نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
خب مثل رسم هر سال من دوباره در خدمتتون هستم منباب مسئله چگونه E3 رو تماشا کنیم!:D (امسال درگیر دانشگاهم یکم طول کشید!)
راه اول تماشا از طریق کانال ایکس باکس در سایت یا از طریق برنامه موبایل تویچ هست:Twitch سایت تویچ برای نت ما معمولا خوب جواب نمیده و گاها هم اختلالاتی از سمت خودش پیش میاد که تجربه جالبی رو به همراه نداره (پارسال فکر کنم آخر کنفرانس کلا قطع شد!)
راه دوم YouTube هست :YouTube Live at E3 که امسال به صورت ویژه مراسم رو کاور میکنه و با اینترنت ایران هم بهتر راه میاد... (البته قندشکن هم طبیعتا نیاز میشه)
راه سوم خود سایت ایکس باکس: Xbox E3 2016 Briefing من تا پارسال این راه رو اصلا پیشنهاد نمیکردم چون پلیری که استریم میکرد تنظیم دستی نداشت و یهو میرفت روی 1080! اما سال گذشته پلیر خیلی بهتر شده بود و من خودم از این روش کل مراسم رو دیدم
راه چهارم از طریق کنسوله که نیاز به برنامه XLEi و زمانی که نزدیک کنفرانس شیم شروع به کار میکنه..
فعلا این راه ها موجوده تا جای جدیدی معرفی شه :D
پ.ن: سایت یوروگیمر هم لایوبلاگ میزاره برای اون دوستانی که نت قوی ندارن
پ.ن 2: شنیدم اپ تویچ روی گوشی بهتر از سایته ولی خودم امتحان نکردم :D
چون داریم نزدیک کنفرانس میشیم دوباره پست بالا رو اینجا میارم و یک نکته هم اضافه میکنم!:D
شنیده شده که قراره امسال E3 روی اپارت هم پخش بشه اما هنوز نهایی نشده... در صورت نهایی شدن این اتفاق حتما لینک داده خواهد شد.

Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان :D
لعنت! تا حالا ندیده بودم این بشر هایپ کنه! همیشه سعی کرده بود بگه خبری نیست! ولی وقتی این یکی داره این حرف رو میزنه اگه هایپتون نچسبه به سقف گناه کبیره مرتکب شدین!:D

برخی حماسه Greatest Games Lineup رو یادشون رفته :)
ممنون بابت نجات ما از گمراهی!:)

آخرین ویرایش:
برخی حماسه Greatest Games Lineup رو یادشون رفته :)
حاجی چرا اینقدر فاز منفی میدی؟ :D

6akx9cjvhld129ctovgm.jpg

بحث سر نمایش و معرفی هست، حالا اینکه بعدا کیفیت بازی ها چی میشه در حال حاضر مهم نیست :D ضمن اینکه خیلی از این بازی ها هنوز هم عرضه نشدن و البته از اول هم قرار نبود همشون سال 2015 بیان.
===
به نظرم نمایش بازی هایی مثل FF XV یا Deus EX که چند وقت دیگه میان و تا حالا هم کلی گیم پلی ازشون پخش شده خیلی جالب نیست، امیدوارم تو بازی های مولتی پلتفرم عناوینی رو نشون بدن که یا معرفی نشدن یا تا حالا چیز خاصی ازشون نمایش داده نشده.

یه نکته دیگه که اگه بچه ها یادشون باشه،2-3 سال پیش که تازه ویندوز 8 داشت میومد، این عمو گیب ما خیلی غر غر میکرد و جوش میزد که این نسخه فلان وبیسار و استورش اینجور هست و این چیزا...
عجیبه که الان که ویندوز 10 همه گیر شده و بازیهای مهمی هم برا استور ریلیز شده(اونم اختصاصی)، هیچ اظهارنظری نمیکنه و اصلا انگار نه انگار.
اگه تو این E3 مایکرو با والو اعلام همکاری کنن، در حقیقت بزرگترین همکاری 2 کمپانی در صنعت گیم شکل میگیره.
من امیدوارم این اتفاق بیافته.

آخرین ویرایش:
بهترین سورپرایزی که مایکرو میتونه داشته باشه اعلام همکاری با Valve و استیم هست. سیاست ها در قبال Scorpio و اکوسیستم به شکلی باشه که زمینه این همکاری رو فراهم کنه.

به نظرم نمایش بازی هایی مثل FF XV یا Deus EX که چند وقت دیگه میان و تا حالا هم کلی گیم پلی ازشون پخش شده خیلی جالب نیست،

نظر منم دقیقا همینه. کلا نمایش ان باره بازی های مولتی که حاوی هیچ نکته جدیدی نیستن جالب نیست. تو کنفرانس های سونی زیاد این اتفاق افتاده. واقعا خسته کنندس. اما با توجه به اینکه SE خودش کنفرانس نداره یحتمل نمایش بازی هاش بین سونی و مایکرو پخش میشه. مثلا VII Remake توی کنفرانس سونی و XV هم چون امسال عرضه میشه توی کنفرانس مایکرو. DE شاید تو کنفرانس مایکرو باشه و TR تو کنفرانس سونی. اما جالبیش اینجاست که یه نمایش ساده نباشه. مثلا معرفی باندل انحصاری و ...

مثل اینکه قراره FFXV تو کنفرانس ما نشون داده بشه و حق تبلیغاتش دست مایکرو باشه

بازی دو ماه دیگه منتشر میشه. حق تبلیغ انحصاری دیگه اصلا معنی نداره. همکاری که به درد مایکرو و خصوصا SE بخوره باندل انحصاری برای آمریکا هست. به فروش نسخه X1 بازی کمک زیادی میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or