Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
میگن چند ماشین اتشنشانی نزدیک نمایشگاه مستقر شدن چون به احتمال زیاد فورتزا5سالن رو به اتیش بکشه

همین تیزر بازی کافیه بود برای سوزوندن دیگه چه برسه به تریلر کامل از گیم پلی بازی :d

من فقط تریلر گیم‌پلی می‌خوام، یعنی چپ و راست فقط گیم‌پلی نشون بدن :d

حضور Banjoo Kazooie به نظرم قطعیه.یه عکسی اومده بود چند وقت پیش حتی لوگوش رو هم نشون داده بود که بنظر نمیومد فیک باشه.

برای من کافیه کوجیما بیاد روی صحنه و MGS V رو معرفی کنه.قشنگ میخورم به سقف:d.یه حسی بهم میگه مایکروسافت بهتر از 2009 امسال رو برگزار میکنه.

دوستان من چندجایی دیدم ملت Banjo Kazooie 4 رو جزو بازی های کنفرانس فردای مایکرو لیست کردن! چند درصد به واقعیت نزدیکه؟ سکته کنیم، نکنیم، چیکار کنیم؟:دی من Killer Instinct زو هم دیدم که البته برام مهم نیست!:دی ولی Rare با دوتا بازی که ممکن نیست بیاد، هست؟

راستی فکر میکنید سورپرایز مایکرو برای فردا چیه؟ از بازی های جدیدش که قراره معرفی کنه و همشون سورپرایزن که بگذریم من کماکان معتقدم حضور کوجیما و معرفی MGSV نقطه عطف کنفرانسه!:دی
رار برا 360 هم با دو بازی لانچ آمد داداش. اگر اون دو بازی رار همون دو تا باشد کنسول واجب الخرید می شود. من فکر کنم سورپرایر ماکرو میرور ایج 2 و تایتان فال باشد و یک تیزر هیلو 5.

به به تاپیک راه افتاد :دی
==
فردا TV و Live و یوسف مهدی و این خزعبلات رو باید بی خیال بشن، 90 دقیقه فقط بازی نشون بدن و در مورد بازی صحبت کنن. چند تا انحصاری خوفناک هم نشون بدن حال کنیم :دی

به به تاپیک راه افتاد :دی
==
فردا TV و Live و یوسف مهدی و این خزعبلات رو باید بی خیال بشن، 90 دقیقه فقط بازی نشون بدن و در مورد بازی صحبت کنن. چند تا انحصاری خوفناک هم نشون بدن حال کنیم :دی

و ما فن ها نیز امیدواریم...

یک هفته نامه لهستانی گزارش داده که The Witcher 3 در کنفرانس مایکروسافت نمایش داده خواهد شد.

یک هفته نامه لهستانی گزارش داده که The Witcher 3 در کنفرانس مایکروسافت نمایش داده خواهد شد.
یعنی اگه Witcher 3 رو نمایش بدن جدا از اینکه نمایش قابل قبولی داشته باشه یا نه ، با کله میرم تو دیوار

- - -ویرایش - - -

یه بازی انحصاری از راک استار هم بد نمیشد :(
حیف ...

راکستار انحصاری هم نده مهم نیست اما یه خبرایی از Red dead 2 بشه رسما همه رو تحت شعاع قرار میده

همه شایعه ها در مورد حضور استودیوهای بزرگ که ماله مایکرو شد :d
از cd project گرفته تا انحصاری های ea برای مایکرو و حضور کوجیما :d
سونی با یه گله indie می خواد 40 تا بازی نشون بده :d
من فقط حضور کلیف بی کبیر می کوبونتم تو به سقف :d اگه انحصاری باشه که کلا سقف سوراخ میشه
البته حضور سم لیک بزرگ هم لطف بزرگیه

همه شایعه ها در مورد حضور استودیوهای بزرگ که ماله مایکرو شد
:d

خوب همه شایعات رو نباید جدی گرفت!:دی این مواردی که شایعه شده تو کنفرانس مایکرو هست واقعی باشه باید 4 ساعت کنفرانس داشته باشه!:دی

البته الان که مایکرو خودش رو استدیوهای شخصیش سرمایه گذاری کرده و IP جدید داره منطقی این هست که به معرفی همون ها بپردازه! بین ترد پارتی ها CoD که سرقفلی هست هیچی اما من فقط از نمایش GeoW4 که بنچمارک UE4 هست و ME4 استقبال میکنم. و صد البته حضور کوجمیا و MGSV که دشمن ویران کن هست میخندیم حسابی!:دی

^^
نیازی به 4 ساعت نیست :دی پارسال که کنفرانس جالبی هم نداشت در مجموع 17 تا بازی نشون دادن (حالا یه سری فقط تیزر بودن)، با ذکر این نکته که 30 دقیقه در مورد TV و Live و اینا صحبت شد، 20 دقیقه هم به DC4 و BOII اختصاص داشت :دی یعنی در عرض 40 دقیقه تونستن 15 تا بازی نشون بدن. الان هم حداقل 20 تا بازی رو میتونن تو همین 90 دقیقه نشون بدن، به شرط اینکه TV ـی در کار نباشه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or