Microsoft Press Confrence| E3 2013

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب کم کم داریم به زمان کنفرانس E3 مایکروسافت نزدیک میشیم. مایکروسافت مانور زیادی روی E3 امسال داده و به نظر میاد قراره بازی های بزرگی رو نمایش بده، طبق گفته مایکروسافت 15 بازی انحصاری مخصوص Xbox One (هاردکور، کینکت، آرکید) قراره تو کنفرانس نمایش داده بشن. تو این تاپیک اخبار و اطلاعات در مورد کنفرانس قرار می گیره.

44881963803178384072.jpg

زمان برگزاری کنفرانس: دوشنبه 20 خرداد ساعت 21:00 به وقت ایران
مدت زمان کنفرانس: 90 دقیقه
زمان سنج تا لحظه شروع کنفرانس

بازی های تایید شده جهت نمایش در کنفرانس
Forza Motorsport 5/Turn 10/Microsoft Studios
Quantum Break/Remedy/Microsoft Studios
Ryse/Crytek/Microsoft Studios

استودیوهایی که تایید شده بازی خود را نمایش خواهند داد
Black Tusk Studios
Rare

شبکه های پوشش دهنده مراسم
XBOX
Twitch

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
دوست دارید هایپ بشید؟ :-/
Killer Instinct - Games - Rare
Battletoads - Games - Rare
Banjo Kazooie - Games - Rare
به نظر نمیاد این صفحه ها الکی درست شده باشن :دی البته یه سری صفحه دیگه هم هست ولی اینا جالب بودن در کل :دی
حالا Banjo رو ملت حدس هایی میزدن ، ولی دیگه Battletoads غوغاست !!! جزو محبوب ترین بازی های NES من بود و به شدت هم سخت بود !
جالبه که تا الآن هم نمیدونستم یا یادم رفته بوده که Rare بازی رو ساخته بوده !! :دی اگه نسخه جدیدش با همون حال و هوای قبلی ساخته بشه ، میرم فضا ! :دی

دوستان من الکی خیلی بهpgr5برا360امیدوار شدم اصلا ماکرو استودیو ریسینگ ساز سومی داره که بتونه این بازی رو بسازه؟؟؟
از مدت ها پیش شایعه بود که Lucid Games داره بازی رو میسازه. این استودیو از یه سری افراد استودیوهای ریسینگ ساز تشکیل شده (از جمله افرادی از Bizarre Creations) ولی هنوز بازی درست حسابی کنسولی نساختن.
یه شایعه دیگه هم بود که Rare داره توی ساخت این بازی به Lucid Games کمک میکنه.
یه چیزی هم که از خیلی وقت پیش توی سایت ـشون به چشم میخوره ، این عکس هست :

36216628703024934940.jpg

عکس به شدت یادآور یکی از پیست های PGR هست و روش هم نوشته Road Opens 2013 !!
کلاً این شایعات انقدر قوی بودن که همه مطمئن بودن PGR5 رو برای Xbox One می بینیم ! ولی FM5 معرفی شد و خبری از PGR5 نشد. خیلی بعیده که مایکروسافت دو تا ریسینگ معروف رو همزمان برای Xbox One معرفی کنه و برای همین هنوز یه اندک امیدی هست که بازی برای 360 بیاد. اگه اون 2013 نبود ، میگفتم بازی سال 2014 برای Xbox One میاد ! :دی

ویرایش : الآن این تاپیک رو دیدم. مثل اینکه کلاً همه امیدها برای ساخت PGR5 توسط Lucid Games بر باد رفت. این عکسی که گذاشته بودن ، برای یه بازی iOS بوده !! :| به نام 2K Drive. یحتمل 2K هم میخواد کم کم وارد ژانر ریسینگ بشه و داره کارش رو از iOS شروع میکنه.
ولی به نظرم هنوز میشه به منتشر شدن PGR5 توی 2014 امید داشت. حالا شاید Lucid Games بازی رو نسازه ، ولی به هر حال احتمالش خیلی زیاده که سال دیگه بیاد.

37159076472744663400.jpg

آخرین ویرایش:
تو صفحه اصلی کنفرانس مایکروسافت وزده 16 ساعت دیگه !! ( از ساعت 8 صبح که من دیدم ) و اگر ساعت شروعش 9: 30 باشه که اشتباست . اینطوری میشه 11 شب !

تو صفحه اصلی کنفرانس مایکروسافت وزده 16 ساعت دیگه !! ( از ساعت 8 صبح که من دیدم ) و اگر ساعت شروعش 9: 30 باشه که اشتباست . اینطوری میشه 11 شب !

به نقل از بلاگ Major Nelson ساعت کنفرانس به وقت ما 9 تا 10:30 هستش .

اینی که گیم اسپات گفته میشه 8:30 به وقت ما

معمولا قبل شروع کنفرانس اینا یه گفتگو ای با هم دارن احتمالا با اون حساب کرده ...

آخرین ویرایش:
حالا Banjo رو ملت حدس هایی میزدن ، ولی دیگه Battletoads غوغاست !!! جزو محبوب ترین بازی های NES من بود و به شدت هم سخت بود !
جالبه که تا الآن هم نمیدونستم یا یادم رفته بوده که Rare بازی رو ساخته بوده !! :دی اگه نسخه جدیدش با همون حال و هوای قبلی ساخته بشه ، میرم فضا ! :دی

یکی بیاد من و توجیه کنه که شایعه هستش :|:O یعنی واقعیت باشه میرم تو دیوار :| یکی از بهترین بازیها که هیچوقت موفق به تموم کردنش نشدم :دی

Phil Spencer به Geoff Keighley گفته که قراره 20 بازی برای xbox روی استیج بره ولی مشخص نیست چندتاش برای 360 استه چندتاش برای one

آخرین ویرایش:
ویرایش : الآن این تاپیک رو دیدم. مثل اینکه کلاً همه امیدها برای ساخت PGR5 توسط Lucid Games بر باد رفت. این عکسی که گذاشته بودن ، برای یه بازی iOS بوده !! :| به نام 2K Drive. یحتمل 2K هم میخواد کم کم وارد ژانر ریسینگ بشه و داره کارش رو از iOS شروع میکنه.
ولی به نظرم هنوز میشه به منتشر شدن PGR5 توی 2014 امید داشت. حالا شاید Lucid Games بازی رو نسازه ، ولی به هر حال احتمالش خیلی زیاده که سال دیگه بیاد.

37159076472744663400.jpg

یه سوال !!! این لینک بالا رو چیکار کردی که از ف-یلتر در اومده !!؟؟ لینکش اینطوری شده : ( اخرش و حذف کردم که به لینک اسمی تبدیل نشه )

67.227.255.

- - -ویرایش - - -

به نقل از بلاگ Major Nelson ساعت کنفرانس به وقت ما 9 تا 10:30 هستش .

میژور و ول کن !! صفحه اصلی فک کنم اشتباست ! زده 13 ساعت ( از زمان این پست )

[h=2]MICROSOFT: تعداد نمایش بازی های انحصاری به 20 رسید!![/h]

برای مشاهده تصویر اصلی (668x190) روی این نوار کلیک کنید.
20130610_xbox_one_xbox_360_buddies.jpg

ماکروسافت نوید از نمایش 20 بازی انحصاری را در line up e3 2013 را داد این بازی های برای نسل فعلی و xbox 1 منتشر خواهد شد

Geoff Keighley طی صحبت با spike tv و طی متن های متعدد در تویتر خود گفته بود که Phil Spencer. برای شما برنامه های اختصاصی ویژه ای دارد Keighley اشاره کرد که اضافی که بازی های ایکس باکس به آرامی در کنفرانس ها نشان داده شده است، ولی نمایش e3 منحصر به فرد خواهد بود .شما خواهید دید که حتی xbox 360 هم در این کنفرانس شما را متعجب می کند .

منبع

ماکروسافت نوید از نمایش 20 بازی انحصاری را در line up e3 2013 را داد

20 بازی انحصاری نیست. به احتمال قوی همون 15 تایی هست که قبلا گفتن به اضافه 5 تا دیگه که شاید مولتی باشن یا برای کینکت. در خبر حرفی از 20 انحصاری نیومده

20 بازی انحصاری نیست. به احتمال قوی همون 15 تایی هست که قبلا گفتن به اضافه 5 تا دیگه که شاید مولتی باشن یا برای کینکت. در خبر حرفی از 20 انحصاری نیومده

بازیهای کینکت جزو 15تاست...
دقیقش این میشه که 15 بازی انحصاری + 6 بازی مولتی پلتفرم + یک معرفی بزرگ برای X360...

ساعت شمار معکوس بازیسنتر برای شروع E3
بازی‌سنتر | E3 2013

من اشتباه میبینم یا این اشتباه زده؟!زده 12 روز دیگه نمایشگاه شروع میشه...:d

--------------------------------------------
واقعا Harmoonix ضد حال زد...Fantasia هیچگونه نمایشی تو E3 نداره.

Forza 5
Quantum Break
Ryse
Rare's New Game
Black Tusk's New Game
Witcher 3
Titanfall
Fable IV
Fable Anniversary
Halo Spartan Assault
Halo 5
Dead Rising 3
COD Ghost
Mirror's Edge 2
Banjo Kazooie: Grunty Land
Xbox 360 Surprise

اگه همه موارد بالا رو نشون بدن 4 تا دیگه بازی میمونه:bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or