نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
Presentation اینقدر عالی بود همه لیکها رو تحت الشعاع قرار داد :D.

من مثل یه بجه که اسباب بازی جدیدش رو داره میبینه از سی آف تیوز خوشم اومد.
حظور افسانه ی هارادا با اون لباس سنتیش :D.
نیش عقرب!.
Play Anywhere یه فیچر استثنایی هست.

10/10

LOL یادم رفت crackdown نبود همین یه امتیاز کم میکنه از قضیه :دی

10/9

• Like
Reactions: Dysphoria
ولی نمایش XV چقد بد بود! بدترین از این نمیتونستن بازی رو پرزنت کنن. الان چک کردم دیدم همه جا دارن فحش میدن. تاباتا واقعا ر....ه! کل گیم پلی بازی این بود که ناکتیس اینور اونور میچرخید و تایتن میزد تو مغزش! دریغ از سر سوزن اکشن و مبارزه و.... افتضاح به معنی واقعی کلمه بود! بدترین FF ای که تو عمرم دیدم. واقعا چی بود آخه؟

به قول یکی:
Go home Tabata, you're drunk.

در عوض این Scalebound خیلی خوب بود من یه جورایی نمایش هاشونو شبیه به هم دونستم با این تفاوت که نمایش FF واقعا شخمی بود D :

به نظر من خیلی از اون 20 میلیون ذارندگان xbox one میرن میخرن کنسول جدید رو فقط قیمت باید مناسب باشه تا بتونه بیشتر فروش کنه .

از طرفی مایکروسافت الان تمرکزش رو pc خیلی بیشتر شده . یعنی امروز به عبارتی به همه pc گیمرها یه xbox one معمولی و یک xbox one scorpio داد با عرضه بازی ها رو pc که این خیلی خوبه

ولی نمایش XV چقد بد بود! بدترین از این نمیتونستن بازی رو پرزنت کنن. الان چک کردم دیدم همه جا دارن فحش میدن. تاباتا واقعا ر....ه! کل گیم پلی بازی این بود که ناکتیس اینور اونور میچرخید و تایتن میزد تو مغزش! دریغ از سر سوزن اکشن و مبارزه و.... افتضاح به معنی واقعی کلمه بود! بدترین FF ای که تو عمرم دیدم. واقعا چی بود آخه؟

به قول یکی:
Go home Tabata, you're drunk.
من فک کردم گیمره نووب ـه /:) آخه اولش فک کنم تونست بپره رو دست تایتان ه ولی دفعات بعدی کاری از پیش نبرد! :D
خواسته هاي بازار امريكا و اروپا اينكه كه ٤٠٠ دلار رو بريزن تو جوب؟؟ عجب!
اونا به این دید نگاه نمی کنن. به این دید نگاه میکنن که می تونن به زودی تجربه بهتری از کنسول گیمینگ داشته باشن.

مایکروسافت با اسکورپیو نسل 9 رسما شرو میکنه اگه نگیم 10 اما خوب روشون نشد بگن :Dکنفرانسم در کل خوب بود گیرز که مشخصه با کیفیته هورایزنم که خوب فورتزاست و باید شاهکار باشه sot اون کسایی که دنبالش بودنو ناامید نکرد در کل خوب بود و رسما حدود یسال و نیم دیگه (اگه اشتباه نکنم ) میریم نسل 9 تقصیر مایکرو و سونیم نیس یجورایی یهو 4k و واقعیت مجازیو کنسول بعدی نینتندو اینارو مجبور کرد

برای امریکایی که بابت 1 دلار 1 دلار پرداخت میکنه جیغ و هورام داره!نه بدبختایی مثل ما که هرروز باید به یساز اینا برقصن!هر دلار قیمت خون باباشونه و فروشنده بابت محبوبیت یا عدم محبوبیت کشکی قیمتو میبره بالا!منم اونجا بودم جیغ و هورا میکردم وقتی شرایط اینو دارم که قانونی و بدون کلاه برداری و کشیدن رو مال تعویض کنسول بکنم!
بنظرمن كه حتي امريكايي و اروپاييش هم بايد شاكي بشن از اين وضعيت چون معرفي دو تا كنسول تو يه نسل به اين فاصله يني ميخوان فقط جيب خالي كنن! خب شما كه قراره فلان قدر قدرت رو همين اوايل نسل داشته باشين چرا يه كنسول داغون معرفي ميكني كه مردم برن بخرن به دو-سه سال نكشيده يه كنسول ديگه به اسم اينكه پشتيباني ميشه از قبليا! خسته نباشين واقعا!
ضمن اينكه بالاخره يه پوليه حالا واسه ما سخت تر واسه اونا هم هست، كلا ماهيت كارشون خيلي چرته سوني و ماكرو با اين حركتشون!

• Like
Reactions: robb stark
من فقط موندم اینها با اینهمه فاصله تا عرضه Scorpio با چه اطمینانی میگن قوی ترین کنسول تاریخ؟

صد در صد شایعات نئو هم درسته و همین امسال عرضه میشه

الآن همه دارن اینجا به اسکورپیو گیر میدن ولی توی کنفرانس بیشترین دست و جیغ و سوت و هورا سر همین اسکورپیو بود :| خب مایکروسافت هم به بازار و خواسته های بازار آمریکا اروپا نگاه میکنه نه ایران...
من که فن سونیم موقع شنیدن 6ترافلاپس موهام سیخ شدو احسنت گفتم . کسی گیر نمیده ، میگیم مرد مومن (اسپنسر:D) این ریختوپاشتو در زمینه ی انحصاریهات بیشتر کن ، سونی میتونه بالاتر از اینم بزنه ولی قیمت تموم شدش با انحصاریها باید روی یک کفه ی ترازو باشه . الان کنسول مایکرو X S کفش خیلی سنگینی میکنه .

2013 سونی قیمتو با سخت افزارو سیاست درست برد ، امسال هم با قیمت مناسب (مطمئنا هدفش همینه) در کنار انحصاریها و سخت افزار قوی جلو میاد . مایکرو میخواد اشتباهشو جبران کنه ولی خب کفه ی ترازو همخونی نداره .

• Like
Reactions: SepehrR
یعنی من ندیده بودم توی یک بازی، کارکتر اصلی انقدر داغون بشه :|
یعنی رسما Noctis با خاک یکی شده بود با این طرز بازی کردنش :|

بعضا دیدم میگن یارو بلد نبود بازی کنه.... آخه میشه کسی که میارنش رو استیج بازی رو نشون بده ندونه باید چیکار کرد؟ کامبت بازی واقعا شت و افتضاحه! ناکتیس اصلا کاری نمیکرد. فقط قل میخورد اینور اونور! یعد یارو با یه دست میزد و ... اصلا کثافط بود. حالم بد شد.:-& این چه آشغالیه دارن به اسم FF میسازن؟ من نمیخوام اینو:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or