واسه اینکه ارزش PS4k رو از نظر خریدار بیاره پایینیه چیزی عجیبه ... چرا الان MS کنسول بعدیش رو 18 ماه قبل از عرضه معرفی کرد و اطلاعات سخت افزاریش هم منتشر کرده ؟!!
قیمت کنسول رو انحصاری برای شما اعلام کردن؟من که فن سونیم موقع شنیدن 6ترافلاپس موهام سیخ شدو احسنت گفتم . کسی گیر نمیده ، میگیم مرد مومن (اسپنسر) این ریختوپاشتو در زمینه ی انحصاریهات بیشتر کن ، سونی میتونه بالاتر از اینم بزنه ولی قیمت تموم شدش با انحصاریها باید روی یک کفه ی ترازو باشه . الان کنسول مایکرو X S کفش خیلی سنگینی میکنه .
2013 سونی قیمتو با سخت افزارو سیاست درست برد ، امسال هم با قیمت مناسب (مطمئنا هدفش همینه) در کنار انحصاریها و سخت افزار قوی جلو میاد . مایکرو میخواد اشتباهشو جبران کنه ولی خب کفه ی ترازو همخونی نداره .
بعضا دیدم میگن یارو بلد نبود بازی کنه.... آخه میشه کسی که میارنش رو استیج بازی رو نشون بده ندونه باید چیکار کرد؟ کامبت بازی واقعا شت و افتضاحه! ناکتیس اصلا کاری نمیکرد. فقط قل میخورد اینور اونور! یعد یارو با یه دست میزد و ... اصلا کثافط بود. حالم بد شد. این چه آشغالیه دارن به اسم FF میسازن؟ من نمیخوام اینو
اقا این عمو فیل مگه نگفت xbox 1.5. نمیاد، حالا این اسمش فرق داره ولی به همون معنیه. چه راحت دروغ میگن
کاری ندارم چقدر سود میبرن برای کنسول حالا کم یا زیاد ولی عرضه کنسولای 7.5 هیچ بهونه ای نداره!همچین سخت افزار غولی یه شبه بهش نمیرسن و اون زمان که ما شوق و ذوق کنسولای الانو داشتیم داشتن به ریشمون میخندیدن!بنظرمن كه حتي امريكايي و اروپاييش هم بايد شاكي بشن از اين وضعيت چون معرفي دو تا كنسول تو يه نسل به اين فاصله يني ميخوان فقط جيب خالي كنن! خب شما كه قراره فلان قدر قدرت رو همين اوايل نسل داشته باشين چرا يه كنسول داغون معرفي ميكني كه مردم برن بخرن به دو-سه سال نكشيده يه كنسول ديگه به اسم اينكه پشتيباني ميشه از قبليا! خسته نباشين واقعا!
ضمن اينكه بالاخره يه پوليه حالا واسه ما سخت تر واسه اونا هم هست، كلا ماهيت كارشون خيلي چرته سوني و ماكرو با اين حركتشون!
پس بگین رفتیم نسل 9 دیگهتفاوت این با One از تفاوت One با 360 چند لول بیشتره !
اسمش نیم نمیشه جای پست الکی خوندن تفاوت چیزه خوبیه
18 ماه ؟؟یه چیزی عجیبه ... چرا الان MS کنسول بعدیش رو 18 ماه قبل از عرضه معرفی کرد و اطلاعات سخت افزاریش هم منتشر کرده ؟!!
پس بگین رفتیم نسل 9 دیگه