. در مورد سختی هم این مردنای خود شماست که بازی رو سخت تر میکنه در واقع با هر بار مردن توسط یه کاپیتان یا سرباز وارچیف ها و کاپیتان ها ارتقا درجه میگیرن و قوی تر میشن. بهترین کار برای از بین بردن کاپیتان هایی که نمیتونی باهاشون مستقیم وارد مبارزه بشی یکی همونی هست که رضا گفت یکی هم این که به صورت مخفیانه طرف رو بکشی که بهترینش Assassinate کردن از روی بلندی ها هستش.
آها! نمیدونستم کی عمل میکنه.
بعد مربع + ضربدر رو با هم فشار بدم یا اول مربع و پشت سرش ضربدر؟

من الان اون قسمتم که میگه 4 تا از وارچیف هارو بکش .
یعنی نموده منو :|||||
لامصب درجه سختیم نداره بیاریمش پایین :((
داداش اون وارچیف ها هرکدومشون از یه چیزی میترسن.یکیشون از زنبور یکیشون از خیانت یکیشون از گراگ یکیشون از آتیش.راحت میتونی فراریشون بدی و بعد تنهایی بکشیشون.

سلام دوستان، این بازی بخش انلاین هم داره؟(چند نفره)
ﺧﻴﺮ.ﻓﻘﻄ ﺳﻴﻨﮕﻞ

- - -ویرایش - - -

من الان اون قسمتم که میگه 4 تا از وارچیف هارو بکش .
یعنی نموده منو :|||||
لامصب درجه سختیم نداره بیاریمش پایین :((

ﻳﻌﻨﻲ اﻳﻦ ﺑﺨﺶ ﭘﺪﺭ ﻣﻨﻢ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ.اﺯ ﺑﺲ اﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ ﻟﻮﻟﺸﻮﻥ ﺭﺳﻴﺪ ﺑﻪ ﻣﺮﺯ 20.اﻣﺎ اﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺑﺎ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺗﻦ ﺑﻪ ﺗﻦ ﺑﻪ ﻫﻼﻛﺖ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﻧﻪ ﺑﺎ ﻧﻘﻂﻪ ﺿﻌﻒ و...ﺭﺳﻤﺎ ﭘﺎﺭﻩ ﻛﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﻣﻮ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or