نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه اینا کار خود مایکروسافت هست،

مایکرو میخواد خبرهایی بده که انقدر خفنن این دیگه گم و گور میشن به چشم نمیان!:دی شک نکن. الان لیک میکنن که هم هایپ قبل کنفرانس بره بالا و هم مردم بشنون و ببینن وسط کنفرانس گیرشون نباشن:دی

ولی این X1 جدیده به شدت خوشگله! هرچقدر طراحی X1 اورجینال افتضاح بود شبیه ریسیور بود این یکی خوبه.

فکر نکنم سورپرایز خاصی واسه کنفرانس مونده باشه، خسته نباشید میگم خدمت مایکروسافت. واقعا متوجه نمیشم برای چی باید یک روز قبل از کنفرانس این همه خبر و سورپرایز لیک بشه، هدفشون چیه؟ :D
میتونی مثبت فکر کنی که این خبرها چیزی نیست جلوی سوپرایزهای داخل کنفرانس :D

مایکرو میخواد خبرهایی بده که انقدر خفنن این دیگه گم و گور میشن به چشم نمیان!:D شک نکن. الان لیک میکنن که هم هایپ قبل کنفرانس بره بالا و هم مردم بشنون و ببینن وسط کنفرانس گیرشون نباشن:D

ولی این X1 جدیده به شدت خوشگله! هرچقدر طراحی X1 اورجینال افتضاح بود شبیه ریسیور بود این یکی خوبه.

میتونی مثبت فکر کنی که این خبرها چیزی نیست جلوی سوپرایزهای داخل کنفرانس :D
امیدوارم همین جوری باشه ولی انتظاراتم رو در حد همون نمایش بازی های معرفی شده پایین آوردم و دیگه امیدی به نمایش بازی جدید یا دیدن یه سورپرایز خفن ندارم :دی

• Like
Reactions: Cj_sa
امیدوارم همین جوری باشه ولی انتظاراتم رو در حد همون نمایش بازی های معرفی شده پایین آوردم و دیگه امیدی به نمایش بازی جدید یا دیدن یه سورپرایز خفن ندارم :D

مرد حسابی سورپرایز به چی میگی تو؟:دی نمایش گیم پلی GeoW چیه؟ Forza جدید! چند تا مالتی جدید مثل بتلفیلد. کنسول جدید. همین ها نمایش های فک برانداز محسوب میشن. حالا یحتمل از بابت اسکورپیو یا برنامه های آتی مایکرو هم خبرهایی داده بشه.

من شخصا پیش بینی میکنم مایکرو از یه همکاری بزرگ رونمایی بکنه. که مربوط به سیاست های آتی شرکت میشه و اکوسیستم. و میتونه همین برگ برنده کنفرانس باشه.

امیدوارم همین جوری باشه ولی انتظاراتم رو در حد همون نمایش بازی های معرفی شده پایین آوردم و دیگه امیدی به نمایش بازی جدید یا دیدن یه سورپرایز خفن ندارم :D
قرار نیست N تا بازی معرفی کنن به نظر من یه بازی انحصاری از یه استودیوی قدر کافیه مثلا اگه اپیک یدونه بازی براش معرفی کنه یا چه میدونم یا والو یا هرچی میتونه کل کنفرانس را تحت تاثیر قرار بده .
اثلا لازم نیست بازی دیگه معرفی کنن به حد کافی بازی انحصاری مایکرو داره همون هایی که معرفی کردند نمایش خفن داشته باشند خیلی عالیه تا الان ما یه نمایش درست و حسابی از گیرز 4 ندیدیم با Recore و........ در حد یه معرفی بودند همینها نمایش خفن داشته باشه کافیه مثلا همین recore نمیدونم اصلا چی به چیه یه نمایش عالی ازش خیلی خفن میکنه کنفرانس را .
من به این recore خیلی اعتقاد دارم به نظر من میتونه یه ip خفن ازش در بیاد .

با توجه به اینکه دیگه قطعا scorpio داخل کنفرانس نمایش داره و برای اینکه یکه تاز میدان باشه و همه ی توجهات به سمتش جلب بشه ، مسلم بود که کنسول اسلیم رو تو کنفرانس نبینیم ! من خودم انتظارم این بود که اسلیم بعد از کنفرانس به وسیله ی هرایب یا یه ویدیو معرفی بشه! ولی خوب الان معرفیش کردن! دوستان اینو در نظر بگیرید که دقیقا چیز زیادی از کنفرانس لیک نشده چون دقیقا هرچیزی رو که تو این چند ساعت اخیر بیرون اومده رو خودمون از قبل می دونستیم! اینکه یه عکس از تریلر سینمایی halo W2 اومده الان مهمه؟ خود مایکروسافت چند روز پیش از فضای بازی کلی عکس منتشر کرده بود خودش! recore هم که فقط دوتا عکس ازش اومده که تقریبا مثل همون عکسهای هنریش هست! تنها چیزی که لیک شده عکس های DR4 هست که فک کنم عکساش به مراحل اولیه ی ساختش مربوط میشه!
از کجا قطعا scorpio نمایش داره ؟! خود سونی میگه ما نمایشی از کنسول جدیدموین (با اون همه شایعه قوی ) ندارند بعد مایکرو نمایش بده ؟!
سونی رو چیکار داریم بابا؟ شایعه ها یکی یکی دارن واقعی می شن احتمال 90 درصد (با توجه به همون صحبت آخر اسپنسر) فردا شروع نسل جدید هست! (امیدوارم!:D)
Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
وقتی میگه از نظر اهمیت همتراز هست با زمان لانچ 360 عقل سلیم میگه منظورش لانچ اسلیم one نیست! در کل هایپ بمونید:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mmk2008
من آی پی جدید می خوام. برنامه مرنامه ی جدید و کنسول جدید و اکوسیستم و اینا تو کتم نمی ره :D
یه همکاری(کورَبوریشن lol) سورپرایز کننده مثل همینی که با اینافونه یا کامیا داشتن. مثلا این دفعه با میکامی :D:D

در مورد قضیه لیک شدن، اصلا فرض رو بر این بزاریم که مایکروسافت کلی سوپرایز داره بازم دلیل نمیشه که خودش بیاد یه روز مونده به کنفرانس اطلاعات رو لیک کنه! من شک ندارم قضیه عکس اسلیم رو خود مایکروسافت راه انداخته، قشنگ مشخصه که عکس از روی استور گرفته شده، حالا چطور ممکنه فقط یکی دو تا اینسایدر اینا رو دیده باشن و کس دیگه ای ندیده باشه؟ :D سر X360 Slim هم همین وضع بود و چند ساعت مونده به کنفرانس ها عکس هاش اومد. در کل یکی از جذاب ترین بخش های کنفرانس همین سوپرایزهاش هست و چیزهایی که از قبل خبر نداریم، درسته نمایش ها هم مهمه ولی معرفی های جدید هم همون قدر اهمیت داره. پارسال که Sea of Thieves و ReCore و Backward Compatibility کاملا جدید بود و هیچ شایعه ای هم در موردشون وجود نداشت، امیدوارم امسال هم همین قدر سورپرایز داشته باشیم، هر چند در حال حاضر انتظار خاصی ندارم و فکر میکنم DR4 و Ori و اسلیم همون سورپرایزها بودن (هر چند اگه واقعا همین قدر باشه که خب جالب نیست قطعا) :D

مساله جالب اینه یکی از این دوتا میگه رو سایت مایکروسافت بوده بعد از اینایی که گفتن همه رو برداشتن :D
جدا این خیلی تابلو که خودشون نکرده باشن. من نمیگم سورپرایز خیلی دارن ولی اینا رو هم خیلی مشکوکه خودشون پخش کرده باشن :D

Holy Mother Of Console
قويترين كنسول رو نمي دونم ولي بي شك زيباترين كنسول تاريخه.
دوست عزیز این فقط نسخه اسلیم xbox one هست نه نسخه قویتر

فقط دوستان این قضیه streamlined controller چیه؟؟؟
درسته فك ميكردم بازي ها رو هم 4k مياره

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
حالا کنسول اسلیم هم هیچ سوپرایزی نداره که شما منتظر بودید تا تو نمایشگاه معرفی بشه ! فقط شاید شکل ظاهریش سوپرایز کننده بوده باشه :D وگرنه دیروز که عمه من اصلا کنسول نمیدونه چیه بهم گفت مایکرو نمیخواد اسلیم را معرفی کنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or