Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
دوستان من رو تروفی A Mighty Doom هر چی زمان رو تغییر میدم و هرچی فرمانده و کاپیتان گیر میارم لولشون 20 نیست که بخوام براش تهدید بفرستم و موارد رو انجام بدم باید اول یه لول 20 پیدا کنم بعد موارد رو انجام بدم!؟یا نه باید برسونپشون به 20 با انجام موارد!؟
ممنون میشم کمی راهنمایی ونید فقط همین مونده تا پلات رو بگیرم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خب ببین اول از همه اون کاپیتان یا وارچیف که انتخاب میکنی نباید LEGENDRY باشه . یا ELITE یا VETERAN حتما انتخاب کن . بعدشم DEATH TREAT نفرست که RUNE EPIC میده . حالا شما واسه اینکه اون کاپیتان مورد نظر رو لول اپ کنی میتونی چند کار کنی .
1. بری بزاری بکشتت که خب این کار رو حداقل 1 بار باید انجام بدی دلیلش رو میگم
2. بری یه کاپیتان یا وارچیف رو BRAND کنی و بفرستی تا کاپیتان مورد نظر رو بکشه . بعد وقتی دارن مبارزه میکنن بزنی اون کاپیتان BRAND شده رو بکشی تا وارچیف یا کاپیتانی که مورد نظرت هست لولش بیاد بالا

خب وقتی شد لول 20 این کارا رو بکنی 100% میده بهت :
1. یه بار بکشتت تا علامت قرمر REVENGE بالای سرش بیاد
2. نقاط ضعف و قدرتش رو بدونی .
3. از نقطه ضعفش استفاده کنی مثلا اگه از اتیش میترسه و دمیج میخوره اتیشش بزن :دی
3. از ترسش برای کشتنش استفاده کنی مثلا اگه از CARAGOR بترسه راحت سوار کاراگور میشی و با همون کاراگور تمومش میکنی :دی
4. کاپیتان هاشو BRAND کنی خیلی خوبه
5. حتما وارچیف لول 20 باشه و حتما ELITE یا VETERAN باشه .

مثلا من یادمه وارچیفه از کاراگور میترسید . بعد از اتیش هم دمیج میخورد . اول با کاتاگور رفتم سراغش از ترس فرار کرد . بعد تو راه یه بشکه بود بهش تیر زدم منفجر شد طرف اتیش هم گرفت . بعد با همون کاتاگور کارش رو ساختم . کاپیتان هاشم BRAND کردم :دی

از دوستان اگر كسي وقت داره يكمي درمورد دشمن ها و اينكه اين كاپيتان ها به چه دردي ميخورن بگه.
كلاً در مورد اون قسمتي كه دشمن ها لول اپ ميشن و اون ٥ تا يا ٦تا دشمني كه روي سكو ميرن وايمستن.

ممنون ميشم راهنمايي و توضيح بدين .

خب ببین اول از همه اون کاپیتان یا وارچیف که انتخاب میکنی نباید LEGENDRY باشه . یا ELITE یا VETERAN حتما انتخاب کن . بعدشم DEATH TREAT نفرست که RUNE EPIC میده . حالا شما واسه اینکه اون کاپیتان مورد نظر رو لول اپ کنی میتونی چند کار کنی .
1. بری بزاری بکشتت که خب این کار رو حداقل 1 بار باید انجام بدی دلیلش رو میگم
2. بری یه کاپیتان یا وارچیف رو BRAND کنی و بفرستی تا کاپیتان مورد نظر رو بکشه . بعد وقتی دارن مبارزه میکنن بزنی اون کاپیتان BRAND شده رو بکشی تا وارچیف یا کاپیتانی که مورد نظرت هست لولش بیاد بالا

خب وقتی شد لول 20 این کارا رو بکنی 100% میده بهت :
1. یه بار بکشتت تا علامت قرمر REVENGE بالای سرش بیاد
2. نقاط ضعف و قدرتش رو بدونی .
3. از نقطه ضعفش استفاده کنی مثلا اگه از اتیش میترسه و دمیج میخوره اتیشش بزن :دی
3. از ترسش برای کشتنش استفاده کنی مثلا اگه از CARAGOR بترسه راحت سوار کاراگور میشی و با همون کاراگور تمومش میکنی :دی
4. کاپیتان هاشو BRAND کنی خیلی خوبه
5. حتما وارچیف لول 20 باشه و حتما ELITE یا VETERAN باشه .

مثلا من یادمه وارچیفه از کاراگور میترسید . بعد از اتیش هم دمیج میخورد . اول با کاتاگور رفتم سراغش از ترس فرار کرد . بعد تو راه یه بشکه بود بهش تیر زدم منفجر شد طرف اتیش هم گرفت . بعد با همون کاتاگور کارش رو ساختم . کاپیتان هاشم BRAND کردم :دی
ممنونم از راهنماییت یعنی حتی تا لول 20 نشد نبینم استراژدیشو!؟
و سوال دیگه اینکه بعضیها میترسند ؟یا همه از چیزی میترسند!؟اخه بعضیها ننوشته از چیزی ترس دارن در مرود علایم و اینکه از چی ترس دارن میشه کمی توضیح بدی؟تازه بپدارم به زیباییهای بازی بیشتر نزدیک میشم

ممنونم از راهنماییت یعنی حتی تا لول 20 نشد نبینم استراژدیشو!؟
و سوال دیگه اینکه بعضیها میترسند ؟یا همه از چیزی میترسند!؟اخه بعضیها ننوشته از چیزی ترس دارن در مرود علایم و اینکه از چی ترس دارن میشه کمی توضیح بدی؟تازه بپدارم به زیباییهای بازی بیشتر نزدیک میشم

از جمله اول خو چیزی نفهمیدم چی گفتی :دی:دی
ببین معمولا وارچیف های ELITE یا VETERAN یه ترس دارن . مثلا از کاراگور . یا اتیش . یا حتی خیانت افرادشون که همون BRAND کردن و سپس دستور خیانت هست . بعضی هاشون از زنبور ها هم میترسن . اگه میخوای ترس داشته باشن بهترین کار اینه یه کاپیتان معمولی که ترس و نقطه ضعف زیاد یا راحتی داره رو لول اپ کنی برسه به 20 بعدش بکنیش وارپیف . واسه اینکه که کاپیتان معمولی رو بکنی وارچیف راهش رو میگم در ادامه . حالا شما بگرد دنبال یه کاپیتان ELITE یا VETERAN یا هرچیزی اما به هیچ عنوان LEGENDRY نباشه . همچنین DEATH TEAT هم نفرست که کاپیتان لجندری میشه و RUNE EPIC میده و ضد حاله .
خب وقتی کاپیتانی با نقطه ضعف و نقطه ترس پیدا کردی و ترسوندنش اسون و نقظه ضعفش هم خوب بود لول اپش کن که راه هاشو توی پست قبل گفتم . وقتی لول اپ شد بکنش وارچیف . حتی میتونی اول بکنیش وارچیف بعد لول اپ کنی ولی خب احتمال داره LEGENDRY بشه .

راه وارچیف کردن :
1. یکی از وارچیف های الان رو BRAND میکنی و بهش دستور میدی به کاپیتان مورد نظر ( کسی که میخوای وارچیف بشه ) حمله کنه که میشه RIOT . بعد یه مرحله باز میشه میری اونجا . وقتی داشتن مبارزه میکردن بزن وارچیف که BRAND کردی رو بکش . بعدش هم بزار کاپیتانه تورو بکشه . یه 1 2 بار اینکارو کنی طرف وارپیف میشه . همچنین لول اپ هم میشه . حواست باشه LEGENDRY نشه ها .
واسه فهمیدن نقطه ضعف هم باید یکی از کاپیتان هارو BRAND کنی بعد GAIN INTEL بزنی و وارچیف مورد نظر رو انتخاب کنی .

از جمله اول خو چیزی نفهمیدم چی گفتی :دی:دی
ببین معمولا وارچیف های ELITE یا VETERAN یه ترس دارن . مثلا از کاراگور . یا اتیش . یا حتی خیانت افرادشون که همون BRAND کردن و سپس دستور خیانت هست . بعضی هاشون از زنبور ها هم میترسن . اگه میخوای ترس داشته باشن بهترین کار اینه یه کاپیتان معمولی که ترس و نقطه ضعف زیاد یا راحتی داره رو لول اپ کنی برسه به 20 بعدش بکنیش وارپیف . واسه اینکه که کاپیتان معمولی رو بکنی وارچیف راهش رو میگم در ادامه . حالا شما بگرد دنبال یه کاپیتان ELITE یا VETERAN یا هرچیزی اما به هیچ عنوان LEGENDRY نباشه . همچنین DEATH TEAT هم نفرست که کاپیتان لجندری میشه و RUNE EPIC میده و ضد حاله .
خب وقتی کاپیتانی با نقطه ضعف و نقطه ترس پیدا کردی و ترسوندنش اسون و نقظه ضعفش هم خوب بود لول اپش کن که راه هاشو توی پست قبل گفتم . وقتی لول اپ شد بکنش وارچیف . حتی میتونی اول بکنیش وارچیف بعد لول اپ کنی ولی خب احتمال داره LEGENDRY بشه .

راه وارچیف کردن :
1. یکی از وارچیف های الان رو BRAND میکنی و بهش دستور میدی به کاپیتان مورد نظر ( کسی که میخوای وارچیف بشه ) حمله کنه که میشه RIOT . بعد یه مرحله باز میشه میری اونجا . وقتی داشتن مبارزه میکردن بزن وارچیف که BRAND کردی رو بکش . بعدش هم بزار کاپیتانه تورو بکشه . یه 1 2 بار اینکارو کنی طرف وارپیف میشه . همچنین لول اپ هم میشه . حواست باشه LEGENDRY نشه ها .
واسه فهمیدن نقطه ضعف هم باید یکی از کاپیتان هارو BRAND کنی بعد GAIN INTEL بزنی و وارچیف مورد نظر رو انتخاب کنی .
یعنی حتی اگه لول 20 هم شد براش DEATH TREAT نفرستم؟ یعنی نباد براش به هیچ وجه DEATH TREAT بفرستم؟؟؟

به قول رفیقم این بازی مثل اینه که بری خونه یکی انتظار داشته باشی نیمرو جلوت بزاره بعد یهو موقع شام برات ضیافت شیشلیکو کبابو جوجه کباب به راه بندازه :d
بازی رو سفارش دادم 212 با پول پستش ایشالله یکشنبه بازی میکنم نظرمو میگم :x

من یه نکته جالب تو بازی در مورد هوش مصنوعی دشمنها کشف کردم:d
تو مراحلی که شناسایی شدن و لو رفتن اهمیتی نداره هوش مصنوعی کاملا عادیه
ولی تو برخی مراحل فرعی که باید بدون به صدا دراومدن آلارم و بدون لو رفتن مرحله انجام بشه هوش مصنوعی راحت 2 برابر میشه

من یه نکته جالب تو بازی در مورد هوش مصنوعی دشمنها کشف کردم:d
تو مراحلی که شناسایی شدن و لو رفتن اهمیتی نداره هوش مصنوعی کاملا عادیه
ولی تو برخی مراحل فرعی که باید بدون به صدا دراومدن آلارم و بدون لو رفتن مرحله انجام بشه هوش مصنوعی راحت 2 برابر میشه
اره دقیقا . حتی وقتی روی دیوار اویزونی و داری میری اگه پشت دیوار وایساده باشن میفهمن :|

برای کاپیتان لول 20 یکی تو لیست من هست منتها خودش 20 شده :دی مشکلی نداره ؟ بذارم بکشه منو میشه 21 که مشکلی نیست ؟ یعنی حتما نباید 20 باشه که ؟ بالای 20 ـم قبوله ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or