Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
خوب همه شایعات رو نباید جدی گرفت!:دی این مواردی که شایعه شده تو کنفرانس مایکرو هست واقعی باشه باید 4 ساعت کنفرانس داشته باشه!:دی

البته الان که مایکرو خودش رو استدیوهای شخصیش سرمایه گذاری کرده و IP جدید داره منطقی این هست که به معرفی همون ها بپردازه! بین ترد پارتی ها CoD که سرقفلی هست هیچی اما من فقط از نمایش GeoW4 که بنچمارک UE4 هست و ME4 استقبال میکنم. و صد البته حضور کوجمیا و MGSV که دشمن ویران کن هست میخندیم حسابی!:دی
گفتم که شوخی بود :d
ولی خدایی یهو مایکرو بیاد بگه کلیف بی با استودیو جدیدش به مایکرو پیوسته نابود کننده نیست واست؟ :d

نیازی به 4 ساعت نیست
:biggrin1:
پارسال که کنفرانس جالبی هم نداشت در مجموع 17 تا بازی نشون دادن (حالا یه سری فقط تیزر بودن)، با ذکر این نکته که 30 دقیقه در مورد TV و Live و اینا صحبت شد، 20 دقیقه هم به DC4 و BOII اختصاص داشت
:biggrin1:
یعنی در عرض 40 دقیقه تونستن 15 تا بازی نشون بدن. الان هم حداقل 20 تا بازی رو میتونن تو همین 90 دقیقه نشون بدن، به شرط اینکه TV ـی در کار نباشه

خوب 15 تا که خودش بازی داره، ملت هم همه بازی های ترد پارتی رو برای کنفرانس مایکرو لیست کردن!:دی این رو هم در نظر بگیر که بالاخره باید در مورد خود کنسول اطلاعات بده. حالا چی نشون میده بماند ولی جدا عجب کنفرانس فردا شب ببینیم!

عاقا بنظرتون چند درصد احتمال داره GeoW4 نمایش داده بشه؟ نمیدونم چرا الان هایپ شدم اینو ببینم! تا قبل از این همش ترولش میکردما اما الان بصورت خودجوش شدم فن GeoW4!:دی جدی میگم!:دی

^^
نیازی به 4 ساعت نیست :دی پارسال که کنفرانس جالبی هم نداشت در مجموع 17 تا بازی نشون دادن (حالا یه سری فقط تیزر بودن)، با ذکر این نکته که 30 دقیقه در مورد TV و Live و اینا صحبت شد، 20 دقیقه هم به DC4 و BOII اختصاص داشت :دی یعنی در عرض 40 دقیقه تونستن 15 تا بازی نشون بدن. الان هم حداقل 20 تا بازی رو میتونن تو همین 90 دقیقه نشون بدن، به شرط اینکه TV ـی در کار نباشه :دی

نه دیگه TV و .... در کار خواهد بود اما احتمال زیاد خیلی کم ...

با همین عکس میشه فهمید فردا چی در انتظارمونه:bighug:

20130604_xbox_one_microsoft_e3_2013_rumour.jpg

اصولا شایعات Made in Bazicenter رو به هیچ وجه نباید جدی گرفت چون همگی Fanboy Dreamــی بیش نیستند و فاقد هر گونه ارزش مادی و معنوی میباشند.

به یه عده بخوای واگذار کنی ابراز امیدواری میکنن که کاز هیرای هم تو کنفرانس ماکروسافت حضور داشته باشه و 3-4 تا انحصاری از 1st Party های سونی برا X1 و 360 معرفی کنه.
و صد البته حضور کوجمیا و MGSV که دشمن ویران کن هست میخندیم حسابی!:دی
دشمن؟! شما بالاخره کدوم سمتی هستی؟ :دی یکی به میخ یکی به نعل که نمیشه :دی

عاقا بنظرتون چند درصد احتمال داره GeoW4 نمایش داده بشه؟ نمیدونم چرا الان هایپ شدم اینو ببینم! تا قبل از این همش ترولش میکردما اما الان بصورت خودجوش شدم فن GeoW4!:دی جدی میگم!:دی
اگه کلیف دوباره برگشته باشه و انتقاد های مردم نسبت به نسخه های قبلی رو شنیده باشه و بهشون عمل کنه ما هم منتظر این عنوان هستیم
وگرنه Epic بیخیال شه و بیاد یه IP جدید معرفی کنه من بیشتر خوشحال میشم

به شرط اینکه TV ـی در کار نباشه
این ماکرو سافته یکی از بزرگ ترین و معروف ترین برندهای دنیا نه یه تیمارستان دیونه های اهل تکنولوژی

اصولا شایعات Made in Bazicenter رو به هیچ وجه نباید جدی گرفت چون همگی Fanboy Dreamــی بیش نیستند و فاقد هر گونه ارزش مادی و معنوی میباشند.

به یه عده بخوای واگذار کنی ابراز امیدواری میکنن که کاز هیرای هم تو کنفرانس ماکروسافت حضور داشته باشه و 3-4 تا انحصاری از 1st Party های سونی برا X1 و 360 معرفی کنه.
انحصاری شدن Versus واسه PS4 هم جز همین دسته هست؟ :دی
همه جا قبل از E3 کلی شایعه غیرممکن میزارن وگرنه همه میدونن Fable IV و Halo 5 و اینا وجود دارن، حالا اینجا تایید نشدن تو E3 سال دیگه تایید میشن :دی

خوب 15 تا که خودش بازی داره، ملت هم همه بازی های ترد پارتی رو برای کنفرانس مایکرو لیست کردن!:دی این رو هم در نظر بگیر که بالاخره باید در مورد خود کنسول اطلاعات بده. حالا چی نشون میده بماند ولی جدا عجب کنفرانس فردا شب ببینیم!

Geow نباشه بهتره. اون رو بذارن 2 سال دیگه/
الان سه تا گزینه داره اپیک که به نظرم با توجه به روابط با مایکروسافت و سود خوبی که از این کمپانی به دست آورده میتونه یک یا بیشتر از یکی از این 3 تا انحصاری xbox one بشه
v447qzmiohpj7onyhqjo.jpg
ypuo5xgjw7p4dscd8tf.jpg
zj3xewuaf3p901kbo12.jpg
bv74se3asqo93u1oo8b9.jpg
k0y5seffps2g63dgwec.jpg
البته fortenite هم هستا ولی یکی از اینا به شکل بازی در بیاد و انحصاری بشه خیلی حال میده :d

آخرین ویرایش:
گیم ها که جای خود دارن امسال عرضه نشن سال دیگه عرضه میشن.. من منتظرم ببینم چه نوآوری های داره..خصوصا قدرت کینکت

انحصاری شدن Versus واسه PS4 هم جز همین دسته هست؟

نه این شایعه منبع موثق داره. البته بگذریم که ما از عرضه شدن Versus ولو انحصاری One هم اتقبال میکنیم!:دی این بشرف رو ما فقط بازی کنیم!:دی یه نسله همه دارن میکوبنش تو سرمون!:دی

Elemental

اینکه خدا نکنه بازی باشه! البته صرفا یه ایده مسخره برای نمایش پارتیکل های UE4 بود، همین! ان Infiltrator خفن بود! من به هرکس نشون میدادم میگفت عجب انیمیشن خفنی!:دی

انحصاری شدن Versus واسه PS4 هم جز همین دسته هست؟ :دی
همه جا قبل از E3 کلی شایعه غیرممکن میزارن وگرنه همه میدونن Fable IV و Halo 5 و اینا وجود دارن، حالا اینجا تایید نشدن تو E3 سال دیگه تایید میشن :دی
ممد Versus که صحبتاش خیلی قوی تر از شایعه ـست :دی (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک کنفرانس سونی مراجعه شود :دی). تا اونجا که من میدونم از همون اولش که معرفی شد هم قرار بود انحصاری سونی باشه (؟!)

بعد یه نگاه بکن بازی بانجی اون اولا که تایید شد اینجا گفتن ایول 100% انحصاری ماکروسافته.
خبر از نمایش فیفا تو Cf ماکروسافت شد ملت همیشه در صحنه گفتن احتمالا انحصاری ماکروسافت میشه :دی
بعد در یک اقدام حماسه آفرین نسخه ی نسل بعد COD: Ghost رو به نام ماکروسافت زدن :دی
عکس از کاور Mirror's Edge 2 اومد که نه به باره نه به داره اسمشم گذاشتن خاله موندگار :دی
بازی بعدی Respawn هم که با یه شایعه سندش رو زدن.
نسخه ی نسل بعد MGS V هم که تور راه محضره :دی
تا فردا حکم The Witcher 3 صادر میشه.
انحصاری از Epic هم که قطعی میدونن. (حالا باز این مورد محتمل تره با توجه به سابقه ی همکاری اپیک با ماکروسافت)

حالا میگذریم از مواردی که احتمال میدادن ماکروسافت EA و Ubi و کرایتک رو بخره (What the... ?!) که حتی شوخیش هم جالب نیست :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or