نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
طراحی کنسول و اللخصوص اللخصوص اللخصوص دسته بی نظیره، میمردن همینو اول نسل معرفی میکردن؟ حالا نه به این کوچیکی، این زبان طراحیش رو میگم

خیلی خوبه دسته اش :(

با این که خودم فن PC ام و بازی های انحصاری Xbox هم همیشه رو PC میزنم ولی با دیدن این مدل جدید دیگه تقزیبا مطمعن شدم که X1 رو میخرم

راستش خیلی وقته که منتظرش بودم چون بنظرم X1 طراحی افتظاحی داشت و باید خیلی زودتر از اینا ورژن Slim رو میدادن...

طراحی کنسول و اللخصوص اللخصوص اللخصوص دسته بی نظیره، میمردن همینو اول نسل معرفی میکردن؟ حالا نه به این کوچیکی، این زبان طراحیش رو میگم

خیلی خوبه دسته اش :(
احتمالا اینو تیم سرفیس طراحی کرده:D
تنها مشکلی که دستش داره سفیده، چرک میشه:-&:D

آخرین ویرایش:
نه به اون EA خودشون زورشون میومد بازیاشونو معرفی کنن نه به این که میوه فروشم محلم کم مونده بیاد یچی از GEOW 4 نشون بده!
صاحاب نداره اونجا مگه مسخرس واقعا حتی اگه نقشه خودشون بوده باشه!این یروزو خدا بخیر بگذرونه:D

فردا 2 حالت پیش میاد
یا کلی سورپریز دیگه در انتظارمونه و تا مرز سکته پیش میریم>:)
یا این که این چیزایی رو که لیک شده در غالب یک نمایش 2 ساعته خیلی شیک و مجلسی دوباره میبینیم:|:D

هایپ مراسم یه شب زودتر از بین رفت مگه اینکه یه اتفاق ویژه ای در حد خبر بکوارد پارسال کنفرانس امسال رو بترکونه ...

فقط امیدوارم نمایش گیم پلی ها عالی و درست حسابی باشه و اتفاقی که پارسال سر Rotr و Geow افتاد امسال دوباره تکرار نشه ....

جذاب ترین بخش هم دیدن گیم پلی recore هست واسه من ... :D

لا اقل Ori لیک نمیشد ...:cry:
=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or