چون داریم نزدیک کنفرانس میشیم دوباره پست بالا رو اینجا میارم و یک نکته هم اضافه میکنم!خب مثل رسم هر سال من دوباره در خدمتتون هستم منباب مسئله چگونه E3 رو تماشا کنیم!(امسال درگیر دانشگاهم یکم طول کشید!)
راه اول تماشا از طریق کانال ایکس باکس در سایت یا از طریق برنامه موبایل تویچ هست:Twitch سایت تویچ برای نت ما معمولا خوب جواب نمیده و گاها هم اختلالاتی از سمت خودش پیش میاد که تجربه جالبی رو به همراه نداره (پارسال فکر کنم آخر کنفرانس کلا قطع شد!)
راه دوم YouTube هست :YouTube Live at E3 که امسال به صورت ویژه مراسم رو کاور میکنه و با اینترنت ایران هم بهتر راه میاد... (البته قندشکن هم طبیعتا نیاز میشه)
راه سوم خود سایت ایکس باکس: Xbox E3 2016 Briefing من تا پارسال این راه رو اصلا پیشنهاد نمیکردم چون پلیری که استریم میکرد تنظیم دستی نداشت و یهو میرفت روی 1080! اما سال گذشته پلیر خیلی بهتر شده بود و من خودم از این روش کل مراسم رو دیدم
راه چهارم از طریق کنسوله که نیاز به برنامه XLEi و زمانی که نزدیک کنفرانس شیم شروع به کار میکنه..
فعلا این راه ها موجوده تا جای جدیدی معرفی شه
پ.ن: سایت یوروگیمر هم لایوبلاگ میزاره برای اون دوستانی که نت قوی ندارن
پ.ن 2: شنیدم اپ تویچ روی گوشی بهتر از سایته ولی خودم امتحان نکردم![]()
Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان
Holy $hit ...Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان
Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان
لعنت! تا حالا ندیده بودم این بشر هایپ کنه! همیشه سعی کرده بود بگه خبری نیست! ولی وقتی این یکی داره این حرف رو میزنه اگه هایپتون نچسبه به سقف گناه کبیره مرتکب شدین!Monday will be one of the most special events in Xbox history ... comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance
فیل اسپنسر ، همین الان
ممنون بابت نجات ما از گمراهی!برخی حماسه Greatest Games Lineup رو یادشون رفته![]()
حاجی چرا اینقدر فاز منفی میدی؟برخی حماسه Greatest Games Lineup رو یادشون رفته![]()
به نظرم نمایش بازی هایی مثل FF XV یا Deus EX که چند وقت دیگه میان و تا حالا هم کلی گیم پلی ازشون پخش شده خیلی جالب نیست،
مثل اینکه قراره FFXV تو کنفرانس ما نشون داده بشه و حق تبلیغاتش دست مایکرو باشه