این اتفاق اگه بیفته اولین قدمش باید فروشگاه ویندوز رو از بین ببره که نمیدونم بعدش چی میشهبهترین سورپرایزی که مایکرو میتونه داشته باشه اعلام همکاری با Valve و استیم هست. سیاست ها در قبال Scorpio و اکوسیستم به شکلی باشه که زمینه این همکاری رو فراهم کنه.
این اتفاق اگه بیفته اولین قدمش باید فروشگاه ویندوز رو از بین ببره که نمیدونم بعدش چی میشه
مایکروسافت با غافل شدن از pc gaming دو دستی اون رو به استیم تحویل داد حالا دیگه پس گرفتنش تقریبا غیره ممکنه بهترین کار هم همین هست که شما گفتی همکاری و اعلام شکست![]()
100%اعلام شکست معنی نداره. شرکت های بزرگ از رقابت هایی که نفعی نداره پرهیز میکنن در عوض سعی میکنن باهاش وفق بدن خودشون رو. مثلا FB انقدر بزرگ شده که دیگه کسی نمیتونه بیاد رو دستش بلند بشه، بنابراین هر شبکه اجتماعی جدیدی که بیاد سعی میکنه باهاش تعامل داشته باشه. برای مایکرو هم از نظر من تعامل و همکاری ایده جذاب و منطقی هست. تا رقابتی که شاید در نهایت نفعی درش نباشه. همکاری با استیم خودش پیروزیه، دیگه نمیتونه شکست باشه.
من همیشه حضور نامحسوس دارمیدفه چی شد سر و کله تو پیدا شد ؟![]()
Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان
اوه اوه اینو اعلام کنن خیلی عالیهRyan from IGN seems pretty sure MS is going to bring back Summer of Arcade
من همیشه حضور نامحسوس دارم
امسال هم فقط منتظرم ببینم SC نمایش داره یا نه. با توجه به وقفه 3 ساله، احتمالش بسیار زیاده.
این کرایتک هم که به دریوزگی افتاده وگرنه امید به کرایسیس هم داشتم
خلاصه چیز جذاب دیگه ای برام نمیمونه تو کنفرانس واسه همین زیاد شرکت نمیکنم تو بحثا.
منتظر نمايش پشم ريزون از sea of thieves و Crackdown هستم. مابقيش هم مال خودتون
Sent from my iPhone using Tapatalk