Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
بعد ازا ینکه Brandـشون کردی, بگیرشون (همون طوری که یکی رو به عنوان سپر می گیری) و دکمه ی مربوط به Command رو بزن.
وارد صفحه ی نمسیس می شه, حالا می تونی بهش بگی چی کار کنه, می تونه بهش دستور بدی خودشو به یه Warchief ثابت کنه تا بادیگاردش بشه, یا اگه همین الانش بادیگارد می تونی بهش دستور بدی که به warchief ـش خیانت کنه.
چیزی به اسم گزینه command نیست رو صفحه..برم جلوتر میاد؟.. اخه تازه آزاد کردم این قابلیت رو

چیزی به اسم گزینه command نیست رو صفحه..برم جلوتر میاد؟.. اخه تازه آزاد کردم این قابلیت رو
گرفتیشون Dominateـشون کن, بعد گزینه Command میاد. فقط هم Captain ها و Warchief ها Command دارن. Brand رو رگفتی یادم نیست بلافاصله command هم آزاد می شه یا طول می کشه.

هب پس چطوری زاد و ولد میکنند؟

باو شماها چرا همه چیرو با هم قاطی میکنید؟ :دی یه اطلاعات کلی باید بدم در این رابطه. نژاد های آدم بدا (:دی) از این قراره.

Orcs - الف هایی که به سمت بدی کشیده شدن
Uruks - از همون نژاد بالایی اما بلندقدتر و تنومندتر که به نوعی میشه فرماندهان اورک ها اما بهشون اوروک گفته میشه.
Uruk-Hai - از نژاد Uruk ها که به وسیله سارومان با نژاد انسان و جادوی سیاه ترکیب شدن و بوجود اومدن (همونایی که میگین تو فیلم از زمین در اومدن)

دو نژاد اول و دوم زاد و ولد دارن. نژاد آخر با جادو به وجود اومده. خیلی خیلی خلاصه گفتم. اگه میخواید تمام جزئیات رو بدونید باید بشینید کل سیلماریلیون رو بخونید تا بدونید اصلا اینا چطوری به بدی ها کشیده شدن و اصلا ملکور (مورگوث) کیه و ...

تو بازی یه ایکونی اومده(همونا که مرحلشو بری باید کاپیتان بکشی) وقتی میرم اون کاپیتانی رو میاره که روش Brand زده بودم قبلا و میزنه dominted فلانی مثلا!الان اون که تحت سلطه من هست باید چیکارش کنم؟

تو بازی یه ایکونی اومده(همونا که مرحلشو بری باید کاپیتان بکشی) وقتی میرم اون کاپیتانی رو میاره که روش Brand زده بودم قبلا و میزنه dominted فلانی مثلا!الان اون که تحت سلطه من هست باید چیکارش کنم؟
برو دوباره با r1 بگیرش بعد x بعد یکی از دکمه ها نوشته command. یا دستور دادن بهش دستور بده حمله کنه به یکی از وارچیف های دیگه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

برو دوباره با r1 بگیرش بعد x بعد یکی از دکمه ها نوشته command. یا دستور دادن بهش دستور بده حمله کنه به یکی از وارچیف های دیگه

داداش این command بلافاصله بعد از اینکه قابلیت Brandازاد شد به دست میاد ؟ هرچی سراغ این فرمانده ها میرم گزینه command نیست :دی

داداش این command بلافاصله بعد از اینکه قابلیت Brandازاد شد به دست میاد ؟ هرچی سراغ این فرمانده ها میرم گزینه command نیست :دی
اول باید تحت فرمان خودت قرارش بدی تا این command کار کنه
در ضمن این command فقط روی کاپیتان ها و وارچیف ها جواب میده نه سربازای معمولی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or