Halo 5
Recore
Fallout 4
Plants vs Zombies Garden Warfare 2
Forza Motorsport 6
Dark Souls 3
The Division
Rainbow Six Siege
Gigantic
Cuphead
Tacoma
Ashen
Beyond Eyes
Ion
Rise Of The Tomb Raider
Rare Replay
Sea of Thieves
Fable Legends
Gears of War Ultimate Edition
Gears of War 4
Backwards Compatibility
Elite Wireless Controller
Hololens demo
Valve VR announcement
EA Access
Xbox Game Preview
امسال با همون فرمون برن جلو فعلا در این حد فضا برای لیک هست :
Xbox Slim
Social Features (Tournaments, Clubs)
Forza Horizon 3
Ori 2
Recore
Scalebound
Halo Wars 2
Zombie Game
Dead Rising 4
Crackdown 3
Battlefield 1
Gears 4
???
???
???
???
???
???
???
???
???
???
???
???
???
???
فقط امیدوارم دیگه چیزی لیک نشه.
هرچند حس میکنم اون Gwyn خود اسپنسره و ekim هم احتمالا میجر نلسون باشه
من پیشنهاد میکنم از سال آینده برای لیک شدگان از اسپویلر استفاده کنیم
نصف کنفرانس لوو رفت !!!
کنسول اسلیم بسیار شیک هست و امیداورم قیمتش از 350 $ بیشتر نباشه
توصیه میکنم دوستان از چند ساعت مونده به کنفرانس اصلا تو اینترنت نیان چون تجربه ثابت کرده یه سری از بازی ها لحظات آخر به صورت ناخواسته توی استور یا فروشگاه های آنلاین لیک میشن
====
با وجود این لیک ها من هنوز امیدوارم یه کنفرانس خفن رو شاهد باشیم. گیم پلی Gears 4 و ReCore و Forza و Halo Wars 2 و Sea of Thieves در کنار گیم پلی همین بازی های لیک شده به همراه حداقل یه معرفی جدید میتونه یه کنفرانس قابل قبول رو رقم بزنه. حالا معرفی ها بیشتر بشه که چه بهتر و کنفرانس به سمت خفن بودن میل میکنه فقط امیدوارم نمایش ها درست و حسابی باشه و مثل نمایش های پارسال نباشه که با وجود جالب بودن، به درد کنفرانس نمیخوردن.
سورپرایز ها مهمن ولی نحوه نمایش بازی ها هم خیلی مهمه. حالاکه یه سری چیزا لو رفته امیدوارم نمایش های خوب و کارگردانی شده ای داشته باشیم از بازی های مورد انتظار تا تا هایپ خوبی ایجاد کنند.
کلا این لیکها به نظرم خیلی مشکوک بودن.به خصوص از طرف اون دونفر.تقریبا چیزهایی رو لیک کردن که یا قبلا از معرفی شده بود (مثل اسکرین شات Recore) یا از طرف یک منبع دیگه یک سری اطلاعاتش لیک شده بود.
مثلا Dead Rising 4 قبلا یک تصویرش بیرون اومده بود و دیگه تابلو شده بود معرفیش.اینها هم اومدن یک سری تصاویر دادن.یعنی در حدی لیک کردن که اشتیاق ایجاد کنه.
تقریبا هیچ اطلاعاتی رو برای اولین بار لیک نکردن و کارشون لیکهای تکمیلی بوده.حس میکنم این لیک ها رو خود ماکروسافت رهبری میکنه.بازه زمانی E3 تقریبا با قبل و بعدش یک هفته اس که توجه همه به سمتش جلب میشه.حالا از روز شروع کنفرانس به قدری اطلاعات از کنفرانسها و خود نمایشگاه بیرون میاد که هر استدیو و شرکتی در بهترین حالت میتونه فقط بخشی از توجه رو به خودش جلب کنه.اما قبل شروع E3 چی؟ این وسط ماکروسافت با لیک های مداوم تقریبا تمام (یا اکثر) توجه رو به سمت خودش جلب کرده و چند روزی هست که توی صدر اخبار هستش.
وای!
State of Decay جدید
کلا undead labz رو یادم رفته بود (شرم بر من )
شماره اول و dlc هاش یکی از بهترین تجربه های بازی های survival و زامبی ای برای من بود... و به جز خود بازی undead labz با dlc ها نشون داد که میتونه بازی رو بهتر کنه...
الانم که برای X1 و روی سخت افزار بهتر!
فقط امیدوارم mmo نباشه :/ با انلاین مشکلی ندارم ولی به اندازه کافی mmo و بازی انلاین survival داریم که اشغال هستن
+
برای pc هم بیاد (استور مایکروسافت نه ) و co-op هم داشته باشه دیگه عالی میشه!
این بتلفید جدید عجیب چیزیه! یه گیم پلی خوف از کمپین تو کنفرانس ، مثل بمب cod رو تو کنفرانس رقیب له میکنه! الان که تریلر کنفرانس EA رو دیدم مطمئن شدم مایکرو خوب زمانی cod رو تحویل سونی داد ! یعنی هیجانی که تریلر منتقل می کرد منو یاد مرحوم cod2 تو اون زمانا انداخت!!!!