Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
هرچی بری جلوتر بازی بهتر و بهتر میشه ! این قابلیت Brand حرف نداره خیلی باحاله :x

رسما یکی از بهترین بازیهای عمرمه :d

دقیقا. تنها عیبی که میشه رو بازی گذاشت اینه که تبلیغات نکرد و به همین خاطر الان میبینید خیلی شناخته شده نیست و تاپیکش هم خلوته وگرنه یک شاهکار به تمام معناست و رک بگم هرکی این بازیو تجربه نکنه واقعا ضرر کرده

مرحله اصلیا تموم شد ولی چقد کم بود!:(یکی از بهترین بازیهای امسال بود که بازی کردم ولی جدا داستان بازی بد بود!یعنی داستان حماسی و قشنگی داشت ولی پرداختش خیلی تندتند و زود بود انگار فقط میخواستن داستانو تموم کنن بره!انتظار یه پایان چالش برانگیزو داشتم(با اینکه اخرش حس قشنگی داشت) ولی زود گذشت ازش!
خوبی بازی کلی کلی کار واسه انجام دادن داره بریم برا 100درصد کردنش!:d
این شخصیت Celebrimbor گذشته خیلی رنج کشیده و غم انگیزی داشته(به شخصه اون کات سینای حماسی که مربوط بود به گذشته این شخصیتو به کل داستان ترجیح میدم) و زیبا کار کرده بودن.خیلی خوب میشه اگه نسخه دومی در کار باشه برگرده به گذشته Celebrimbor.صحنه های مبارزش با سایرون حرف نداشت.

مرحله اصلیا تموم شد ولی چقد کم بود!:(یکی از بهترین بازیهای امسال بود که بازی کردم ولی جدا داستان بازی بد بود!یعنی داستان حماسی و قشنگی داشت ولی پرداختش خیلی تندتند و زود بود انگار فقط میخواستن داستانو تموم کنن بره!انتظار یه پایان چالش برانگیزو داشتم(با اینکه اخرش حس قشنگی داشت) ولی زود گذشت ازش!
خوبی بازی کلی کلی کار واسه انجام دادن داره بریم برا 100درصد کردنش!:d
این شخصیت Celebrimbor گذشته خیلی رنج کشیده و غم انگیزی داشته(به شخصه اون کات سینای حماسی که مربوط بود به گذشته این شخصیتو به کل داستان ترجیح میدم) و زیبا کار کرده بودن.خیلی خوب میشه اگه نسخه دومی در کار باشه برگرده به گذشته Celebrimbor.صحنه های مبارزش با سایرون حرف نداشت.
یکی از DLC های بازی درباره ی گذشته ی Celebrimbor هست
  • The Bright Lord Story Mission: Battle against Sauron as Celebrimbor, the great Elven Lord of the Second Age, to unlock powerful runes and the ability to wield the One Ring.

به نظرم عنوان سورپرایز ترین بازی سال برازنده این عنوان هستش .یکسری بازی ها را ادم پیش بینی میکنه خوب در بیاد ولی در مورد این بازی حداقل خود من اصلا اخبارش را دنبال نمیکردم .از شنبه که بازی را گرفتم تا دیشب بالای 13 ساعت بازی کردم فوق العاده بود بازیش بدجور حال میده الانم فقط منتظرم کارم تموم شه برم بازم بازی کنم:d

به نظرم عنوان سورپرایز ترین بازی سال برازنده این عنوان هستش .یکسری بازی ها را ادم پیش بینی میکنه خوب در بیاد ولی در مورد این بازی حداقل خود من اصلا اخبارش را دنبال نمیکردم .از شنبه که بازی را گرفتم تا دیشب بالای 13 ساعت بازی کردم فوق العاده بود بازیش بدجور حال میده الانم فقط منتظرم کارم تموم شه برم بازم بازی کنم:d

همه دنیا از وقتی بازی عرضه شد میدونستن موفق میشه کم جایزه نبرده بود قبل از عرضه فقط تو ایران شد از اون بازی هایی گه ییهو سر از دل خاک دراورد بیرون و موفق شد ‌‌‌‌:)

من ويچر دو رو گرفته بودم ٢ سال بيش اصلا خوشم نيومده بخاطر اينكه كلي دك و دكمه بايد ياد ميگرفتم تا ٤ تا جادو بزنم! اگه اين اونطوريه نگيرمش.. راهنمايي پليز

بعد اينكه تا حالا هيچ نسخه ايي از ارباب حلقه ها و هابيت رو نديدم. بازم پيشنهاد ميكنيد؟!

من ويچر دو رو گرفته بودم ٢ سال بيش اصلا خوشم نيومده بخاطر اينكه كلي دك و دكمه بايد ياد ميگرفتم تا ٤ تا جادو بزنم! اگه اين اونطوريه نگيرمش.. راهنمايي پليز

بعد اينكه تا حالا هيچ نسخه ايي از ارباب حلقه ها و هابيت رو نديدم. بازم پيشنهاد ميكنيد؟!
با تمام این شرایطی که گفتی بازم پیشنهاد میشه :d

نه با خیال راحت بگیر بازی را اصلا پیچیدگی ویچر را نداره کلا بازی زیاد المان های rpg نداره بیشتر یه بازی اکشن هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or