Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
دوستان کل مپ بازی mordor هستش و اینقدر بی آب و علف؟ چون هرچی عکس و فیلم دیدم محیط خشکی داشته..
بعد از حدود ۵ ساعت بازی ماموریت های اصلی وارد یه محیط خیلی سبز و دیدنی میشید که واقعا چشم نوازه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

والا نیازی نمبیبینم ادامه بدم. الان در تمامی محافل تاکین چیزایی که من گفتم بصورت فکت پذیرفته شدن و تا حالا نشنیدم کسی بگه نظریات و ... حالا برداشت آزاد برای هرکس مقدوره و من نمیتونم بگم مثلا شما این برداشت رو نکنید. موفق باشیم :rose: ;)
در مورد حرف های آقا فردین تو صفحه های قبل کاملا موافقم فقط فکر نکنم گوبلین ها و ارک ها مونث داشته باشن و همشون یه جنس هستن و از طریق جادوگری بوجود میان یا بوسیله کلون شدن
دورف ها مونث دارن ولس مونث هاشون مث مذکرهاشون ریش دارن و در اصل زیاد تفاوتی با هم ندارن

در مورد حرف های آقا فردین تو صفحه های قبل کاملا موافقم فقط فکر نکنم گوبلین ها و ارک ها مونث داشته باشن و همشون یه جنس هستن و از طریق جادوگری بوجود میان یا بوسیله کلون شدن
دورف ها مونث دارن ولس مونث هاشون مث مذکرهاشون ریش دارن و در اصل زیاد تفاوتی با هم ندارن

دیگه بحث کتابای تاکین رو تو تاپیک دیگه ای ادامه بدین اینجا تاپیک گیم خیر سرش:دی

تقریبا اشتباه تمامی کسانی که فیلم ها رو دیدن اینه که فکر میکنن اورک ها مونث ندارن چون توی فیلم و جاهای دیگه اشاره ای بهشون نشده. بر خلاف این تفکر، تمامی اورک ها مونث دارن و زاد و ولدشون با جفتگیری هست. حتی اون زمان به این مورد که چرا توی فیلم های پیتر جکسون به این موضوع اشاره نشده اعتراض شده بود.

تقریبا اشتباه تمامی کسانی که فیلم ها رو دیدن اینه که فکر میکنن اورک ها مونث ندارن چون توی فیلم و جاهای دیگه اشاره ای بهشون نشده. بر خلاف این تفکر، تمامی اورک ها مونث دارن و زاد و ولدشون با جفتگیری هست. حتی اون زمان به این مورد که چرا توی فیلم های پیتر جکسون به این موضوع اشاره نشده اعتراض شده بود.
من آثاره تاکین رو نخوندم ولی فیلم ارباب حلقه هارو نزدیک به 60-70 بار دیدم :d.
اما اگه شما دقت کنید تو یکی از صحنه های فیلم اوروک هارو از تویه زمین پیدا میکردن ( مگر اینکه بگیم اوروک ها میرن زیر زمین تخم میزارن).

- - -ویرایش - - -

اما اگه شما دقت کنید تو یکی از صحنه های فیلم اوروک هارو از تویه زمین پیدا میکردن ( مگر اینکه بگیم اوروک ها میرن زیر زمین تخم میزارن).

کل فیلم های ارباب حلقه ها رو با هم جمع بزنی، نصف جزئیات کتاب اول هم از توش در نمیاد. البته پیتر جکسون مجبور بود از جزئیات بزنه وگرنه میباست سریال ارباب حلقه ها میساخت تا فیلم.

تو فیلم نشون میداد اورک ها از زیر زمین بیرون میاد :دی

آقا یه سوال کدوم یک از کارت هایه زیر میتونه بازیو بهتر رو minimumm اجرا کنه .
AMD Radeon R7 250 ,Nvidia Geforce gt 640 , Nvidia Geforce GT 740 .
چون میخوام کارتو ارتقا بدم ( فقط برا این و Ryse ) میخواستم بدونم کدومو بخرم بهتره ( چون همشون هم قیمتن.

آقا یه سوال کدوم یک از کارت هایه زیر میتونه بازیو بهتر رو minimumm اجرا کنه .
AMD Radeon R7 250 ,Nvidia Geforce gt 640 , Nvidia Geforce GT 740 .
چون میخوام کارتو ارتقا بدم ( فقط برا این و Ryse ) میخواستم بدونم کدومو بخرم بهتره ( چون همشون هم قیمتن.

تو تاپیک PC بپرس . یه بار هم قبلا پرسیدی ، بهت گفتم جاش اینجا نیست . اینجا تاپیک PS4 هست .

آقا من این قابلیت brand رو آزاد کردم..چطوری میتونم یکی از کاپیتان ها رو بفرستم کاپیتان های دیگه رو بکشن
بعد ازا ینکه Brandـشون کردی, بگیرشون (همون طوری که یکی رو به عنوان سپر می گیری) و دکمه ی مربوط به Command رو بزن.
وارد صفحه ی نمسیس می شه, حالا می تونی بهش بگی چی کار کنه, می تونه بهش دستور بدی خودشو به یه Warchief ثابت کنه تا بادیگاردش بشه, یا اگه همین الانش بادیگارد می تونی بهش دستور بدی که به warchief ـش خیانت کنه.

بازی چقدر بزرگه!جدا از اون مپ موردور حداقل تا اینجا که من رسیدم یه مپ دیگم برام باز شد!لامصب همه چیش تکمیله!
این قابلیت brand باز میشه اصلا بازی از این ور به اون ور میشه!:dدست ادمو باز میداره کلی کار میشه باهاش انجام داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or