ولی نمایش XV چقد بد بود! بدترین از این نمیتونستن بازی رو پرزنت کنن. الان چک کردم دیدم همه جا دارن فحش میدن. تاباتا واقعا ر....ه! کل گیم پلی بازی این بود که ناکتیس اینور اونور میچرخید و تایتن میزد تو مغزش! دریغ از سر سوزن اکشن و مبارزه و.... افتضاح به معنی واقعی کلمه بود! بدترین FF ای که تو عمرم دیدم. واقعا چی بود آخه؟
به قول یکی:
Go home Tabata, you're drunk.
من فک کردم گیمره نووب ـهولی نمایش XV چقد بد بود! بدترین از این نمیتونستن بازی رو پرزنت کنن. الان چک کردم دیدم همه جا دارن فحش میدن. تاباتا واقعا ر....ه! کل گیم پلی بازی این بود که ناکتیس اینور اونور میچرخید و تایتن میزد تو مغزش! دریغ از سر سوزن اکشن و مبارزه و.... افتضاح به معنی واقعی کلمه بود! بدترین FF ای که تو عمرم دیدم. واقعا چی بود آخه؟
به قول یکی:
Go home Tabata, you're drunk.
اونا به این دید نگاه نمی کنن. به این دید نگاه میکنن که می تونن به زودی تجربه بهتری از کنسول گیمینگ داشته باشن.خواسته هاي بازار امريكا و اروپا اينكه كه ٤٠٠ دلار رو بريزن تو جوب؟؟ عجب!
تعطیلات 2017 میشه 6 ماه دیگه !!یه چیزی عجیبه ... چرا الان MS کنسول بعدیش رو 18 ماه قبل از عرضه معرفی کرد و اطلاعات سخت افزاریش هم منتشر کرده ؟!!
بنظرمن كه حتي امريكايي و اروپاييش هم بايد شاكي بشن از اين وضعيت چون معرفي دو تا كنسول تو يه نسل به اين فاصله يني ميخوان فقط جيب خالي كنن! خب شما كه قراره فلان قدر قدرت رو همين اوايل نسل داشته باشين چرا يه كنسول داغون معرفي ميكني كه مردم برن بخرن به دو-سه سال نكشيده يه كنسول ديگه به اسم اينكه پشتيباني ميشه از قبليا! خسته نباشين واقعا!برای امریکایی که بابت 1 دلار 1 دلار پرداخت میکنه جیغ و هورام داره!نه بدبختایی مثل ما که هرروز باید به یساز اینا برقصن!هر دلار قیمت خون باباشونه و فروشنده بابت محبوبیت یا عدم محبوبیت کشکی قیمتو میبره بالا!منم اونجا بودم جیغ و هورا میکردم وقتی شرایط اینو دارم که قانونی و بدون کلاه برداری و کشیدن رو مال تعویض کنسول بکنم!
میخواست همه نظرها رو سمت کنفرانس خودش معطوف کنه!یه چیزی عجیبه ... چرا الان MS کنسول بعدیش رو 18 ماه قبل از عرضه معرفی کرد و اطلاعات سخت افزاریش هم منتشر کرده ؟!!
من که فن سونیم موقع شنیدن 6ترافلاپس موهام سیخ شدو احسنت گفتم . کسی گیر نمیده ، میگیم مرد مومن (اسپنسرالآن همه دارن اینجا به اسکورپیو گیر میدن ولی توی کنفرانس بیشترین دست و جیغ و سوت و هورا سر همین اسکورپیو بودخب مایکروسافت هم به بازار و خواسته های بازار آمریکا اروپا نگاه میکنه نه ایران...
یعنی من ندیده بودم توی یک بازی، کارکتر اصلی انقدر داغون بشه
یعنی رسما Noctis با خاک یکی شده بود با این طرز بازی کردنش![]()